Liqid Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Mám ten samý, po pěti letech jak novej, jediné opotřebení je vidět na závitu, ale to je vidět jen při rozdělání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Já asi nějaké vlásečnice, ale nic hrozného. Vyblednout to nemá jak, uskladněno mám v šuplíku pod umyvadlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Mam ho tiez... klzat to nejak zasadne neklze a urcite to casom nijak nedegraduje, ale ked to clovek vystrieda s nejakym vrubkovanym tak moze na chvilku zneistiet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 V 19. 1. 2021 v 21:13, Strocek napsal: Nemá někdo zkušenost? Zapadal by mi do českého setu http://www.spokar.com/cz/shop/?id=101-stetec-holici-8315-166-p.html&id_barvy=87 Štětka je doma,recenze zde https://forum.britva.cz/viewtopic.php?f=17&t=1178&p=42654#p42654 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Braun 790cc mam ho asi 17 rokov,2x menena planzeta,holim sa kazdy 3 den,,,,,,,,velka spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Moje sada na holení od Kentu. Používám už 3. rokem a zatím spokojenost, jen jsem měnil štětku, protože jí prasklo plastové tělo. Žiletky používám různé, poslední dobou hlavně kvuli dostupnosti, beru Astry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Nová akvizice, italské mýdlo snad kůže,santal,tabák.No voní fantasticky, mám chuť to sežrat Cena velmi příznivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 před 1 minutou, bohus76 napsal: Nová akvizice, italské mýdlo snad kůže,santal,tabák.No voní fantasticky, mám chuť to sežrat Cena velmi příznivá. Kdes to bral? Ja zatim prevazne beru od “te pani z SK”, ale obcas je zmena fajn. Jinak asi budu muset poresit obmenu stetky, koukal jsem na silvertip od Muhle, jako rozumny pomer cena:vykon. Btw ceny jinde, napr. i Amazon, lepsi jak u nas. Klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 V 7. 2. 2021 v 15:44, McPet napsal: Moje sada na holení od Kentu. Používám už 3. rokem a zatím spokojenost, jen jsem měnil štětku, protože jí prasklo plastové tělo. Žiletky používám různé, poslední dobou hlavně kvuli dostupnosti, beru Astry. Jak jsi spokojený s kamencem od Taylora ??? přemýšlím taky o tubě místo kostky ( tedy, jestli to je kamenec ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Kamenec nebyl špatný, ale moc nevydržel (ulomil se) a za tu cenu mi dává větší smysl si koupit kamenec (mnohem větší) v drogerií DM a ještě za nižší cenu (79,90 aktuálně). Vyrábí ho česká firma Důbrava. Určitě jsou i kvalitnější, ale mně to postačuje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Pokud to chceš jen velmi příležitostně a třeba na cestování, tak proč ne. Já to používal jen doma, tak pro mě bylo výhodnější přejít na kostku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 @warann osobně doporučuji ruční výrobu od Petra Smékala :)) @Lobber ten "vlhceny kamenec" od TOBS je celkem dobrý tvarem (vlhčený je silné slovo, snad jen na začátku) a je v pohodě... používám kamenec od OSMy (https://www.luxusni-holeni.cz/detail/osma/pece-po-holeni/osma-kamenec/ ) - neni reklama, jen kde jsem to vzal a co... no a po x letech je skoro nezmenen (x let pouzivani) Jasne tech hlinikovych derivatu je vic, ale ve skutecnosti se bavime o sutru z prirody, takze vezmi ten nejlevnejsi co najdes a vysledek bude stejny jako u tech "drahych a znackovych" - ja bral ten osma, protoze v te dobe byl nejlevnejsi a protoze mel plastovou krabicku... kdyz s nim netrisknes o zem, je to fakt jedno....a vysledek je stejny (i na chut :))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 před 34 minutami, nekdo napsal: @warann osobně doporučuji ruční výrobu od Petra Smékala :)) Štětky od Petra jsou super , ale člověk už musí mít něco " odholeno" ,aby docenil kvalitu a taky ta štětka od Petra není za tisícovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 @nekdoTa vypadá moc dobře, nicméně co mám na xichtě strniště, tak si holím jen krk, a to ještě jen 1-2 x tejdně, tak asi aktuálně postačí na Muhle. Pokud bych se vrátil k pravidelnýmu komplet holení, tak povedu v patrnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Vam kamenec nejak pozitivne funguje? Od te doby, co ho nepouzivam, nemam olezlou hubu po holeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Používám jen na zastavení krvácení a funguje na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 před 11 hodinami, bohus76 napsal: Štětky od Petra jsou super , ale člověk už musí mít něco " odholeno" ,aby docenil kvalitu a taky ta štětka od Petra není za tisícovku Tak že už jsou v nabídce ??? Nejak se v tom ztrácím Mmj. Rukojeť je ze dřeva, nebo plastu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Nejsou v nabídce,jak jsem řekl,Petr teď dělá renovace břitev, což zabere nějaký čas,na štětky dojde řada v druhé půlce roku.A materiál je samozřejmě tropické ( tvrdé) dřevo.Ta štětka na obrázku je Petrova osobní,říká jí Golem,protože uzel je průměr 35 mm !!!! Fotka byla jen pro potěchu oka. Uzel je prémiové nejvyšší řady Silvertip premium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 mcpet & nekdo .... diky za inf , já používám kostku.... na sem tam nějaké to fiknutí pupínku... Holt někdy se zadaří no .... Teď mám kostku od Taylora, ale hodil by se mi ještě takový malý ( jako má Mcpet ) na cesty atd .... No ..... Jsem s nim spokojen, a funguje .... A oslizlý nejsem, nikdy jsem nebyl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 mcpet & nekdo .... diky za inf , já používám kostku.... na sem tam nějaké to fiknutí pupínku... Holt někdy se zadaří no .... Teď mám kostku od Taylora, ale hodil by se mi ještě takový malý ( jako má Mcpet ) na cesty atd .... No ..... Jsem s nim spokojen, a funguje .... A oslizlý nejsem, nikdy jsem nebyl .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se