Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Hele, a štípals někdy dříví vůbec? Já jen pro pořádek. :D

to je jasný - každý léto mně děd zneužíval a musel sem makat - za pletenou housku a brambor s máslem, ale to mně ještě čas nezajímal :)
Odesláno

Jak "okatě upozorňuje na status"...

...vždyť všechny basic modely jsou v jádru strašně nenápadný. Žádný silný AR, Nic pořádně blejskavýho, normální velikosti...

Okatě na status upozorňují mnohé jiné značky, ale Rolex ne. Ten má status daný. Lety. Z dob, kdy mediální masírka skoro neexistovala, není to produkt vyhoněný marketingem. Jen poctivou reputací.

Odesláno

...vždyť všechny basic modely jsou v jádru strašně nenápadný. Žádný silný AR, Nic pořádně blejskavýho, normální velikosti...

Okatě na status upozorňují mnohé jiné značky, ale Rolex ne. Ten má status daný. Lety. Z dob, kdy mediální masírka skoro neexistovala, není to produkt vyhoněný marketingem. Jen poctivou reputací.

Malinko nesouhlasím. Byl to přeci zakladatel značky, který jako jeden z prvních, ne-li vůbec jako první pochopil význam reklamy a marketingu pro publicitu a prestiž značky.

Jo, že na rozdíl od mnohých dnešních reklam nelhal, ale upozorňoval na kvalitu a technickou vyspělost svých produktů, které ji po dlouhá desetiletí potvzují, je druhá věc.

Odesláno

Nejsem sice agentem Rolexu ale musím ti říct, že to, co jsi napsal je jeden velký nesmysl a dokonce si to i odporuje.

Tak třeba: "především pověst značky mezi lidmi", vzniká tak, že lidé zjistí v praxi, že ta věc je dobrá, což tě zřejmě nepotkalo.

Nebo: "Až příliš okatě upozorňují.......", Rolex je jedna z nejméně okatě upozorňujících firem.

Nakonec ti řeknu, že tahle "masovka" je masovkou proto, že ji právem zná a poptává celý svět.

Líp bych to nenapsal.
Návštěvník YPO
Odesláno

Líp bych to nenapsal.

jó tomu se říká "šeptanda"

a co že to je ? = Jak zvýšit prodej? Opusťte klasickou reklamu a postavte kampaň na doporučení spotřebitelů.

• Dát hlas 1
Odesláno

Navíc Rolex jako jedna z mála hodinářskejch firem není firma ale nadace, takže vlastně každej, kdo si koupí Rolex, tak něco podpoří. Nevím sice co, je mně to asi i fuk a nedělám si o tom buchvíjaký iluze, ale něco na tom asi bude.

to je jako IKEA, ta taky patří celá nadaci = daňová optimalizace (úniky)
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Navíc Rolex jako jedna z mála hodinářskejch firem není firma ale nadace, takže vlastně každej, kdo si koupí Rolex, tak něco podpoří. Nevím sice co, je mně to asi i fuk a nedělám si o tom buchvíjaký iluze, ale něco na tom asi bude.

Jo něco na tom je - menší daně :D

EDIT: Tak mě náš dvorní bolševik chachalis předběhl :D Ale výjimečně má pravdu.

Upraveno uživatelem Tada
  • Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

to je jako IKEA, ta taky patří celá nadaci = daňová optimalizace (úniky)

Vodprejskni, emajle.

Jo něco na tom je - menší daně :D

EDIT: Tak mě náš dvorní bolševik chachalis předběhl :D Ale výjimečně má pravdu.

A ty taky.
Odesláno

Tady si taky dovolím nesouhlasit. První velká reklama vyšla roku 1927 dne 27. listopadu na titulní straně Daily Mail. Hans Wilsdorf, tehdejší majitel zaplatil 40 000 franků za titulní stranu deníku, kterej vycházel v milionovym nákladu.

Zdroj uvnitř.

Odesláno (upraveno)

Jen ještě přidám úryvek z chronomagu, viz. http://forum.chronom...st&f=45&t=31987 , autor INA.

..... Na druhou stranu jsem měl s Rolexem obecně hned několik ?psychologických" problémů:

• Rolex je "profláklý" - Rolex je jedna z nejvíce známých značek hodinek vůbec
  • Rolex je masový výrobce hodinek, denně vyrobí ~2000ks hodinek denně.
Ve srovnání s Omegou, která je na tom stejně co se známosti a množství produkce tyče, je pro mně Rolex v trochu horší pozici. To kvůli obecnému mínění lidí, které se dá rozdělit na dva tábory:
  • Lidé nepostižení ?chrono-chorobou - běžný typ člověka, který se o hodinky nikterak nezajímá, a má je pouze jako věc k zobrazování času a nebo je dokonce nemá vůbec
  • Většina návštěvníků tohoto serveru a přilehlého diskuzního fóra
Lidé z první skupiny většinou nerozeznávají kvality, značky a ani jejich přibližné ceny hodinek. Z reklamních, seriálových či románových masáží má jen zafixováno, že Rolex je vrcholem luxusu a v podstatě nic lepšího neexistuje. Proto všeobecné povědomí těch, co je nemají je, že se na jejich majitele automaticky koukají jako na snoby. Je to ale také dáno tím, že právě ta druhá část lidi z této ?nepostižené" skupiny, která na tyto hodinky má, si je kupuje s tím, že mají ?nejlepší hodinky na světě" a díky tomu se považují za něco více než ti bez nich. To je právě ten hlavní problém, který mi na Rolexu vadí, i když samotné hodinky za to pochopitelně nemohou.....

A...A.. vo tom to je, taky s nimi mám psychologický problém Posted Image

Upraveno uživatelem Axel
Návštěvník Tada
Odesláno

A ideály jsou v řiti. :D Teda pokud mají kolegové znalci pravdu. ;)

Ono Švýcarské/Lichtenštejnské "nadace" jsou v oboru daňové optimalizace poměrně zásadním pojmem a navíc to působí dobře navenek - viz Milis, který si myslí, že nákupem rolád přispěje na dobrou věc, i když nový Rolls pro předsedu správní rady je taky dobrá věc :D

Odesláno

Ono Švýcarské/Lichtenštejnské "nadace" jsou v oboru daňové optimalizace poměrně zásadním pojmem a navíc to působí dobře navenek - viz Milis, který si myslí, že nákupem rolád přispěje na dobrou věc, i když nový Rolls pro předsedu správní rady je taky dobrá věc :D

Neber si me do huby, ok?
Odesláno

viz Milis, který si myslí, že nákupem rolád přispěje na dobrou věc, i když nový Rolls pro předsedu správní rady je taky dobrá věc :D

Neber si me do huby, ok?

Navrhuji pistolový souboj. A Chacharoid bude váš soudce :D
Návštěvník Tada
Odesláno

Navrhuji pistolový souboj. A Chacharoid bude váš soudce :D

By to dopadlo nerozhodně, odstřelem soudce :D

Odesláno

ja navrhujem nech si vsetci odporcova rolexu zalozia vlastne vlakno a lepia do neho svoje erudovane ejakulaty. ked sa budem nudit tak ze uz budem mat precitany aj stary zakon v hebrejcine, ktorej nerozumiem, tak zavitam aj tam :)

• Dát hlas 2
Návštěvník Tada
Odesláno

ja navrhujem nech si vsetci odporcova rolexu zalozia vlastne vlakno a lepia do neho svoje erudovane ejakulaty. ked sa budem nudit tak ze uz budem mat precitany aj stary zakon v hebrejcine, ktorej nerozumiem, tak zavitam aj tam :)

Tak ani já a mengelis nejsme odpůrci rolexu :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...