horal Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Kluci, nejaka dobra normalni hospudka v blizkosti Karlstejna? Pokud není Loděnice daleko (15 km/20 min.) tak na jídlo doporučuji:http://www.vestoleti.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Oteviraci doba na prd. Kvuli tomu dress codu sem jim tam volal, protoze se mi nechtelo tahat extra hogo fogo obleceni a v podstate jim staci dlouhy kalhoty a kosile. Pani mi rekla, ze nechtej, aby jim tam chodili turisti v zabkach a kratasech ač nejsem v Praze turistou, přesně takhle se v létě oblékám, a nečekal bych, že s tím budu mít někdy na terase hotelové restaurace problém, navíc v takové periferní lokalitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 ač nejsem v Praze turistou, přesně takhle se v létě oblékám, a nečekal bych, že s tím budu mít někdy na terase hotelové restaurace problém, navíc v takové periferní lokalitěZabky, kratasy a tilko. Bez do nakyho obchodniho centra, tam taky dobre varej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 ač nejsem v Praze turistou, přesně takhle se v létě oblékám, a nečekal bych, že s tím budu mít někdy na terase hotelové restaurace problém, navíc v takové periferní lokalitěToljo, ses ceskej buran se vsim co k tomu patri. Se s tim smir. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Zabky, kratasy a tilko. Bez do nakyho obchodniho centra, tam taky dobre varej. vasila nosej votroci z Hradce Toljo, ses ceskej buran se vsim co k tomu patri. Se s tim smir. hoši, narozdíl od vás si to umím přiznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Ahoj, nemáte prosím tip na restauraci v okolí Hradce Králové na víkendový oběd? Jestli to může bejt i přímo v HK, doporučuju Localis. Naposled jsem u nich byl před necelým rokem, tak doufám, že se nezkazili, nicméně na gastropoměry tamního regionu jsem byl více než spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 V H.K můžu doporučit Duran Grill restaurant nebo na namesti Mexitu. Oboje na jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Pokud není Loděnice daleko (15 km/20 min.) tak na jídlo doporučuji:http://www.vestoleti.cz/Nikdy! Lepší je ta pizzerie naproti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stratom Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 V HK určitě stojí za návštěvu Šatlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Pokud není Loděnice daleko (15 km/20 min.) tak na jídlo doporučuji:http://www.vestoleti.cz/My tam budeme pesky, ale stejne diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2016 Slyšel jsem dobré reference na restauraci Heřman v Třebíči, po dnešní návštěvě můžu potvrdit, kuřecí vývar, kančí bok s celerovým pyré a pečeným bramborem v rámci denního menu za kilo, nemám co vytknout, pivo vlastní produkce taky OK akorát mě štvalo to uřvaný rádio krokodýl či co to tam hrálo. http://www.pivovarherman.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Už jsem to tu možná psal, ale pro návštěvníky jižních Čech určitě doporučuju se na dlabanec stavit v písecké Kozlovně. http://www.kozlovnauplechandy.cz Právě jsme se vrátili a skoro se nemůžu hnout Žebra, kapří hranolky, špíz z panenky, caesar salát. Všechno naprosto skvostné! K tomu skvělý tankový kozlík a příjemná a všímavá obsluha. Jedna s hvězdou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Ahoj, nemáte prosím tip na restauraci v okolí Hradce Králové na víkendový oběd? V HK urcite Šatlava - jídlo super, prostředí taky a skvělá obsluha. Ceny podle mne v pohode. Localis taky fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 (upraveno) V HK urcite Šatlava - jídlo super, prostředí taky a skvělá obsluha. Ceny podle mne v pohode. Localis taky fajnA plati to jeste?Ja jsem do Satlavy jezdil pravidelne,ale co to to zmenilo majitele,tak jidlo spatenka.Localis byl naposled taky hroznej. Vyborne furt varej v Duranu a v Aquariu. Upraveno 27. srpna 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 A plati to jeste?Ja jsem do Satlavy jezdil pravidelne,ale co to to zmenilo majitele,tak jidlo spatenka.Localis byl naposled taky hroznej. Vyborne furt varej v Duranu a v Aquariu.Restauracce Na Statku, dobry jidlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Na Statku to je taky na jistotu. Byli jsme tam pred mesicem cca. Z tech klasickych hospod muzu doporucit se stavit po cyklo vyletu na Hrazce v Malsovicich. Chutne a cerstve a dobre pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Budete-li mít cestu do Litoměřic, pak vřele doporučuju restauraci Radniční sklípek přímo na náměstí, kde bych normálně čekal spíše nějaké ty pasti na turisty s nepříliš dobrým poměrem cena/výkon. Tato je nekuřácká, jídlo je tam skvělé za přiměřenou cenu, točená plzeň jako křen, velký výběr vín, obsluha výborná, přes léto i zahrádka venku. Na povel to tam má velmi příjemný hlavní číšník, který se nezapomene zeptat, jestli je vše v pořádku, i když vás třebas osobně neobsluhuje. Všichni pořád usměvaví, obsluha v rámci možností rychlá, nikterak vlezlá. Cením i "stejnokroj". Napoprvé jsem si tam dával jehněčí se špenátem a evidentně domácími bramborovými šiškami a můžu bez uzardění prohlásit, že takhle výborně udělané jehněčí jsem nikdy předtím neměl. Doslova se rozplývalo na jazyku. Nebyl jsem daleko od gastroorgasmu. Napodruhé to byla vepřová panenka tuším na houbovém ragú a opět bez jediné výtky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 V Táboře mohu doporučit Škochův dům na Žižkově náměstí. Večeřeli jsme tam v sobotu cestou na akci hradozámecká noc a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Kdo budete v Břeclavi zkuste Park restaurant. Prijemny interier, ochotny personal a dobre jidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Potrefena Husa České Budějovice, ul.Česka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se