Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

Simvas panove, se zenou na poloromantickou veceri v Olomouci? Dobry pivko (idealne z nejakyho mensiho pivovaru), spis modernejsi kuchyne (ne Hanacka:)), v centru/dochazkovy vzdalenosti z centra? Entree je zbytecne prekombinovanej luxus, na tudle prilezitost.

Dik!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepsal jsi kdy :)

je to vedle Lobsteru v Šantovce, stejná firma . . . tak že by po poslední Maxelově návštěvě zavřeli? :D

nojono, koukám že to zabalili podle informací na webu, ale držet to drží, nájemní podmínky budou ostrý . . .

sorry, to jsem nevěděl

co ten novej steakhouse skoronaproti entreé? moc teda nemusím toho fráju co si říká Mr. Steak (nejsem sám kdo má divný zkušenosti ještě v dobách kdy působil na Jesenicku, kolega M3maniac taky vyprávěl, ale v téhle hospodě pod dohledem majitele by to předpokládám mělo být cajk)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Měl jsem rád tuhle restauraci, ale proběhlo zklamání https://www.ristoranteprosecco.cz/ , tak radši si nedávat Caesar salát, přinesou něco jiného a ještě poté kecy v kleci.  Pizza průměr..... Asi naposledy :(

and Tono ...

Býval jsem tam i tam i třikrát týdně, ale zdá se mi, že jdou do zádele úplně stejně, jako Trattoria Turbanti. Tam jsem chodíval moc rád, dnes je to ale dost upadlé a to zejména i díky personálu. Prosecco je stále ještě o level výše, ale už to není, co bývalo před rokem, dvěma.

Odkaz ke komentáři

Tondo, každý má to posouzení někde jinde ... zkus to a uvidíš. Pamatuješ, jak jsi tady psal, že byla naprostá spokojenost na té farmě u Nymburka? Už nevím, jak se to tam jmenuje ... já tam jel pro bryndzu a máslo a přístup personálu mě minimálně překvapil(negativně). Brynzda byla specifická, ale chutnala mi, máslo žádná sláva za ty prachy. Posezení v pohodě, ale brigádnice, která se nemohla pořádně ničeho dopočítat a nepříjemný pán v kuchyni (starší) mě přesvědčili, že jsme se viděli naposledy. Takže nejlepší je to zkusit a posoudit sám.

Odkaz ke komentáři

Tak to mne moc mrzí...já byl na tom Košíku extrémně spokojený.

Maxel také dal na mou radu ohledně hotelu v Krušných horách, a byl to propadák. Safra.

Asi to vychytávám když "nové koště dobře mete", a pak to má už sestupnou tendenci... :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...