lamizol Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Pánové zkusim odbočit. Po tom co mě u bárbra za pětiklíště několikrát střihli špatně seřízeným strojkem, tahalo jim to a spálili stříhací hlavicí sem se nas... a koupil si profi vercajk a dělám si fade doma a né že bych jim to pětikilo nechtěl dát. Pořídil jsem clipper i trimmer a přemejšlim o shaveru. Chtěl jsem se zeptat jestli s tim má někdo zkušenost. Vyloženě to asi neni nutnost, ale jestli to opravdu stojí za to do toho shaveru investovat. Měl bych to primárně na vlasy, ale jde se s tím holit i vousy, ale holim se žiletkou. Nemá někdo zkušenost?
lamizol Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Dnešní kompletní údržba hlavy. Dnes tuzemská retro edice laděná do modra . Mimochodem z těch všech mýdel na pěnu co jsem měl možnost vyzkoušet je Barbus nejlepší... kdo nezkusil doporučuju.
Frantik Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Existuje vlastně nejakej super holicí strojek na vlasy? Nějakej co fakt oholí dohladka? Samozrejme ty všelijaký Remingtony, apod. znám, ale ty recenze nejsou tiptop.
lamizol Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Jednou jsem tohle téma řešil se známým co si právě holí hlavu strojkem s milionem hlavic (značku už nevím) a ten si to docela chválil, že to používá a je s tím spokojenej. Tenhle shaver co sem pořídil holí do hladka, ale nemám srovnání s jinýma jak moc, ale mě se to zdá dobrý, ale jiný jsem nezkoušel.
YPO Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 55 minutami, Frantik napsal: Existuje vlastně nejakej super holicí strojek na vlasy? Nějakej co fakt oholí dohladka? Samozrejme ty všelijaký Remingtony, apod. znám, ale ty recenze nejsou tiptop. Protože mezi břitama a pokožkou vždycky musí něco bejt, tak to technicky ani nejde. Spíš je to jenom o pocitu z oholení. Žiletka to prostě nikdy nebude. 1
Muffik Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 1 minutou, YPO napsal: Protože mezi břitama a pokožkou vždycky musí něco bejt, tak to technicky ani nejde. Spíš je to jenom o pocitu z oholení. Žiletka to prostě nikdy nebude. Přesně, vždycky je to o tloušťku planžety horší. Proto taky furt odolávám pokušení pořídit si elektrický strojek, že bych byl možná z kvality oholení zklamaný.
DavidLC Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 2 hodinami, Frantik napsal: Existuje vlastně nejakej super holicí strojek na vlasy? Nějakej co fakt oholí dohladka? Samozrejme ty všelijaký Remingtony, apod. znám, ale ty recenze nejsou tiptop. Indiáni to prý dělali dost vostře
Delapancha Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července V 5. 7. 2025 v 19:36, lamizol napsal: Ještě jsem neměl tu čest, ale prej by neměly bejt špatný. 200ks tak snad mi to vydrží nějakej pátek Já si je oblíbil. Používám do bagru i šavety. Jen pokud dám novou, musím být krapet opatrnější.... Měl sem na zkoušku např. Muhle ale feather mi přijdou jako jiná liga
lamizol Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 8 minutami, Delapancha napsal: Já si je oblíbil. Používám do bagru i šavety. Jen pokud dám novou, musím být krapet opatrnější.... Měl sem na zkoušku např. Muhle ale feather mi přijdou jako jiná liga Od nákupu jsem se párkrát holil a dávám ti za pravdu, lepší žiletky sem dosud neměl.
OndraPod Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července před 3 hodinami, Frantik napsal: Existuje vlastně nejakej super holicí strojek na vlasy? Nějakej co fakt oholí dohladka? Samozrejme ty všelijaký Remingtony, apod. znám, ale ty recenze nejsou tiptop. Existuje Braun series 9 pro, až mně to štve jak hladce to holí opravdu téměř jak žiletka
OndraPod Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Čímž chci říct že stačí jizva, boule, beďar a člověk se s ním pořeže stejně jako s žiletkou. Předtím jsem léta používal Panasonic a ten nechával cca půldenní strniště, což mi celkem vyhovovalo, ale byl to trochu boj s těma jejich čtyř planžetovýma hlavicema, ten Braun je o třídu jinde.
Frantik Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Tak na hlavu jsem po poradě tady s náčelníkem koupil ten Remington. Von je to vlastně takovej jedinej viditelnej a dostupnej stroj. A je to bomba, za 5 minut úplně dohladka, bez podráždění a bez bordelu, mega. Nevim jak jsem bez toho mohl bejt. Dvakrát týdne ideální. Dokoupil jsem ještě náhradní hlavu do zásoby a uvidíme, jak dlouho to vydrží. Ale i kdybych si měl za ten litr koupit jeden ročně, tak super! https://www.holime.cz/remington-xr1500-holici-strojek-na-vlasy?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMAX%3A>perf>0-10&utm_id=21455511289&gad_source=1&gad_campaignid=21455521870&gbraid=0AAAAADkhMKxFfGNdM9UR1rV0V46tO6C7w&gclid=Cj0KCQjwnJfEBhCzARIsAIMtfKINx9upT4cNdCgg5EiSU-Xh5FQs9Cu9T6-eGAhVXJtAc8Hlex1rQv0aAsKTEALw_wcB 1
Hasňa Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Není hlava, jako hlava. Náhradní hlavu bych někdy taky potřeboval. 2
YPO Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 15 hodinami, Frantik napsal: Tak na hlavu jsem po poradě tady s náčelníkem koupil ten Remington. Von je to vlastně takovej jedinej viditelnej a dostupnej stroj. A je to bomba, za 5 minut úplně dohladka, bez podráždění a bez bordelu, mega. Nevim jak jsem bez toho mohl bejt. Dvakrát týdne ideální. Dokoupil jsem ještě náhradní hlavu do zásoby a uvidíme, jak dlouho to vydrží. Ale i kdybych si měl za ten litr koupit jeden ročně, tak super! https://www.holime.cz/remington-xr1500-holici-strojek-na-vlasy?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMAX%3A>perf>0-10&utm_id=21455511289&gad_source=1&gad_campaignid=21455521870&gbraid=0AAAAADkhMKxFfGNdM9UR1rV0V46tO6C7w&gclid=Cj0KCQjwnJfEBhCzARIsAIMtfKINx9upT4cNdCgg5EiSU-Xh5FQs9Cu9T6-eGAhVXJtAc8Hlex1rQv0aAsKTEALw_wcB S tím se dokážeš vojezdit sám, nebo ti to dělá paní?
Frantik Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července No právě že sám a v suchým triku. A to je co říct, fakt za pět minut a dohladka v podstate. Bez zbytku vlasů všude Geniální.
Bert Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Já jsem si ten strojek koupil loni v prosinci. Byl jsem tak spokojen, že jsem jej Frantíkovi doporučil. To, co píše, mohu jen potvrdit.
Michallcz Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Přesně! Hlásím se jako další spokojený uživatel.
Prochy68 Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Já včera objednal, protože běžné se s tou svou lebkou séru půl hodiny a hrabičkama do hladka mě to vážně nebere. Tak jsem zvedavej.
YPO Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Kdyby na tý prostřední manžetě byl leštící filcovej koutouč tak člověk ušetří za volejíčky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se