kloubik Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2015 Ja dal vcera 30000 a vsimnul jsem si az ve 30003, tak jsem si rekl ze zkusim vyfotit 33333. Ale abych pravdu rekl, temer pokazde nejake hezke kulate cislo prejedu a vsimnu si pozde, zase to tolik neresim. Horsi bylo, ze jsem jednou slibil vyfotit pritelkyni v Mitsubishi Galant 123,456 a samozrejme jsem zapomnel - pak se mnou den nemluvila
laskajefajn Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Premyslim co dal? Auto pet let stare. Prodat? Koupit neco novejsiho a normalnejsiho? Fakt nevim. Zatim jen leju naftu a aditiva....
sibirnaya Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 dokud se to nezacne srat, tak lej, az zacne, voprav, prodej a kup jiny..
Josef01 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 ještě že to tak nedělá většina lidí, to by ten trh s ojetinama mohli zavřít
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Premyslim co dal? Auto pet let stare. Prodat? Koupit neco novejsiho a normalnejsiho? Fakt nevim. Zatim jen leju naftu a aditiva....a nebude lepsie to teraz uz inzerovat, a uvidis...daj nejaku veselsiu cenu, ked mas este cas!ved casom mozes zist dole, ked sa nikto nechytia pomaly uz pozeraj po niecom, co by si chcel ( Tuareg?)
laskajefajn Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Potrebuju benzin. Jezdim uz ted do 20 tis.km. jezdim ted hodne mesto a couracky. Bawo jezdi jen dalky. Po meste vyuz.manzelky Fabku. Stary skodovacky motor 1,4MPi aneb nesmrtelna strojovna.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 do mesta jedine benzin, ved to vies...
Josef01 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Je zajímavý že většina taxikářů má naftu...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Jo, Ecko 220CDI, na budiku 500k km a pohoda jazz. Obrazek vetsiny taxikaru po Evrope.
Pirx Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Je zajímavý že většina taxikářů má naftu... To je zvyk z tyhle doby: :-) Tehdy to bylo jedno... ja pamatuju jak tady ta letistni drockarska junta nadavala, kdyz zacali menit passaty 1.9 'bellinda' za novejsi auta s DPF, to bylo pro mesto naprosto nepouzitelny.
laskajefajn Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Ono za chvilku i benziny budou mit filtry pevnych castic...pak jedine koupit vrtulnik...
montemar Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 tagari jezdi vetsinou velmi kultivovane, navic ten motor je skoro porad zahratej na optimalni teplotu. diesel s dpf zadny problem.
NIGHTinGALE Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Tágo si beru v Hamburgu na letiště docela často a že bych ta auta měla natočeno 500.000, to jsem si fakt nevšiml
montemar Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 proc by najizdel 500, kdyz si za dva roky vydela na novy? (na tech pul milionu to dojede tunisan v hammametu) .. ale diesely to jsou
Návštěvník Jagman Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Jezis to piano je krasne!!!! Takovej sedan 280 benzin cerna kremovej intos a BBS kola sakra proc ho jeste nemam dokud sou?
VasekN Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 Mě se líbí itohle : Nejkrásnější je stejně ten jejich první supersport jak má otevírání dveří nahoru :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 krasne stare klasiky...
Liqid Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Mě se líbí itohle : Bondovská klasika pro záporáky Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Liqid
Hasňa Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Ja jsem mladsi kluk. Me by porad delalo velkou radost mit W124 po faceliftu ve stribrne s tema karovanyma sedadlama, ktere to nekdy mivalo. Ojojoj. To se mi libi porad i v soucasne dobe. Bily Golf VII GTI s karovanyma platenyma sedadlama. Auto snu. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se