Bimbac Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 to hipgnosis: já byl v Rakovníku zde - http://www.restauracesalanda Chutnalo mi tam, ale nevím, jestli je to to, co preferuješ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) A Instant mi slubil kacicu s loksami vo slovenskom grobe a furt se k tomu nema Jezdíme tam k Zápražným...kua dal bych si, už sem na dietě nějak dlouho...jak normálně játra nejím, tak tam je to pro mě hlavní chod Upraveno 9. října 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipgnosis Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 to hipgnosis: já byl v Rakovníku zde - http://www.restauracesalanda Chutnalo mi tam, ale nevím, jestli je to to, co preferuješ..Děkuji za tip, zajímavé místo, hlavně asi co se piva a prostředí týká... škoda, že budu autem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Pánové, prosím máte nějaký tip na dobrou restauraci ve Valticích či okolí? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Pánové, prosím máte nějaký tip na dobrou restauraci ve Valticích či okolí? děkujiDoporučil bych Hraniční zámek Hlohovec, je to kousek a jídlo v okem jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Pánové, prosím máte nějaký tip na dobrou restauraci ve Valticích či okolí? děkujiNa Mikulovské ulici je Valtická rychta, vaří velice dobře, ale když je plná hospoda, tak nestíhají. Nebo zajet do Lednice, restaurace u Tlustých, výborný standard, malý pikolík je jak z filmu "obsluhoval jsem anglického krále". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2014 Pani, poradite nejaky flek v maticke stovezatej, kde maju aspon trochu slusny vyber single maltov, nemaju problem s cigarami a maju fungujucu vzduchotechniku?Bar and Books poznam, a dalej? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Pánové, pokud chcete někdo ochutnat dobrý pivo na Vinohradech, tak je od pondělka otevřen novej pivovar Vinohradský pivovar v Korunní!Moje fotkaa jeden odkaz na forbes - http://www.forbes.cz/zmenil-jsem-svuj-zivot-a-s-kamarady-varim-pivo/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 prijemny podnik v Blave, na brehu Dunaja,v pohode aj doutnicek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 A hele, to mám jen přes silnici Majitelé pivní speciálky naproti, "Pivo a párek" nebudou mít radost :-/ Pánové, pokud chcete někdo ochutnat dobrý pivo na Vinohradech, tak je od pondělka otevřen novej pivovar Vinohradský pivovar v Korunní!Moje fotkaa jeden odkaz na forbes - http://www.forbes.cz/zmenil-jsem-svuj-zivot-a-s-kamarady-varim-pivo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Az budete nekdo v Londyne, tak prima hambace maji v Garfunkels. Tajnej tip The Tower Burger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 tak dnes po dlhsej dobe som pozvany do SaSaZu, tak uvidim, ze ci sa potvrdia skusenosti niektorych clenov, co tvrdia, ze sa to tam zhorsilo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Vyborna kuchyna a zdvorila obsluha v eurovea centre na nabrezi (je v mojich aktualnych bratislavskych top 5) http://www.alfaro.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Vyborna kuchyna a zdvorila obsluha v eurovea centre na nabrezi (je v mojich aktualnych bratislavskych top 5) http://www.alfaro.sk/ Vsak bodaj by nebola s takymi cenami. Nedavno som bol v Prahe a ceny v kvalitnych restauraciach su nizsie ako tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Vsak bodaj by nebola s takymi cenami. Nedavno som bol v Prahe a ceny v kvalitnych restauraciach su nizsie ako tu.Bohuzial v bratislave mame aj nie malo podnikov s podobnymi cenami, arogantnou obsluhou, a nic moc kuchynou. Vyssie ceny nie su zdaleka zarukou kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 To je smutné, že když se chcete v Bratislavě dobře najíst, musíte do nákupního centra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Hele já chápu, že z hovna bič neupleteš a dobrý jídlo něco stojí, ale 275,- CZK za kuřecí vývar ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 tě předtím seznámí s tím kuřetem a můžeš si s ním půl hodinky pokecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) Ale to je predsa kukuricne kuriatko .... Inak za tu cenu vyvaru som mal v Prahe v restauracii Tri stoleti kachnu s 2 druhmi kapusty a variaciou knedlikov. Aj s tringeltom. Niekde sa stala asi chyba ked si v BA pytaju taketo prachy za vyvar. Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem laurin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Hele já chápu, že z hovna bič neupleteš a dobrý jídlo něco stojí, ale 275,- CZK za kuřecí vývar ? tě předtím seznámí s tím kuřetem a můžeš si s ním půl hodinky pokecat+jako bonus dostaneš dvd s jeho natočeným životem než se dostalo do polívky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se