Přejít na obsah

Outdoor hodinky v LIDLu

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ty samý hodinky prodávají v několika verzích na TV products ale téměř za litr. Myslím že za tu cenu v Lidlu jako pracovní na kácení dřeva docela ujdou, a co se týče vzhledu, v této outdoorové kategorii jsem ještě žádnou nádheru nikdy neviděl, nejsou to hodinky na balení holek, ale účelové stroje. Že nejsou vodotěsný je smutné, ale např. Suunto Vector je na tom stejně.

Odesláno
  V 12. 12. 2010 v 15:10, 'ramon' napsal:

Že nejsou vodotěsný je smutné, ale např. Suunto Vector je na tom stejně.

Suunto Vector je vodotesný do reálnych 30 metrov (žiadny statický tlak vodného stĺpca)... Opakované potápanie do zhruba 20 metrov otestované.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 12. 12. 2010 v 18:50, 'wawrik' napsal:

Suunto Vector je vodotesný do reálnych 30 metrov (žiadny statický tlak vodného stĺpca)... Opakované potápanie do zhruba 20 metrov otestované.

Aha, tak to pardon, myslel jsem že to značí jak bývá zvykem.
Odesláno
  V 12. 12. 2010 v 19:45, 'ramon' napsal:

Aha, tak to pardon, myslel jsem že to značí jak bývá zvykem.

Právě, že Suunto, jako jediný výrobce (asi) to má podle skutečné hloubky, do které vydrží makat...

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

ALLROAD: Ja tedy pred lidlem vidim jen nalestene skody 120 nebo 20 let stara auta :)

.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno
  V 31. 12. 2010 v 8:51, 'Josef01' napsal:

ALLROAD: Ja tedy pred lidlem vidim jen nalestene skody 120 nebo 20 let stara auta :)

Nezlob se na mě, ale toto je teda vrcholně debi.lní názor.
Odesláno

S těma stromama to bylo svinstvo. Ale jenom sračky tam neprodávaj, to je ted' taková móda nadávat na LIDL. Třeba sýry a uzeniny tam mají relativně kvalitní.

Odesláno
  V 7. 1. 2011 v 13:21, 'Radimk' napsal:

Nezlob se na mě, ale toto je teda vrcholně debi.lní názor.

Radime nezlobím, až pojedu okolo, vyfotím a dodám fotku - to přece není názor, ale skutečnost....

Odesláno (upraveno)
  V 8. 1. 2011 v 13:05, 'quaero' napsal:

a uzeniny tam mají relativně kvalitní.

nevím jak dalece jsou kvalitní polské uzeniny, ale občas si koupím uzeniny v Rakousku a to se fakt s těma našima nedá srovnat, při kousnutí do párku se mi vybavilo dětství, kdy se párky dělaly z masa, do polského párku se mi nevybavuje zhola nic.

Jenom připomenu, většina to jistě četla...

http://reflexniterapie.com/PotravinyvCR.pdf

.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

Jo souhlas, co se týče potravin tak jsme odpad Evropy. Já jsem bydlel několik let ve Švédsku, takže to dokážu porovnat.

Ale rozhodně není vše co se prodává v LIDLu shit z Polska. Ano, můžeš tam koupit šunku za 8,90/dk, ale stejně tak tam mají kvalitní uzeniny vyráběné v Německu a Španělsku, např:

http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/4179_9410.htm

http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/4179_9411.htm

Takže asi tak.

V 8. 1. 2011 v 13:09, 'Josef01' napsal:

nevím jak dalece jsou kvalitní polské uzeniny, ale občas si koupím uzeniny v Rakousku a to se fakt s těma našima nedá srovnat, při kousnutí do párku se mi vybavilo dětství, kdy se párky dělaly z masa, do polského párku se mi nevybavuje zhola nic.

Jenom připomenu, většina to jistě četla...

http://reflexniterapie.com/PotravinyvCR.pdf

.

Odesláno

Take netvrdim, ze tam je vsechno shit a dajj se najit i dobre veci. Cena je az to posledni podle ceho vybiram a cenou se take kbalita nemeri. Pro dokresleni dnes jsem byl na obede v jedne z top restauraci v Praze, rest. Lokal v samem srdci Prahy ( ul. Dlouha). Vsude cisto, obsluha profi, jidlo skvele (ovar nadhera, polivka jak ma byt, kureci rizek na masle s domacim bramb. salatem lahudka) hotovky do 100 Kc. K tomu nealko tocene pivo s penou za kterou se nemusi stydet ani Plzen. Tohle je to co mam rad, sorry za OT.

Odesláno

pripomenuli ste mi nedavnu diskusiu ohladom Polskeho masa. Tu na Slovensku sa v polskom mase objavila nedavno salmonela.... a postupne vyslo najavo, neviem, ci bezny obcan o tom vedel, ale len strucne - Poliaci ako velky farmarsky trh si vydupal ine podmienky kontroly masa ako zvasok EU krajin (podobne aj Francuzi) . Ich masa sa nechladia ako inde povinne vzduchom - cize mrazom, ale vodou! Maso sa pekne nou navsiakne, takze po kontrole priemerne 1/3 masa = voda (su stavnatucke, makkucke). Tu aj skoncili spolocne jednania za spolocne podmienky byvalych krajin V4.

Bohuzial cena vzdy rozhodne a tak ludia sa pomaly opat vratia k polskemu masu, ale na druhu stranu, domace vyrobka ozili...staci tak malo, ze....obavy a uz zrazu sa kupuju aj domace :)

Osobne som zastanca domacej vyroby - kvalitnej. Nechapem, sakra, preco mame dovazat nejake zemiaky priklad z Turecka, ked mame plno spustnutych neobrabnych poli - pricom kedysi sme si v tom boli sebestacni (chapem peniaze - ale skutocne je to len a len vec penazi?).

dalsim prikladom su vina (slovenske i ceske, alebo moravske su paradne), jogurty, med...

• po měsíci...
Odesláno

V Lidlu jsem si kdysi koupil nabíjecí baterie tužky. Vydržely dvě nabití. Od té doby před Lidlem smeknu a raději ho obejdu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...