brett Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Trenčín, Hotel Pod hradom !!! Tatarák s lanýži !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 V BA, odporucaju dvaja z dvoch JP kolegovhttps://m.facebook.com/IzakayaKoshida/?ref=nf http://ramenkazu.sk/ Vyborna kuchyna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 (upraveno) . Upraveno 17. ledna 2018 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 http://jezkuvstatek.cz/ Nová Paka, jsem pako, že jsem jezdil kolem a nezastavil, teď to bude asi pravidlo...... Bifteček byl červený, nebojte, jen blbě fotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Lobster v posledním patře OC Šantovka v Olomouci. Menu je zaměřeno spíš na degustaci a porce jsou tomu řekl bych uzpůsobeny. Nicméně lepší jídlo jsme v poslední době určitě nejedli! K tomu skvělá obsluha a fajn prostředí. Cenově to myslim ještě jde. Rozhodně stojí za návštěvu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Maxel: jo Lobster je fajn, aji ta větší část co se orientuje spíš na obědy. Vždycky do 40 minut nejezeni i s placením. Já si v Olomouci oblíbil restauraci Pod lipami. Mají to tam mladí lidi, udí si vlastní slaninu, v létě mají vlastní zeleninu a otevřenou velkou zahrádku. Dělají hlavně burgery, steaky a BBQ na dřevěném uhlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Fakt Lobster? Já z tama šel před půl rokem s tím že už tam nevlezu, protože jsou to idioti co neumípřinést dvě jídla zároveň ale 20 minut od sebe . . . plus poměrně nedobré těstoviny při další návštěvěkteré jsem musel požádat o nové jídlo (přesolené maso). Tak to někdy třeba zase zkusím jestli se tedyprobrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 (upraveno) No je teda pravda, že sme tam seděli sami a řikal jsem si, proč to. Na druhou stranu bylo nějakých cca půl 5 sobota, takže hluchý místo mezi obědem a večeří ; a na sváču je to přeci jen trochu drahý. Ale jo, fakt to bylo všechno hodně dobrý! Dostali jsem na stůl dva druhy amuse bouche, což jsem nefotil. Slečna i víno poradila. Upraveno 4. března 2018 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Najlepsie Bun bo nam bo v Bratislave http://bamboo-vietnamska-kuchyna.business.site/ Zanedbanej osarpanej budovy sa nelakajta. Cenovo velmi prijatelne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Maxeli, dik za report, nejspis zmena v podniku, neb za sebe potvrzuju spis Tomovu zkusenost... teda ne ze bych vracel jidlo, k tomu mi chybi tak 50 kilo a aspon 30 cisel Kazdopadne s predjarim prubnu a dam vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Najlepsie Bun bo nam bo v Bratislave http://bamboo-vietnamska-kuchyna.business.site/ Zanedbanej osarpanej budovy sa nelakajta. Cenovo velmi prijatelne .Dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Taky nahodím pár tipů, protože toho mám prolezlého poměrně dost a rád se vracím na místa, kde to za něco stojí. Vše je v rámci Prahy, mimo Prahu bych také něco v zásobě měl, ale třeba zase příště. Vinohradská Potrefená husa a Vinohradský Pivovar - to jsou mé "domácí" místa, bydlím přímo u nich takže nejjednoduší a nejrychlejší volba a i při nesčetných návštěvách vždy spokojenost. U Bansethů - Super klasika, kterou spoustu z Pražských i zná a já se mohu ke chvále jen a jen přidat. Brasileiro (pod Radnicí) - to prostě miluju, skvělá atmosféra, super maso, baví mě ten šrumec tam, s mnohými obsluhujícími se za ta léta co tam chodím i znám, takže o to je to ještě lepší. Tak jako tak se vždy zase rád vracím. Pizza Nuova, Nominanza, Di Carlo - fajn pizzerky Wine food - trošku jiný koncept restaurace, za to co to je bych řekl ceny nastavené výš, ale vše dobré a cením i rozbití stereotypu a zajetých kolejí, jak má restaurace vypadat Dish, Bejzment, Toms, Regal, James Dean - Burgrárny, co k nim povědět, člověk si dá hafo namleté krávy v housce a v těchto podnicích rozhodně nebude zklamaný La Bottega - možná si to hraje na něco víc, než je, ale vytknout se jim moc nedá Zdéňův Imperial - proč nezkusit, zda skutečně něco umí, nebo už je jen v TV Za mě spokojenost a určitě se tam ještě párkrát objevím. Osika - o té už se tu také psalo co jsem tak postřhl a já mohu také doporučit, vše OK Jureček v Říčanech - nikdy nezklamal, fajn prostředí, vaří dobře a ceny adekvátní Pivovarská v Uhříněvsi - taková klasika, pokaždé dobré jídlo a člověk si tam dá pivo, které není na každém rohu Kulový blesk - výborné absolutně nenáročné místo chlastačku, spoustu piv, hospodská jídla, prostředí prostě hospodské The Pub - ano místa, kde do sebe člověk naleje litry brutálně předražené Plzně, ale když ta atmosféra při soutěžení k tomu prostě svádí a v partě správných lidí jsou to super podniky a šílené večery Na závěr ještě něco na dobré snídaně, nebo kávu a dezert - If café Tak a to by zatím stačilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Taky přidám něco z Prahy. Eska v Karlíně. Fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Ja byl v patek v Hotelu Diana, U Kucharu. Dal sem si tam tu jejich Skrei tresku a byla to teda dost pecka. Uz bude myslim jen tyden a pak zas pristi rok. http://www.hoteldiana.cz/restaurant/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Kdybyste měli cestu okolo, nezapomeňte se stavit v Burgrárně na Bílé hoře. Jeden z nejlepších burgrů, co jsem jedl a bezkonkurenčně nejlepší domácí hranolky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 K těm pražským bych přidal Portfolio na rohu Hybernske a Havlíčkova. To je absolutně top. K burgrarnam bych přidal Cafe Palanda ve Zlatnicke a tamtéž nový zdenkuv Next Door. Pro mě je ND lepší než Cafe Imperiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Kdybyste měli cestu okolo, nezapomeňte se stavit v Burgrárně na Bílé hoře. Jeden z nejlepších burgrů, co jsem jedl a bezkonkurenčně nejlepší domácí hranolky. To by mě nenapadlo. Jezdim okolo celkem často a přišlo mi to dycky buď zavřený nebo zkrachovaný. Někdy tomu dám teda šanci, dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 A kdo rád asijskou tak super mi chutnalo nekolikrat za sebou v SIA v celnici, celkem novej provoz, ceny zavadeci a pres obed uplne v pohode! Ale tady radim rezervacku, bejva fakt plno! Kuchyn vede Štift, ktery predtim sefoval kuchyni v mandarin oriental a asii fakt umi na nejvyssi urovni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 SIA je skvělá. Patří to skupině co provozuje Bruxx, V Parlament a cukrare skalu. Mimochodem kdo se taháte po cukrarnach tak Skála mi přijde na stejné úrovni jako Saint tropez. Tedy nej v praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tak já třeba z Cafe Imperial urvanej nejsem, i když je Zdéňa v tv fajn..Dvakrát po sobě stejný jídlo,podruhé jiné (na chuť i pohled). Dortík lehce pod průměr a creme brulee studený jak zmrzlina. Nevím no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se