Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

Oteviraci doba na prd. Kvuli tomu dress codu sem jim tam volal, protoze se mi nechtelo tahat extra hogo fogo obleceni a v podstate jim staci dlouhy kalhoty a kosile. Pani mi rekla, ze nechtej, aby jim tam chodili turisti v zabkach a kratasech ;)

ač nejsem v Praze turistou, přesně takhle se v létě oblékám, a nečekal bych, že s tím budu mít někdy na terase hotelové restaurace problém, navíc v takové periferní lokalitě

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

ač nejsem v Praze turistou, přesně takhle se v létě oblékám, a nečekal bych, že s tím budu mít někdy na terase hotelové restaurace problém, navíc v takové periferní lokalitě

Zabky, kratasy a tilko. Bez do nakyho obchodniho centra, tam taky dobre varej.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Zabky, kratasy a tilko. Bez do nakyho obchodniho centra, tam taky dobre varej.

vasila nosej votroci z Hradce

Toljo, ses ceskej buran se vsim co k tomu patri. Se s tim smir. 

hoši, narozdíl od vás si to umím přiznat

Odkaz ke komentáři

Ahoj, nemáte prosím tip na restauraci v okolí Hradce Králové na víkendový oběd? 

Jestli to může bejt i přímo v HK, doporučuju Localis. Naposled jsem u nich byl před necelým rokem, tak doufám, že se nezkazili, nicméně na gastropoměry tamního regionu jsem byl více než spokojen.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Slyšel jsem dobré reference na restauraci Heřman v Třebíči, po dnešní návštěvě můžu potvrdit, kuřecí vývar, kančí bok s celerovým pyré a pečeným bramborem v rámci denního menu za kilo, nemám co vytknout, pivo vlastní produkce taky OK akorát mě štvalo to uřvaný rádio krokodýl či co to tam hrálo. http://www.pivovarherman.cz/

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Už jsem to tu možná psal, ale pro návštěvníky jižních Čech určitě doporučuju se na dlabanec stavit v písecké Kozlovně.

http://www.kozlovnauplechandy.cz

Právě jsme se vrátili a skoro se nemůžu hnout :D Žebra, kapří hranolky, špíz z panenky, caesar salát. Všechno naprosto skvostné! K tomu skvělý tankový kozlík a příjemná a všímavá obsluha. Jedna s hvězdou!

post-37766-0-17951700-1472322737_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

V HK urcite Šatlava - jídlo super, prostředí taky a skvělá obsluha. Ceny podle mne v pohode.

Localis taky fajn

A plati to jeste?Ja jsem do Satlavy jezdil pravidelne,ale co to to zmenilo majitele,tak jidlo spatenka.Localis byl naposled taky hroznej.

Vyborne furt varej v Duranu a v Aquariu.

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Budete-li mít cestu do Litoměřic, pak vřele doporučuju restauraci Radniční sklípek přímo na náměstí, kde bych normálně čekal spíše nějaké ty pasti na turisty s nepříliš dobrým poměrem cena/výkon. Tato je nekuřácká, jídlo je tam skvělé za přiměřenou cenu, točená plzeň jako křen, velký výběr vín, obsluha výborná, přes léto i zahrádka venku. Na povel to tam má velmi příjemný hlavní číšník, který se nezapomene zeptat, jestli je vše v pořádku, i když vás třebas osobně neobsluhuje. Všichni pořád usměvaví, obsluha v rámci možností rychlá, nikterak vlezlá. Cením i "stejnokroj".

Napoprvé jsem si tam dával jehněčí se špenátem a evidentně domácími bramborovými šiškami a můžu bez uzardění prohlásit, že takhle výborně udělané jehněčí jsem nikdy předtím neměl. Doslova se rozplývalo na jazyku. Nebyl jsem daleko od gastroorgasmu. ;) Napodruhé to byla vepřová panenka tuším na houbovém ragú a opět bez jediné výtky...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...