montemar Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) ... asi tak. ja jen, nikdy jsme zadne japonske auto nemeli.. a to vybirani je fajn (jako u hodinek) edt.: vlastne jo, kdysi jsem japonce mel..... podobneho krasavce - nissan sunny 1.6 twin cam Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem montemar
eskimak Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Ohladom Mazdy a hrdze - odporucam najst si majitela a pokecat. Nechcem sirit flame no poznam dvoch ludi co maju cca 5rocne mazdy (kupovane nove) a po 3 rokoch boli komplet hrdzave, vsade. Horsie ako 8 rocny opel (corsa) ci 12 rocna oktavka, podstatne horsie. Jedna sa o mazdu 2 a mazdu 6.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Tak vono uz se vo dvojlitru pise, jako ze ,Nebojte se objemu'. Za chvili z ty kraxny vystoupi borec a ucedi: ,Vobjem ty pico nicim nenahradis'. Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Zmizík
African Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Tak vono uz se vo dvojlitru pise, jako ze ,Nebojte se objemu'. Za chvili z ty kraxny vystoupi borec a ucedi: ,Vobjem ty pico nicim nenahradis'.Tak mě hodně lidí na nové auto řeklo, že je moc pěkný,jen škoda toho objemu (2,4) :-) prý,že kdyby to byla 1,4 nebo maximálně 1,6 tak je to prý ideální auto, cha cha cha
Liqid Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Co to bylo za lidi? 1,4? to je tak do fabky
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 ......asi mysleli cenově ideální... :-)))
African Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 A co SUV Škoda Yetti 1,2 ? Myslím, že většina lidí u nás jsou zblblý do malých obsahů a vyloženě je vyhledávají, proč nevím, asi to je tak nějak zažité z dob pradávných a samozřejmě další věcí jsou prašule, větší spotřeba, vyšší povinné ručení a ták. Co to bylo za lidi? 1,4? to je tak do fabky
Lion Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 A co SUV Škoda Yetti 1,2 ? Myslím, že většina lidí u nás jsou zblblý do malých obsahů a vyloženě je vyhledávají, proč nevím, asi to je tak nějak zažité z dob pradávných a samozřejmě další věcí jsou prašule, větší spotřeba, vyšší povinné ručení a ták. Yetti je zvýšená oktávka, nic víc, asi o pět nebo ani to ne cm... je potřeba jej takto brát... pro starší lidi, kteží chtějí vyšší posez a kufr na nákupy. na co čtyřkolu... je jasné, že v superbu/oktě 1.4 je oničem, ale dneska ty turbomotory sou jako tvůj 2.4i http://srovnani.katalog-automobilu.cz/automobily/?ids%5B0%5D=3354&ids%5B1%5D=7049
Liqid Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Smysl takového auta mi pak uniká. Slabej motor -> pro jízdu ho budu muset hodně točit -> hodně sežere. A na motání do města je SUV už vůbec nesmysl.
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Měl jsem 1,6 , a ta byla líná jako p***e.....na předjetí, jizdu do kopce a pod. na to musí člověk šlápnout....no, ale pak si vezme 10l/100km, i víc. Tak pak ta šetrnost při pořizování jde vniveč. Sakra, píšu pomalu... Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Tondaa73
African Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Oni dnes ty malinké objemy motorů jsou opravdu nadupané, pěkně frčí, ale moc nevěřím tomu že vydrží to co velké objemy. Jinak jsem byl docela překvapený ve Švýcarsku, když jsem tam projížděl ty malé vesničky, samej obr objem, vyjímkou nebyli čtyřlitry, pětiltry a takový ty SUV hovada jak v US. Jsem koukal, docela mě překvapilo jak smýšlejí strašně ekologicky, skořápku od vajíčka když jsem hodil do popelnice, tak mě málem lynčovali a před barákem takový káry Jinak smozřejmě každý co mu vyhovuje ....
eskimak Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Yetti je zvýšená oktávka, nic víc, asi o pět nebo ani to ne cm... je potřeba jej takto brát... pro starší lidi, kteží chtějí vyšší posez a kufr na nákupy. na co čtyřkolu... je jasné, že v superbu/oktě 1.4 je oničem, ale dneska ty turbomotory sou jako tvůj 2.4i http://srovnani.katalog-automobilu.cz/automobily/?ids%5B0%5D=3354&ids%5B1%5D=7049Co si tymto chcel povedat? Yeti je suv, tak ako desiatky dalsich. Quashkai, ASX, ix35, Tiguan, Kuga, Mokka, XV, atd. Vsetko su to "zdvihnute oktavky". Mam sice rad turbomotory ale objem naozaj nenahradis. Ten linearny zatah Ti ziadne turbo neda.
Jeremy Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Já teda nevím - "nebojte se objemu" a pak "dvoulitr".. To je jako Punk is not dead - U2, nebo hledejte opravodou krásu v ženách - Conchita Wurst.
Liqid Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Taková je dnešní realita, nejprodávanější auto u náš - Škoda - nic víc než dvoulitr nenabízí (ani pro RS modely). Ale chápu, jak jsi to myslel, bude hůř
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Já teda nevím - "nebojte se objemu" a pak "dvoulitr".. To je jako Punk is not dead - U2, nebo hledejte opravodou krásu v ženách - Conchita Wurst.mam to rad, ako vzdy vytiahnes nejake rozne prirovnania a - ako sa ja v tom takmer vzdy stracam.....aj ked Conchita sa mi celkom paci.
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 (upraveno) montemar: Když tady proběhnul Yeti, tak v novém vydání, respektive srpnovém AUTO 7, je test uvedené Mazdy, Yetiho a Vitary. Je to sice krátkodobý testík, ale určitě něco málo napoví . Navíc srovnání s tuzemskou Škodovkou. Další věc, kterou vidím, jako výhodu je fakt, že Mazda se snad moc nekrade (určitě ne v objemu koncernu) a ten design je prostě krásný, stejně jako u "6" . Gabo, Conchita, to je ten babochlap? (mám úplně hrůzu to hodit do Gůglu - nechci si kazit den po ránu), jestli jo, tak doufám, že si děláš p...l ? A jestli ne, tak už to vedro fakt trvá dlouho . Upraveno 11. srpna 2015 uživatelem Sphinxx
Jeremy Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Já měl kdysi 2,3 turbo, kde jsem měsíc turbo neměl (když bylo na repasi) a jelo to v pohodě. Takže dvoulitr bez turba na takové to normální ježdění asi proč ne.. Ale vydávat to za superpecku a dokonalej motor..
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 Já mám mj. 2.3 Turbo teď, konkrétně T5, ještě konkrétněji 176kW. Na rok 1999 mi to nepřišlo v porovnání k obejmu úplně málo, navíc mám pocit, že i dnes to jede parádně.
Liqid Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 montemar: Když tady proběhnul Yeti, tak v novém vydání, respektive srpnovém AUTO 7, je test uvedené Mazdy, Yetiho a Vitary. Je to sice krátkodobý testík, ale určitě něco málo napoví . Navíc srovnání s tuzemskou Škodovkou. Další věc, kterou vidím, jako výhodu je fakt, že Mazda se snad moc nekrade (určitě ne v objemu koncernu) a ten design je prostě krásný, stejně jako u "6" . Gabo, Conchita, to je ten babochlap? (mám úplně hrůzu to hodit do Gůglu - nechci si kazit den po ránu), jestli jo, tak doufám, že si děláš p...l ? A jestli ne, tak už to vedro fakt trvá dlouho . Já jsem fanda, ta divnost mě baví a nesmí se to brát úplně vážně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se