instant Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Prosímtě kolik znáš majitelů Mercedesů? co ja viem, vela. denne ich stretavam desiatky. dokazem ti garantovat ze 9 z 10tich netusi kde v tom aute maju akumulator, resp. ze tam nejaky maju.. ale to plati pre vsetky znacky, snad okrem subaru a podobnych exotov.
filo-boxer Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Značky jsou mj. o emocích a bez emocí by nebyl život. ... Tak co stále řešíte? No, řeší se to furt dokola z důvodu právě těch emocí.
Návštěvník Tada Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Rolexky jsou možná status symbol, ale ve většině případů narozdíl od Panerai a různých obrovských béček, poměrně vkusný status symbol... 3
Návštěvník Kamil Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 co ja viem, vela. denne ich stretavam desiatky. dokazem ti garantovat ze 9 z 10tich netusi kde v tom aute maju akumulator, resp. ze tam nejaky maju.. ale to plati pre vsetky znacky, snad okrem subaru a podobnych exotov.Že bys denně potával desítky majitelů Mercedesů a bavil se s nimi o jejich autě? Jaká je to práce nebo zaměstnání? Ani v Mercedes servisu a prodejně nemají denně desítky zákazníků. To mě snad napadá jen McDrive na dálnici, tam se ale s nikým nebaví o vlastnostech a dílech jejich auta. Dá se říci, že mám kolem deseti kamarádů, kteří vlastní Mercedes. A garantuju ti, že devět z nich ví, co má za auto a jaké má vlastnosti.
instant Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Že bys denně potával desítky majitelů Mercedesů a bavil se s nimi o jejich autě? Jaká je to práce nebo zaměstnání? Ani v Mercedes servisu a prodejně nemají denně desítky zákazníků. To mě snad napadá jen McDrive na dálnici, tam se ale s nikým nebaví o vlastnostech a dílech jejich auta. Dá se říci, že mám kolem deseti kamarádů, kteří vlastní Mercedes. A garantuju ti, že devět z nich ví, co má za auto a jaké má vlastnosti. Kamile - statisticky traja z nich musia byt Cinania...? Pochop co som tym chcel povedat - nech sa nehadame na uplnej chobotine. Ludom je to jedno co je vnutri, ak to dobre funguje a splna to ich predstavu o znacke a image, chcu to aj ked to nepotrebuju. Najpredavanejsi Mercedes je C-class - treba debatovat? netreba ci myslis ze rocne pribudne na svete 700tis chronomagorov alebo 1mil expertov na auta? ked uz sa pytas - som riaditel vo firme. kym vylozim dieta v skole, stretnem tych vobludnych 4x4 mercedesov na uzkej prijazdovke tak zo desat, mozno doslova aj vsetkych soferov poznam, bavim sa s nimi ked uz tak o detoch, urcite nie o autach. osem z nich si kupuje allways a auta ich nezaujimaju, chceli ML alebo GL, turbodiesel /ten vraj malo zerie/ - maju ho. "neveril by si, zmesti sa tam aj pes." Moja pani manzelka zrejme nafasuje na vianoce Acko. Chce cervene s automatom. Snazil som sa jej vysvetlit, ze co je to autotronic /CVT/ a ako to funguje, dokonca som oddekloval v garazi skuter - no co myslis.. "je to mercedes? je. je to automat? je. tak nekecaj a kup." 1 1
sibirnaya Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Rolexy mam patery - pristi tyden uz snad sestery A bavi me na nich spousta veci. Jednak skoro kazdej Rolex zna, ale skoro nikdo ho nepozna: Tohle sou Rolexy? Sem myslela ze musi bejt vetsi, lesklejsi, zlatejsi, apod.. Druhak resale value, pripadne i investicni prilezitost. Tretak jsou proste krasny, leccos vydrzi, uz v roce 1983 davali safir apod, jedny z prvnich potapek, triple lock crown patent, ikonicky hodinky, ktery si narozdil od spousty soucasnych znacek delaly cenu a jmeno postupne. Proste neni to umele budovany a uspech je rozhodne zaslouzenej. A reknu ti, pokud mam kilo na hodinky, tak si proste radsi koupim Rolady, ktery kdekdo zna a v pripade nouze se docela dobre prodaj spis, nez Glashutte Senator apod. Upraveno 30. října 2010 uživatelem sibirnaya 1
skalis Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 A nelžeš si tak trochu do vlastní kapsy? Není tam spíš větší procento machrindexu, i když třeba vnitřního? Troufám si tvrdit, že kvalitních a časem prověřených značek se najde víc a levnějších a stejně dobrých. Jen holt nemají tu korunku... Nelzu, Kamile, i kdyz hromadu machrindexu (vnitrniho) rozhodne nebudu zapirat. Ale kvalita tech hodinek prevazi tu kontroverzi spojenou s tim, na co narazel Axel. Uprimne, ta kontroverze spolu s korunkou vnasi do cele veci emoce a dohromady tomu davaji tu spravnou stavu. A jak napsal brett, o emoce tady docela jde. Navic masovost sebou nese i dalsi vyhodu - velmi bohaty second market. I kdyz si hodinky velmi dobre drzi realnou hodnotu, tak bezne starsi modely budou vzdycky levnejsi nez nove.
skalis Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Skalis: s tím nosením, no nevím, kdyby sis koupil Rolexky za 150tkc, nevzal by sis raději do lesa pod širák G-shock ? Myslim, ze jo. Pro me neni 30k malo penez.
Churchill Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Taky jsem si ze začátku říkal, co na nich všichni mají?! Ale čím víc jsem pacient, tím víc se mi začínají líbit. Ono tvrzení, že v jednoduchosti je krása, má prostě něco do sebe. A pokud je to podpořený všema technickejma fíčurama ... prostě, něco na nich je! 1
zerrou Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Rolexy mam patery - pristi tyden uz snad sestery A bavi me na nich spousta veci. Jednak skoro kazdej Rolex zna, ale skoro nikdo ho nepozna: Tohle sou Rolexy? Sem myslela ze musi bejt vetsi, lesklejsi, zlatejsi, apod.. Druhak resale value, pripadne i investicni prilezitost. Tretak jsou proste krasny, leccos vydrzi, uz v roce 1983 davali safir apod, jedny z prvnich potapek, triple lock crown patent, ikonicky hodinky, ktery si narozdil od spousty soucasnych znacek delaly cenu a jmeno postupne. Proste neni to umele budovany a uspech je rozhodne zaslouzenej. A reknu ti, pokud mam kilo na hodinky, tak si proste radsi koupim Rolady, ktery kdekdo zna a v pripade nouze se docela dobre prodaj spis, nez Glashutte Senator apod. tiez mam jedny a plne suhlasim s tvojim nazorom,su to hodinky co najviac potesia aj nechronomagorskeho dedica
sibirnaya Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Jinak hodinkám zdar a Rolexkám zvlášť Ty se mi moc jako Rolexky nezdaj.. 1
gougy Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Jen bych poopravil Sibirnayu - safír Rolády měly už mnohem dříve - cca 77-78 rok a na Subkách od 79tého.(ale mohu se mýlit, třebauž jsme to na fóru řešili, já mám v hlavě tyto letopočty)VÍ NĚKDO PŘESNĚ PLS?
spiderer Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Skalis: s tím nosením, no nevím, kdyby sis koupil Rolexky za 150tkc, nevzal by sis raději do lesa pod širák G-shock ? Proc porad myslis, ze lidi drazsi hodinky maji jen na domaci noseni nebo na noseni pouze do bezpecnych situaci? Ja posledni cca rok hodinky pouzivam a beru si ty co aktualne mam - IWC, Breitlingen, Eterna, Panerai atd (pokud mam jistotu, ze udaj o vodotesnosti plati, coz si nechavam po koupi otestovat) - na denni noseni, na sport, na plavani.. Pouze pokud bych vedel, ze budu napr stipat drivi, hrat golf (i kdyz i ten jsem s "drahyma" mechanikama hral) nebo vytvaret neco co je vylozene pro hodinky (jakekoliv mechaniky) nebezpecna cinnost tak si nevezmu nic. Mam doma sice i G-Shocky, ale nenosim je, protoze me z nich svedi pazoura a lezi mi nekde doma na policce - kupuju si takove hodinky abych je mohl mit v 99% casu na ruce a ne odlozene nekde ve skrince, na stole atp A to jestli stoji 10, 30 nebo 70 tisic uz roli nehraje..
instant Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Ty se mi moc jako Rolexky nezdaj.. to su Lolex Datona Perpetual Oyster Full Gold
instant Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Proste neni to umele budovany a uspech je rozhodne zaslouzenej. A reknu ti, pokud mam kilo na hodinky, tak si proste radsi koupim Rolady, ktery kdekdo zna a v pripade nouze se docela dobre prodaj spis, nez Glashutte Senator apod. S tym plne suhlasim a moj osobny nazor je, ze ak uz raz minat prasule za rolexy, tak za jedny a v zlate - aspon tak to teda ja planujem jedneho dna urobit
gas Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Alda: mám rolexky za 150t a tahám je naprosto všude ! žena je na tom stejně, mám i Gčka ;)jsou to hodinky a ty hodlám nosit, nevím proč pořád řešíš cenu, co s tím má proboha společného, pro Tebe jsou 150t za rolexky vyhozené peníze, pro mě jsou 30t za Tvoje Damaska vyhozené peníze, prostě každý to máme nastaveno jinak, proč si kupuju rolexky ? chci kvalitní, sportovně elegantní hodinky s vlastním strojkem v rozumné-menší velikosti kolem 100t, věř, že není moc z čeho vybírat, i GS je na stejných cenách a servis v čr nula ... rolex beru jako normální značku a připos.raný z ní tedy rozhodně nejsem ... ještě by mě zajímalo kolik zkušeností máš s tou jejich keramickou lunetou co furt praská 3
Návštěvník Snow Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Překvapuje mě, jak neobjektivně se Alda vyjadřuje o Rolexu. Aldo, nech, prosím Tě, na chvíli Damasko spát, odpoutej se od něj a nahlédni na věc střízlivě. Odstřihni se na chvilku od pupeční šňůry, která Tě tak pevně váže k Tvé milované značce . Posílám Ti malou inspiraci k zamyšlení. To u Damaska nemáte. Edit - doplněno o ilustrační obrázek Upraveno 30. října 2010 uživatelem Snow 1
gas Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 co není předražený ? Bčka s etou za 120, UN s etou za 120, Omega s etou za 120, IWC s etou za 130, Hublot s etou za 250, bylo by to nadlouho, že jinak k tomu střádání, je jedno kolik hodinky stojí, mají dělat radost, každý má samozřejmě jiné možnosti, ale zastávám názor, že na hodinky se nešetří
911 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Snowe krásné, i s tím obojkem Jen mi na nich vadí cena, kterou si nezaslouží. jaka je teda ferova cena za ty hodinky? z tohoto pohledu bude i cena omeg a B nezaslouzena, ne?
Chumpus Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se