Stepino Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 9:24, Bert napsal: S kamencem souhlasím. S tím Barbusem buď opatrný :-) Oproti opravdu dobrým a levným značkám není o moc levnější, a ten rozdíl je propastný. Věř mi.A co používáš Ty? V OC Chodov je nozirstvi a tam maj muhle i nějaká mýdla, nerad bych koupil nějaký nesmysl.
Bert Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Haslinger - Schlafmilch, Honig, a asi ještě 2 druhyDusy professional kabinet - tuhle legendární srandu jsem dodal i pár místním členům (teď špatně sehnatelné)Taylor of old Bond street - levandule a neutrálProraso - dříve, nyní ne chystám : Crema Sapone Cella Purissima - kilové balení, které ze 3/4 rozdělím mezi místní
ggrand Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Ja mam problem, ze ty mydla neubyvaji, tak nemuzu moc testovat, protoze mam doma haldy a je mi lito kupovat nove kdyz stare neni dobrane
Marcus Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Ja jsem OSG. Teprve az domydlim, kupuju dalsi.
Bert Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 V 28. 2. 2016 v 14:58, ggrand napsal: Ja mam problem, ze ty mydla neubyvaji, tak nemuzu moc testovat, protoze mam doma haldy a je mi lito kupovat nove kdyz stare neni dobrane Evidentně Ti doma přebývá mýdlo se zkratkou KK. Dej pozor aby se ti nezkazilo :-)
Bert Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Nu, co Ti na to mám odepsat .... Tak si to užij !!!!!
Stepino Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Používáte někdo strojek Fatim? Porovnání s muhle nebo Böker nebo Edwin či Feather? Vousy moc tvrdé nemám tak nic agresivního není třeba, ale možná se pletu. Máte někdo radu?
Koza_c Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 (upraveno) Tak to jsme dva.Vzdy nejake na zkousku koupim, parkrat zkusim a kupuji dalsi.Kdyby nekdo chtel tez na zkousku, tak mohu poskytnout napr. Slovenske prirodni 4x vyzkouseno za cenu dopravy nebo cokoladu.Jedna se o mydlo od teto dom. Firmy.http://www.mydlozhrochote.sk/index.html V 28. 2. 2016 v 14:58, ggrand napsal: Ja mam problem, ze ty mydla neubyvaji, tak nemuzu moc testovat, protoze mam doma haldy a je mi lito kupovat nove kdyz stare neni dobrane Upraveno 28. února 2016 uživatelem Koza_c
Liqid Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Odesláno 28. února 2016 Mám podobný problém s kolínskou. Jednou jsem se neuhlídal a nakoupil několik lahviček. A jelikož se holím jednou týdně, tak to moc neubývá. Přibližně mi to vystačí ještě na 9 let.
minimus80 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 (upraveno) Dnes spominane Wilkinson a dobre sú...ziadna krv netiekla ...oholeny pekne na hladko.vydrz zatiaľ nemozem hodnotiť. Mali polovičnú cenu oproti astra platinum ...ale tie sa mi zdali o chlp lepsie V 28. 2. 2016 v 8:54, Marty35 napsal: No, o žiletkách Wilkinson šly tak děsivé zkazky, že mi to nedalo a vyzkoušel jsem... Buď jsem trefil na dobrou serii, nebo je to o vousech, ale zas taková hrůza to u mě není. Čekal jsem potoky krve, kamenec po ruce.. a dobrý, průměrné hladké oholení. Přirovnal bych je k zeleným Astrám. Ještě uvidím jak s výdrží, zatím dvě oholení a ostří drží. Upraveno 6. března 2016 uživatelem minimus80
tommas4 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Minulý týden jsem vyhodil nějaké Gillete platinum žiletky do koše a pořídil tyto a jsou super.Rozdíl je hodně znatelný, a to zdaleka nejsem nějaký holící guru, jen běžný uživatel.
Bert Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Tvá spokojenost je naprosto odůvodněná. Ono už jich moc lepších po světě neběhá.
hopa26 Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Vratil se mi z reklamace strojek Merkur Futur,vyměnili ho za nový kus.Upadnul mi kovový nalitek ,jednoznačně doporučím AZ nože shop,komunikace a vyřízení na jedničku. Tak jsem od nich přihodil ještě pár mýdel na zkoušku a testy. Necelý měsíc jsem se vrátil k Gillete strojku,ale už to prostě není ono.... Na lepší se zvykne hrozně rychle.
stosi Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Odesláno 6. března 2016 Co konkrétně ti upadlo?? Četl jsem na futur hodně negativních ohlasů, tak abych se podíval, co mi hrozí ).
hopa26 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Je to videt na fotce,ta kovova pacicka mezi dvema dratky,.... Jinak to fungovalo perfektne i s timhle odpadnutim,zadny jiny problem jsem nezaznamenal.
ggrand Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Njn, to jsou ty zinkové slitiny. Merkur je prostě lowend někde na úrovni číny z ebayje. Bohužel. Prošlo mi rukama dost strojků od nich, tak jsem se poučil tou těžší cestou.
Koza_c Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 A ktery by jsi doporucil nebo ktery ti nejlepe vyhovoval?Uz jsem jich taky otestoval dost a chtel jsem zkusit Futur prave. . V 7. 3. 2016 v 11:07, ggrand napsal: Njn, to jsou ty zinkové slitiny. Merkur je prostě lowend někde na úrovni číny z ebayje. Bohužel. Prošlo mi rukama dost strojků od nich, tak jsem se poučil tou těžší cestou.
Zlý Jabko Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Odesláno 7. března 2016 Navykl jsem si na čepelky Feather a po dlouhý době mi došly. Než mi dojdou nový, tak jsem odkázán na Derby a jak jsem zhejčkanej, je to jak holit se křovinořezem.
Bert Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 (upraveno) Přátelé, aby bylo levnější poštovné, tak jsem objednal celkem 5 kg (tedy 5 kusů) skvělého klasického mýdla Cella Crema Sapone Extra Extra Purissima. 3 kila už jsou rozebrána. Zbývají tedy 2 kostky. Kdo chce, tak dejte vědět do SZ, cena je za kostku 650,- Kč při předání v Praze. Malá upoutávka :-) Upraveno 8. března 2016 uživatelem Bert
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se