Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Lobster v posledním patře OC Šantovka v Olomouci. Menu je zaměřeno spíš na degustaci a porce jsou tomu řekl bych uzpůsobeny. Nicméně lepší jídlo jsme v poslední době určitě nejedli! K tomu skvělá obsluha a fajn prostředí. Cenově to myslim ještě jde. Rozhodně stojí za návštěvu!

17fe718f464a5c2d22760f62e7c3b005.jpg

06168324e893c6da78fa68358ea3ea89.jpg

b8fbab2846eefb6f5adf19f46378e0a9.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maxel: jo Lobster je fajn, aji ta větší část co se orientuje spíš na obědy. Vždycky do 40 minut nejezeni i s placením. Já si v Olomouci oblíbil restauraci Pod lipami. Mají to tam mladí lidi, udí si vlastní slaninu, v létě mají vlastní zeleninu a otevřenou velkou zahrádku. Dělají hlavně burgery, steaky a BBQ na dřevěném uhlí.

Odkaz ke komentáři

Fakt Lobster? Já z tama šel před půl rokem s tím že už tam nevlezu, protože jsou to idioti co neumí
přinést dvě jídla zároveň ale 20 minut od sebe . . . plus poměrně nedobré těstoviny při další návštěvě
které jsem musel požádat o nové jídlo (přesolené maso). Tak to někdy třeba zase zkusím jestli se tedy
probrali. 

Odkaz ke komentáři

No je teda pravda, že sme tam seděli sami a řikal jsem si, proč to. Na druhou stranu bylo nějakých cca půl 5 sobota, takže hluchý místo mezi obědem a večeří ; a na sváču je to přeci jen trochu drahý. Ale jo, fakt to bylo všechno hodně dobrý! Dostali jsem na stůl dva druhy amuse bouche, což jsem nefotil. Slečna i víno poradila.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Taky nahodím pár tipů, protože toho mám prolezlého poměrně dost a rád se vracím na místa, kde to za něco stojí. Vše je v rámci Prahy, mimo Prahu bych také něco v zásobě měl, ale třeba zase příště.

Vinohradská Potrefená husa a Vinohradský Pivovar - to jsou mé "domácí" místa, bydlím přímo u nich takže nejjednoduší a nejrychlejší volba a i při nesčetných návštěvách vždy spokojenost.

U Bansethů - Super klasika, kterou spoustu z Pražských i zná a já se mohu ke chvále jen a jen přidat.

Brasileiro (pod Radnicí) - to prostě miluju, skvělá atmosféra, super maso,  baví mě ten šrumec tam, s mnohými obsluhujícími se za ta léta co tam chodím i znám, takže o to je to ještě lepší. Tak jako tak se vždy zase rád vracím.

Pizza Nuova, Nominanza, Di Carlo - fajn pizzerky

Wine food - trošku jiný koncept restaurace, za to co to je bych řekl ceny nastavené výš, ale vše dobré a cením i rozbití stereotypu a zajetých kolejí, jak má restaurace vypadat

Dish, Bejzment, Toms, Regal, James Dean - Burgrárny, co k nim povědět, člověk si dá hafo namleté krávy v housce a v těchto podnicích rozhodně nebude zklamaný

La Bottega - možná si to hraje na něco víc, než je, ale vytknout se jim moc nedá

Zdéňův Imperial - proč nezkusit, zda skutečně něco umí, nebo už je jen v TV :) Za mě spokojenost a určitě se tam ještě párkrát objevím.

Osika - o té už se tu také psalo co jsem tak postřhl a já mohu také doporučit, vše OK

Jureček v Říčanech - nikdy nezklamal, fajn prostředí, vaří dobře a ceny adekvátní

Pivovarská v Uhříněvsi - taková klasika, pokaždé dobré jídlo a člověk si tam dá pivo, které není na každém rohu

Kulový blesk - výborné absolutně nenáročné místo chlastačku, spoustu piv, hospodská jídla, prostředí prostě hospodské :)

The Pub - ano místa, kde do sebe člověk naleje litry brutálně předražené Plzně, ale když ta atmosféra při soutěžení k tomu prostě svádí a v partě správných lidí jsou to super podniky a šílené večery :)

Na závěr ještě něco na dobré snídaně, nebo kávu a dezert - If café

Tak a to by zatím stačilo...

Odkaz ke komentáři

Kdybyste měli cestu okolo, nezapomeňte se stavit v Burgrárně na Bílé hoře. Jeden z nejlepších burgrů, co jsem jedl a bezkonkurenčně nejlepší domácí hranolky.

To by mě nenapadlo. Jezdim okolo celkem často a přišlo mi to dycky buď zavřený nebo zkrachovaný. Někdy tomu dám teda šanci, dík za tip.

Odkaz ke komentáři

A kdo rád asijskou tak super mi chutnalo nekolikrat za sebou v SIA v celnici, celkem novej provoz, ceny zavadeci a pres obed uplne v pohode! Ale tady radim rezervacku, bejva fakt plno! Kuchyn vede Štift, ktery predtim sefoval kuchyni v mandarin oriental a asii fakt umi na nejvyssi urovni!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...