Přejít na obsah

Čím se holíte?

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Ahoj holičové!

Je mi jasné, že můj následující dotaz je, asi jako kdybych se ve vlákně "Káva" ptal na instantní Nescafé, ale jednou je to vlákno o holení, tak se zeptám :)

Nemáte někdo zkušenost s elektrickým strojkem Philips One Blade? Někde to na mě teď vykouklo a docela mě to zaujalo. Holení "po staru" tzn. klasickým strojkem s vyměnitelnýma žiletkama nebo nedejbože s břitvou, jsem nikdy nezkoušel (jsem docela nešika a navíc od přírody líný...dopadlo by to jako s mým plnícím perem).. ale vždy jsem se holil tak, že jsem se nějakým machem s 5 břity oholil dohladka, nechal narůst plnovous a když už to bylo moc kázusácký, tak zase dohladka atd. Prostě vždy buď, anebo...

Přítelkyni se ale nelíbím s tváří hladkou jako dětská .....ka (asi vypadám jak přerostlý tlustý dítě) tak jsem si říkal, zda by to nebylo to pravé pro mě, když se vlastně holím spíš svátečně a jde mi spíš o zkracování a úpravu (mělo by to umět úplně do hladka a pak to má nástavce 1, 3 a 5 mm)

Nemáte to náhodou někdo doma, že byste to mohli doporučit nebo naopak mě od toho odradit? Ty břity by prý měly vydržet 4 měsíce, ale to se skoro nechce věřit... Jde mi o to, jestli to není úplně na H

tak na to čumím a na první dojem se mi to líbí

druhej dojem je už slabší ..... "dohladka" to prej nevoholí ...... cena břitů je kolem sedmi stovek za dva kusy  :cigar: (i když anoncujou výdrž čtyři měsíce, tak realitu vidím na měsíce dva)

jediný pozitivum vidím, že to pro tvořiče hezkejch ksichtů bude přesnější práce než klasickej zastřihovač vousů se kterým si holím i lebku 

takže shrnutí: pro mě je to mrtvej produkt

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

už sem tu někde říkal, že tenhle staromódní způsob holení mám již za sebou i když ten pořezanej ksicht měl něco do sebe

já mám svýho brauna se kterým si vojezdím hubu dvakrát za měsíc (když už mě svědí ksicht) a jsem spokojenej 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

no a moje máma je zase hotová když se dvakrát za rok oholím žiletkou .... že prej vypadám jako když mi je pět

a sem za to rád .... celej život sem se musel pravidelně holit a že by mě to bavilo to teda né

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

YPO: tak mně ten One Blade naježí zítra při další nadílce na Moravě rodina od přítelky, tak jsem na to zvědavej, až tím přejedu hubu. Ale páč se do hladka prakticky neholím, tak pokud to bude dobrý zastřihávač, tak budu asi spoko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Hoši, kde kupujete žiletky Feather? Dodělávám poslední balíček a vzal bych jich klidně karton.

A zkoušel někdo Derby Premium?

Naposledy jsem je bral tady:

www.upravse.cz/vyrobek/ziletky-na-holeni-feather

Teď tam kupuju žiletky Mühle.

Odkaz ke komentáři

YPO: tak mně ten One Blade naježí zítra při další nadílce na Moravě rodina od přítelky, tak jsem na to zvědavej, až tím přejedu hubu. Ale páč se do hladka prakticky neholím, tak pokud to bude dobrý zastřihávač, tak budu asi spoko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na hladko se neholím, ale zastřihovač absolutně nejlepší, co jsem kdy měl. 

Odkaz ke komentáři

Naposledy jsem je bral tady:

www.upravse.cz/vyrobek/ziletky-na-holeni-feather

Teď tam kupuju žiletky Mühle.

Tam jsem kupoval taky pár věcí, ale cena nic moc a navíc si už pár lidí na břitevnickém fóru si stěžovalo, že jim od nich chodí fíky :(

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Tam jsem kupoval taky pár věcí, ale cena nic moc a navíc si už pár lidí na břitevnickém fóru si stěžovalo, že jim od nich chodí fíky :(

Fíky parfémů v jednom vlákně, fíky žiletek v tomto vlákně ... asi bude nejlepší si to kupovat přímo od výrobce v prodejně na vrátnici.
Odkaz ke komentáři

I žiletky se už padělají, koukni na tohle vlákno, přední odborník Wiking o tom píše https://forum.britva.cz/viewtopic.php?f=81&t=834&start=70

Já netvrdím, že se nedělají padělky, ale asi jsem měl zatím štěstí. Na špatnou kvalitu jsem nenarazil.

Ale jak jsem psal, beru už nějakou dobu všechno od Mühle.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...