tano Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Zatím rostou růžovky, holubinky a marathonky Romane, co to jsou marathonky? Co holubinka mandlova, roste? Tu povazuji za velmi chutnou a malokdo ji sbira. Jinak masaky mam rad, sedivky nesbiram. Povazuji je za malo chutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Marathon - hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Marathon - hodinky Je to jsem peknej vul a diky za uvedeni do reality . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Šedivky jsem sbíral, ale teď už ne. Záměna s jedovatými druhy značná a chuťově žádná sláva. holubinku mandlovou jsem našel párkrát za život na Chrudimsku. Vyborná houba. Tam kam jezdim na houby, to neni druhove zadna slava a co do kvanta hub jakbysmet. Nekdy bych chtel zazit ty jihoceske hribove orgie. Zatim jsem ty kose nasel jen na webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 (upraveno) Šedivky jsem sbíral, ale teď už ne. Záměna s jedovatými druhy značná a chuťově žádná sláva. holubinku mandlovou jsem našel párkrát za život na Chrudimsku. Vyborná houba. Tam kam jezdim na houby, to neni druhove zadna slava a co do kvanta hub jakbysmet. Nekdy bych chtel zazit ty jihoceske hribove orgie. Zatim jsem ty kose nasel jen na webu.Hele ja j.cechy malinko znam, tak zas to neni petelice jak se uvadi. Holibinka madlova je pomerne casta houba, narozdil od odstanich holubinek. Upraveno 4. července 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 ...Nekdy bych chtel zazit ty jihoceske hribove orgie... Žádné orgie se nekonají. Není to žádná sláva. Alespoň zatím...Ale pořád doufám, že se pletu a dnes večer foto nějakého plného koše přidám do galerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Šedivky jsem sbíral, ale teď už ne. Záměna s jedovatými druhy značná a chuťově žádná sláva. holubinku mandlovou jsem našel párkrát za život na Chrudimsku. Vyborná houba. Tam kam jezdim na houby, to neni druhove zadna slava a co do kvanta hub jakbysmet. Nekdy bych chtel zazit ty jihoceske hribove orgie. Zatim jsem ty kose nasel jen na webu.Tam sou leda tak orgie klíšťáků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Tam sou leda tak orgie klíšťáků.... Už také naštěstí ne. Ještě před 10-14 dny jsem vždy donesl domů 2-3 kousky. Teď (musím zaklepat) už pár dnů nic, tak se to snad zklidnilo, nebo mám jen prostě štěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Jižní plzensko, růžovky a hribci Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Romane, co to jsou marathonky? Co holubinka mandlova, roste? Tu povazuji za velmi chutnou a malokdo ji sbira. Jinak masaky mam rad, sedivky nesbiram. Povazuji je za malo chutne. Marathon - hodinky Je to jsem peknej vul a diky za uvedeni do reality . Já jsem větší vůl. Hodinu jsem hledal v Hagarovi marathon houbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Šiškovec - moc dobrej, ale všechna jídla od něj mají univerzální černou barvu. Doma mi to nechtěj jist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Vcera... Dnes... Je to na kosu... A jeden sladkej z noci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Dnes jsme také byli,košík vypadal podobně,ale většina byla prožrána červy :-( Takže nakonec zbylo jen pár kousků na sušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 dnešní brzký úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Dopytle, a já dřepím v Praze a makám... taková donebevolající nespravedlnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Hosi, letos koncim, nemuzu to uz ani videt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Počítáš to ještě na kila nebo užs přešel na nějaký jiný jednotky - metráky, hektolitry, vozokilometry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 LovecK - jdi do hajzlíčka :-))), včera jsem byl 3 hodiny v lese- jedna babka, nic víc. Houbaření mě letos vůbec nebaví, sakra.A vážně- jen tiše závidím, parádní úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 LovecK - jdi do hajzlíčka :-))), včera jsem byl 3 hodiny v lese- jedna babka, nic víc. Houbaření mě letos vůbec nebaví, sakra.A vážně- jen tiše závidím, parádní úlovek.Normálně ho pošli do prdele ale vážně Karle-krása ,kam si mám zajet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Kluci, je toho proste v lese nejak moc... Jirko, val do Hostynskych vrchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se