Přejít na obsah

Houby, hřiby, muchomůrky

Doporučené příspěvky

Tak já teda mám alkohol a houby jako tabu, ted když je žeru skoro furt musím hned po příchodu z práce začit pít, abych si už nedal houby

Ale jak píše mašrům guru tak by to jako teda šlo?:-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tommas4- priste si te beru ssebou na houby. O vikendu cele 2 dny v lese, asi 30 klouzku a zbytek, co normalne nasbiram za 2 hodky. Ani fotit jsem nechtel ( lokalita- cviciste Bahna ). Ale plno " prasivek".

Odkaz ke komentáři

Tvl. Tommasi, nekde si napis, ze neneses zadnou pravni odpovednost, az to zacnou zrat :-))). Mas uz takovou autoriru, ze u blbe vyfocene mochomurky zelene reknes:?panove, to je jasnej šampión?, tak stim upaluji na panev :-)

No snad ne :D, díky.

Tak já teda mám alkohol a houby jako tabu, ted když je žeru skoro furt musím hned po příchodu z práce začit pít, abych si už nedal houby

Ale jak píše mašrům guru tak by to jako teda šlo?:-))

Jako houby jsou těžký samy o sobě, když si dáš smaženici s topinkama a deset piv tak ti blbě bude žejo :)

Ale tabu to není, vyjma toho hnojníku všeobecně + individuální nesnášenlivost. Ten hnojník zkoušel jeden

náš údržbář že to jako není možný . . . chlap co se mnou umí vydržet do pěti do rána popíjet - zbaštil úkázkový

krásný bílý hnojníky, dal dvě piva a šel telefonovat docela jako hned :D tak v každém případě opatrně.

Tommas4 dakujem, nomalne vo mne prebudzas zaujem o huby, dostavam chut doplnit si vzdelanie v tejto oblasti. :)

Tommas4- priste si te beru ssebou na houby. O vikendu cele 2 dny v lese, asi 30 klouzku a zbytek, co normalne nasbiram za 2 hodky. Ani fotit jsem nechtel ( lokalita- cviciste Bahna ). Ale plno " prasivek".

Jo tak to jsem rád + na houby se přidám kdykoliv :)

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

křemenáč březový (Leccinum versipelle) a je v poho.

Odkaz ke komentáři

Jeste k tomu kremenaci...ja jsem dneska nasel toho kremenace a jednoho kozaka, oba poprve v zivote. Dycky nake babky, bedle, sem tam pravak/dubak proste "hrib". Neumim to hledat no. Takze kdyz jsem videl tu diskoteku po zasahu do trene, tak jsem byl znacne neduverivy. Navic ten tmavy klobouk zespod :) Kazdopadne uz je to zezrane! Diky za osvetu chlapi!

Jo a nesel jsem je na Libave...

Odkaz ke komentáři

Jako malý kluk jsme u nás za vesnici do takového osikového háječku u Labe chodívali s tátou ne NA křemenáče ale PRO křemenáče. Z háječku se postupem let stala džungle křížená s rumištěm, křemenáči se odstěhovali neznámo kam. To spíš už ten hříbek (dubový, smrkový) z lesa na druhé straně vsi. Jo, je to hezká houba a jako doplněk do plného košíku proč ne, ale jsou chutnější a využitelnější houby - třeba obyč. "suchohřiby/poddoubníky", klouzky, masáci, kozáci... Křemenáč je pro mne osobně vzácnost.

Upraveno uživatelem colommbo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...