tommas4 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Doporučuji vzít s sebou fotku a vydat se směr nejbližší pohotovost. Samozřejmě chápu vtip, hezkej satanáš, jak z atlasu. I když vlastně dostatečný povaření by mělo teoreticky všechny toxiny zlikvidovat . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Já dnes v práci nevěřil svým očím. Na vyasfaltovaném dvoře se v jednom místě přes víkend vyrazilo toto. Podle mě je to hnojník, ale až bude větší tak bude identifikovatelnější.Asfalt tam je položen asi 20 let a to minimálně. Prasklina tam nebyla a je to pod střechou, takže voda je tam jen možná v zimě, když zafouká sníh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Bomba! Skoro bych se bál, že to obživne................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Živý to je, ale nekouše to. Budu je sledovat, a fotit jak rostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Jak to vyflusne sliz, tak zdrhej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Pošli to na Českou mykologickou společnost - je to opravdový nářez. Spíše bych to tipl na nějakou dřevokaznou houbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 víken na šumavě ale úlovky skoro žádný. zdálo se mi to přemrzlý tak jsem nic nebral. tohle se mi ale líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 To je pohled jak z pohádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Z dovolením bych rád pokračoval v chlubení, jak naše asfaltové houbičky do dnešního rána povyrostly. Očividně se jim daří, a už to je víc než jisté, že je to Hnojník obecný. Doufám, že je do rána někdo nesežere, a že zítra budou ještě větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 stejně taková měkká houba a jakou má sílu, to samý tráva když prorůstá asfaltem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2014 Neuveritelny..Jsem zvedavej na rano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Tak asi už se nic dít nebude, protože houbičky někdo natvrdlej rozšlápl. Ale ještě ráno jsem je stihnul vyfotit a zase byly o kousek větší.Fotka pro srovnání a potom po napadení slonem obecným Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.ocvirk Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Na to neni co rict..Kazdopadne skvele fotky, se jen tak nevidi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Zdravím zase z Brna, jak jsem se bál, že houbičky po zásahu nějakého mamlasa nepřežijí, tak to bylo zbytečné. Mají se čile k světu a rostou. Tady je fotka z dnešního odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Možná je to i tím, že podhoubí je slonem zcela netknuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Z procházky se psem sem přinesl tyhle ryzceJak je vaříte? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Opražit na másle a kmínu, kloboukem dolů (lupeny hore), neotáčet. Do křupava, pak posolit a jako jednohubka k vínu ňamka neskutečná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Z procházky se psem sem přinesl tyhle ryzceJak je vaříte?Bite my shiny metal *** with TapaPodobny (svetle ruzovo-oranzovy) mi rostou pod brizou. Kazdej tejden jich vyhodim tak 10 ks (pac je neznam) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 U pravyho ryzce jde hlavne o ty zeleny kruhy Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se