vwtyp11 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Nazdar, měl byste někdo tip na nějakou dobrou restauraci v okruhu cca 1km od Anděla v Praze? Nekuřácká, přiměřený ceny, žádná snobárna, ... jako bonus by tam mohli mít nějaký dobrý pivo. Díky Trifot- nové butovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Zítra mě čeká návštěva Brna a potřeboval bych tip na nějakou obstojnou kavárnu či bar.Požadavky: Alespoň trochu slušné kafe, kuřácký prostor, parkování někde v dochozí vzdálenosti (lhostejno, zda na ulici, či v parkhausu). Předem děkuji za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Byl jsem spokojen v baru ktery neexistuje. Jak je to s parkplacem nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 BKN je nekuřácký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Jo, Ostrava se začíná lepšit.Ještě jsem nebyl v rybárně ka kuřim rynku, ale lákají mě jejich fish and chips, objevila se luxusní hranolkárna https://www.facebook.com/faencyfriesasuper bistro https://www.facebook.com/Mossbistro-Asian-food-1151292798221910/?fref=tsJá jsem si naposledy pochutnal v La Vidě, kamarád slavil narozky a dobroty nám dělal kamarád a šéfkuchař v jedne osobě :-) slintam ještě teď http://lavidaostrava.cz/galerie/ Pak jeden z nejlepších Cesar salátů jsem objevil zde.... i steak u mí a maji fantastickou kulajdu,ostravákům mohu ddoporučit http://www.aurarestaurant.cz/ a dnes jsme si dopřáli kafe a trochu dobrot zde : http://www.katharein.cz/ toliko z moravskoslezského kraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 V Pardubicich muzu doporucit s klidnym svedomim restauraci Cartellone. Cenove sice o neco drazsi ale na urovni jak jidlo tak i pekne prostredi kousek od zimniho stadionu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 V brně je celkem dobře v rotor baru na Dvořákově ul. Parkování asi nejlepší v parkhausu pod janáčkovým divadlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Nebyl nekdo z Vas tady? http://hacirestaurant.webnode.cz/denni-menu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Benecko,Hančova bouda,dneska knedlíčky se špekem,parmezánem a špenátem.Přepuštěné máslo a gr.padano navrch.Pecka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Nebyl nekdo z Vas tady? http://hacirestaurant.webnode.cz/denni-menu/ A je je něco nového. Také jsem zvědav. Před lety jsem tam byl, ale to ještě byla ta restaurace dvou kuchařů z TV. Tohle vypadá dobře, zajdu a napíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Diky moc Lukasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Praha 10 - Restaurace Malešický mikropivovar = super pivo, skvělý výběr + bezvadné jídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 U Havlíčků,Michle,super svíčková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Mám rád obskurní podniky, které překvapí. Bývalá Železná Sparta před Veletržákem, teď Jídelna u Nováků. Stejně zaflusaný interiér, bizarní vrchní, ale koktavý kuchař, který se tam zatoulal bůhví odkud. Valil jsem bulvy, poprvé hovězí na víně, za které bych se nestyděl doma, podruhé burger z nějakého irského hovězího, který jsem vyžral z housky jen tak, abych si to maso vychutnal. Jako bonus mají některé dny i večer mezi 22-04h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Nebyl nekdo z Vas tady? http://hacirestaurant.webnode.cz/denni-menu/ Tak jsem tu restauraci zkusil. Je to hodně zvláštní podnik. Ale já jsem nadšen a určitě tam zavítám znovu.Není to žádný luxus ale také žádná špína. Je to jako jít k někomu na návštěvu. Personál je Arménský a mluví dobře česky(všichni tam dělají asi vše). Příšla k nám i kuchařka, majitel restaurace nám vysvětlil jaký je rozdíl v jejich jídle které podávají a v jídle které se prodává ve stánků u Arabu (třeba Kebab)Nikdy jsem tu kuchyni nejedl a byl jsem překvapen. Sice jsem očekával naprosto něco jiného (to z mé neznalosti) ale parádně jsem si pochutnal.Maso pečené na uklíkách bylo OPRAVDU pečené na uhlíkách, měkké, vonavé a štavnaté. Keba- hlavně mleté maso bylo naprosto užasné. Nikdy bych nevěřil že může být mleté tak chutné a štavnaté.Arménské chlebové placky bych asi snesl teplé (ale netuším jestli se mají podávat teplé nebo studené) a polévku více osolenou (jinak moc chutnou)Jeden předkrm bych si už asi nedal (nevím co jsem čekal od fazolové paštiky, ale druhý bych si klidně zopáknul.Mám ještě někdy v plánu tam hlavně zajít na tu jejich víkendovou ranní polévku Chaš, tedy pokud ještě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 (upraveno) A až pomažeš po D11, vem to do Kolína a navštiv řeznictví Kasardovi. Můj novej templ. Před mostem přes Labe doprava 50 m. ulice U kostelíčka.. Vyníkající držkovka (v takovým kondomu s sebou), paštika s medvědím česnekem, vykoštěné grilované koleno....Čau, po dlouhý době zase jedu do Koulína. Jsou Kasardovi furt dobří? Byl jsem tam naposled před těmi sedmi lety a gůt, ale už je to dlouhá doba...Stavil bych se tam na oběd, jednání mám v ulici hned vedle. Upraveno 14. března 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 výborný http://www.ctyricetdevet.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Jestli je to kantýna ve fabrice, tak vypadá aspoň docela čistě. Sorry jako, ale jít na jídlo do openspacu může dobrovolně jen masochista. Todle je strašná móda. A ty peršany, až budou pobryndaný vínem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Jsem rád, že jsi nám to vysvětlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tyhle restarace je teď strašná móda, někdy tam mají za každou cenu jiné jídlo než ostatní, ne vždy se to povede, cena ovšem vysokohorská.... eskakarlin.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se