Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja dal vcera 30000 a vsimnul jsem si az ve 30003, tak jsem si rekl ze zkusim vyfotit 33333. Ale abych pravdu rekl, temer pokazde nejake hezke kulate cislo prejedu a vsimnu si pozde, zase to tolik neresim. Horsi bylo, ze jsem jednou slibil vyfotit pritelkyni v Mitsubishi Galant 123,456 a samozrejme jsem zapomnel - pak se mnou den nemluvila :)

Odesláno

Premyslim co dal? Auto pet let stare. Prodat? Koupit neco novejsiho a normalnejsiho? Fakt nevim. Zatim jen leju naftu a aditiva....

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Premyslim co dal? Auto pet let stare. Prodat? Koupit neco novejsiho a normalnejsiho? Fakt nevim. Zatim jen leju naftu a aditiva....

a nebude lepsie to teraz uz inzerovat, a uvidis...

daj nejaku veselsiu cenu, ked mas este cas!

ved casom mozes zist dole, ked sa nikto nechyti

a pomaly uz pozeraj po niecom, co by si chcel ( Tuareg?)

Odesláno

Potrebuju benzin. Jezdim uz ted do 20 tis.km. jezdim ted hodne mesto a couracky. Bawo jezdi jen dalky. Po meste vyuz.manzelky Fabku. Stary skodovacky motor 1,4MPi aneb nesmrtelna strojovna.

Odesláno

Je zajímavý že většina taxikářů má naftu...

To je zvyk z tyhle doby: 

post-5784-0-51857400-1438678763_thumb.jpg

:-)

Tehdy to bylo jedno... ja pamatuju jak tady ta letistni drockarska junta nadavala, kdyz zacali menit passaty 1.9 'bellinda' za novejsi auta s DPF, to bylo pro mesto naprosto nepouzitelny.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Jezis to piano je krasne!!!! Takovej sedan 280 benzin cerna kremovej intos a BBS kola sakra proc ho jeste nemam dokud sou?

Odesláno

Mě se líbí itohle :

Nejkrásnější je stejně ten jejich první supersport jak má otevírání dveří nahoru :-)

Odesláno (upraveno)

Ja jsem mladsi kluk. Me by porad delalo velkou radost mit W124 po faceliftu ve stribrne s tema karovanyma sedadlama, ktere to nekdy mivalo. Ojojoj. To se mi libi porad i v soucasne dobe. Bily Golf VII GTI s karovanyma platenyma sedadlama. Auto snu. 

post-606-0-01840900-1438697138_thumb.jpg

post-606-0-07683200-1438697139_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...