Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Je Mám mu dát ban? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Hele ať si z nás gandalf nedělá srandu jóóó. ale jinak móc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Tak jsem slyšel, že už rostou ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 2Honza.manta: Škoda že pachatel té mazanice zapomněl domalovat stíny, hlavně ten vzadu na zdi... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 2Honza.manta: Škoda že pachatel té mazanice zapomněl domalovat stíny, hlavně ten vzadu na zdi... copak stíny, ale prsty na rukou.Vypadá jak nějakej vetřelec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 (upraveno) Abyste neřekli, že jsem se dnes dopoledne jen tak flákal.Hrozná šichta to pucování edit.: doplnění Upraveno 13. září 2012 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 ..Hrozná šichta to pucování .. Tohle bych rád pucoval.Taky bych chtěl nkdy zažít takové hledání - sběr hub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Tohle bych rád pucoval.Taky bych chtěl nkdy zažít takové hledání - sběr hub.Houby nehledám, jen sbírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Na prochazce se psama (ano nosim jim misku s vodou ) jsem nasel tuhle bedlu. Jinak posledni tyden kazdy den plny kos - hlavne hrib smrkovy (kolinsko). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Dnešný zber úrody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 včera dvě tašky bedel při lehké procházce s psíkama,Zlín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 To jsou nadhern vatovce... V orlickych horach dnes nic. Tri suchohriby a jeden kremenac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 To jsou nadhern vatovce... V orlickych horach dnes nic. Tri suchohriby a jeden kremenacEšte mám v záhradke pod jabloňou dva malé. Keď nezaprší, tak im doprajem za vedro potočnej odstátej vody denne a za 4 dni budú akurátne pod zub. Len slimáky nejako začali obchádzať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Dneska trochu hledání, ale to mi nevadí, spíš naopak.Hříbky, křenemáče, kozáci, koloděje, klouzky, bedly, šafránky, kotrč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Ty vole, co se mi to sem vložilo za obrázek? ( #108 ) Měli tam bejt 2 pěkný velcí hříbci s PS2. Poprosil bych nějakýho moda o smazání. No a přitom jsi nenormální holka, která miluje Eda Speleerse :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Mám mu dát ban? Rovnou vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Dnes Úštěk - oblast Skalka, 3 hodiny hledání a řádově asi 20 hub ( 2 kozázi, 2 hřiby a zbytek podborovák). Hezká procházka , ale sběr hub byl zklamání. PS: V lese sucho,a i velmi málo prašivek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 V lese je vždy fajn a nezáleží ani moc na tom ,kolik toho najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Dneska 2 hodinky po Rakovnicku a úlovek nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se