kamilb Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Hlavně že ty to máš promyšlený ty filozofe 2
ramon Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Ty samý hodinky prodávají v několika verzích na TV products ale téměř za litr. Myslím že za tu cenu v Lidlu jako pracovní na kácení dřeva docela ujdou, a co se týče vzhledu, v této outdoorové kategorii jsem ještě žádnou nádheru nikdy neviděl, nejsou to hodinky na balení holek, ale účelové stroje. Že nejsou vodotěsný je smutné, ale např. Suunto Vector je na tom stejně.
charles Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 V 12. 12. 2010 v 15:10, 'ramon' napsal: Myslím že za tu cenu v Lidlu jako pracovní na kácení dřeva docela ujdou. Třeba na kácení stromů před Lidlem
ramon Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 V 12. 12. 2010 v 16:13, 'charles' napsal: Třeba na kácení stromů před Lidlem Zas jako nerad bych aby to sklouzlo zpět k filozofii
wawrik Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 V 12. 12. 2010 v 15:10, 'ramon' napsal: Že nejsou vodotěsný je smutné, ale např. Suunto Vector je na tom stejně.Suunto Vector je vodotesný do reálnych 30 metrov (žiadny statický tlak vodného stĺpca)... Opakované potápanie do zhruba 20 metrov otestované. 1 1
ramon Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 V 12. 12. 2010 v 18:50, 'wawrik' napsal: Suunto Vector je vodotesný do reálnych 30 metrov (žiadny statický tlak vodného stĺpca)... Opakované potápanie do zhruba 20 metrov otestované. Aha, tak to pardon, myslel jsem že to značí jak bývá zvykem.
SaKaL Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 V 12. 12. 2010 v 19:45, 'ramon' napsal: Aha, tak to pardon, myslel jsem že to značí jak bývá zvykem. Právě, že Suunto, jako jediný výrobce (asi) to má podle skutečné hloubky, do které vydrží makat...
quaero Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Bacha na věc, v LIDLu se chystá další akce: http://lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/index_15651.htm
Josef01 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 (upraveno) ALLROAD: Ja tedy pred lidlem vidim jen nalestene skody 120 nebo 20 let stara auta . Upraveno 31. prosince 2010 uživatelem Josef01
jogurt Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Pockejte az to Lidl rozjede jednou se tam sejdem vsichni )))
Radimk Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 V 31. 12. 2010 v 8:51, 'Josef01' napsal: ALLROAD: Ja tedy pred lidlem vidim jen nalestene skody 120 nebo 20 let stara auta Nezlob se na mě, ale toto je teda vrcholně debi.lní názor.
Dřevák Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 dopuručuju nic v Lidlu nekupovat a ani tam nechodit. Jsou tam ty nejhorší sračky. (A ještě káceli stromy)
quaero Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 S těma stromama to bylo svinstvo. Ale jenom sračky tam neprodávaj, to je ted' taková móda nadávat na LIDL. Třeba sýry a uzeniny tam mají relativně kvalitní.
Josef01 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 V 7. 1. 2011 v 13:21, 'Radimk' napsal: Nezlob se na mě, ale toto je teda vrcholně debi.lní názor. Radime nezlobím, až pojedu okolo, vyfotím a dodám fotku - to přece není názor, ale skutečnost....
Josef01 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 (upraveno) V 8. 1. 2011 v 13:05, 'quaero' napsal: a uzeniny tam mají relativně kvalitní. nevím jak dalece jsou kvalitní polské uzeniny, ale občas si koupím uzeniny v Rakousku a to se fakt s těma našima nedá srovnat, při kousnutí do párku se mi vybavilo dětství, kdy se párky dělaly z masa, do polského párku se mi nevybavuje zhola nic. Jenom připomenu, většina to jistě četla... http://reflexniterapie.com/PotravinyvCR.pdf . Upraveno 8. ledna 2011 uživatelem Josef01
quaero Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Jo souhlas, co se týče potravin tak jsme odpad Evropy. Já jsem bydlel několik let ve Švédsku, takže to dokážu porovnat. Ale rozhodně není vše co se prodává v LIDLu shit z Polska. Ano, můžeš tam koupit šunku za 8,90/dk, ale stejně tak tam mají kvalitní uzeniny vyráběné v Německu a Španělsku, např: http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/4179_9410.htm http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/4179_9411.htm Takže asi tak. V 8. 1. 2011 v 13:09, 'Josef01' napsal: nevím jak dalece jsou kvalitní polské uzeniny, ale občas si koupím uzeniny v Rakousku a to se fakt s těma našima nedá srovnat, při kousnutí do párku se mi vybavilo dětství, kdy se párky dělaly z masa, do polského párku se mi nevybavuje zhola nic. Jenom připomenu, většina to jistě četla... http://reflexniterapie.com/PotravinyvCR.pdf .
Josef01 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Take netvrdim, ze tam je vsechno shit a dajj se najit i dobre veci. Cena je az to posledni podle ceho vybiram a cenou se take kbalita nemeri. Pro dokresleni dnes jsem byl na obede v jedne z top restauraci v Praze, rest. Lokal v samem srdci Prahy ( ul. Dlouha). Vsude cisto, obsluha profi, jidlo skvele (ovar nadhera, polivka jak ma byt, kureci rizek na masle s domacim bramb. salatem lahudka) hotovky do 100 Kc. K tomu nealko tocene pivo s penou za kterou se nemusi stydet ani Plzen. Tohle je to co mam rad, sorry za OT.
StanoBare Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 pripomenuli ste mi nedavnu diskusiu ohladom Polskeho masa. Tu na Slovensku sa v polskom mase objavila nedavno salmonela.... a postupne vyslo najavo, neviem, ci bezny obcan o tom vedel, ale len strucne - Poliaci ako velky farmarsky trh si vydupal ine podmienky kontroly masa ako zvasok EU krajin (podobne aj Francuzi) . Ich masa sa nechladia ako inde povinne vzduchom - cize mrazom, ale vodou! Maso sa pekne nou navsiakne, takze po kontrole priemerne 1/3 masa = voda (su stavnatucke, makkucke). Tu aj skoncili spolocne jednania za spolocne podmienky byvalych krajin V4. Bohuzial cena vzdy rozhodne a tak ludia sa pomaly opat vratia k polskemu masu, ale na druhu stranu, domace vyrobka ozili...staci tak malo, ze....obavy a uz zrazu sa kupuju aj domace Osobne som zastanca domacej vyroby - kvalitnej. Nechapem, sakra, preco mame dovazat nejake zemiaky priklad z Turecka, ked mame plno spustnutych neobrabnych poli - pricom kedysi sme si v tom boli sebestacni (chapem peniaze - ale skutocne je to len a len vec penazi?). dalsim prikladom su vina (slovenske i ceske, alebo moravske su paradne), jogurty, med...
WCB Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Lídl téma, mne fakt nebere, mějte se tu hoši. Jo a jen pro formu, já žeru bio hovězí.
Jiribartl Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 V Lidlu jsem si kdysi koupil nabíjecí baterie tužky. Vydržely dvě nabití. Od té doby před Lidlem smeknu a raději ho obejdu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se