Přejít na obsah

Houby, hřiby, muchomůrky

Doporučené příspěvky

Zatím rostou růžovky, holubinky a marathonky

90e1b555078f796699b65c19adafb470.jpg

Romane, co to jsou marathonky? Co holubinka mandlova, roste? Tu povazuji za velmi chutnou a malokdo ji sbira. Jinak masaky mam rad, sedivky nesbiram. Povazuji je za malo chutne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marathon - hodinky :)

Je :) to jsem peknej vul a diky za uvedeni do reality :) .

Odkaz ke komentáři

Šedivky jsem sbíral, ale teď už ne. Záměna s jedovatými druhy značná a chuťově žádná sláva. holubinku mandlovou jsem našel párkrát za život na Chrudimsku. Vyborná houba. Tam kam jezdim na houby, to neni druhove zadna slava a co do kvanta hub jakbysmet. Nekdy bych chtel zazit ty jihoceske hribove orgie. Zatim jsem ty kose nasel jen na webu.

Odkaz ke komentáři

Šedivky jsem sbíral, ale teď už ne. Záměna s jedovatými druhy značná a chuťově žádná sláva. holubinku mandlovou jsem našel párkrát za život na Chrudimsku. Vyborná houba. Tam kam jezdim na houby, to neni druhove zadna slava a co do kvanta hub jakbysmet. Nekdy bych chtel zazit ty jihoceske hribove orgie. Zatim jsem ty kose nasel jen na webu.

Hele ja j.cechy malinko znam, tak zas to neni petelice jak se uvadi. Holibinka madlova je pomerne casta houba, narozdil od odstanich holubinek.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Tam sou leda tak orgie klíšťáků....

Odkaz ke komentáři

Romane, co to jsou marathonky? Co holubinka mandlova, roste? Tu povazuji za velmi chutnou a malokdo ji sbira. Jinak masaky mam rad, sedivky nesbiram. Povazuji je za malo chutne.

Marathon - hodinky :)

Je :) to jsem peknej vul a diky za uvedeni do reality :) .

Já jsem větší vůl. Hodinu jsem hledal v Hagarovi marathon houbu... :wacko:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

LovecK - jdi do hajzlíčka :-))), včera jsem byl 3 hodiny v lese- jedna babka, nic víc. Houbaření mě letos vůbec nebaví, sakra.

A vážně- jen tiše závidím, parádní úlovek.

Normálně ho pošli do prdele :D

ale vážně Karle-krása :notworthy: ,kam si mám zajet? :whistling:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...