financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Dojeď do Zlína a můžem téměř kdykoli.
bohus76 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Hned bych jel,bohužel střídáme se s ženou v hlídání :-(
vašek12 Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Tyto Eleganty jsem koupil na aukru jako nefunkční za 75 Kč, po doručení jsem je nechal měsíc v šuplíku a dnes jsem je chtěl odnést k hodináři. Natáhnu a zázrakem jdou. Jsou v krásném stavu, takže mám radost a myslivecké mi dneska přišly, nevíte náhodou někdo kolik se jich zhruba vyrobilo? Díky.
Honza.manta Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Myslím, že hodně. Byla to masová výroba všech modelů. Jinak gratuluji. Klidně hoď foto do vlákna - myslivci tu mají samostatné vlákno.
straspol Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Téhle varianty je asi docela dost kusů. KOLIK ale, to nevím..
vašek12 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Děkuji, musím ještě přeleštit sklíčko a udělat jim lepší foto, pak tam hned poputují.
eloga Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 vašek12eleganty dobrý, gratulace k cenové záležitosti, moc dobrý, U těhle primek jde o špičkový design skoro Grand Prim, , jsou to v podstatě na dobu a místo vzniku úžasné hodinky, mám je nejradši, i když je už dávno nenosím. Prošly se mnou celou vojnu. **
James24 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Moje první primky... Ale určitě ne poslední ...
Daemonultimate Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Parexový Primky, mám koupit po x-tý Seika, nebo nemám, je tolik všeho možnýho, chci něco na běžnou lítačku, zkusim tyhle. Tak jo, lunetou radši netočim, buď běhá velmi volně nebo pěkně těžce, tohle je ten druhý případ, bojim se, aby neprasklo sklíčko nebo luneta. Lvíček na ciferníku vykazuje jasnou a vám všem známou nepodobnost s originálem, ale je tak malý, že mě to nedráždí - kupodivu. Kovotah Trenčín, jsem překvapenej jeho malou výškou a pohodlností. Prim cal. seřízenej řekl bych pro moje představy až neuvěřitelně, za posledních 24hod na ruce udělaly 2 vteřiny do plusu. Fejk nebo ne? Toť otázka, na kterou si musí odpovědět každý sám. Pro mně je fejk něco komplexně ukradenýho, designem počínaje a neodpovídajícím strojkem konče. Tady to tak není, v každém případě tuto otázku nijak neřeším a možná je to změna orientace mé chronocesty, pouzdro je ocelové, takže při lítačce nehrozí moje alergie na chrom a ani strach o hodinky. Řekl bych, dostal jsem co jsem očekával, jako bonus beru strojek. Uvidíme, možná se zařadím mezi vaše řady a začnu násobit své pocity radosti z nákupu originálních kousků. Mám se však ještě mnoho co učit.
Honza.manta Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Tady najdeš skoro všechny odpovědi už probrané a jestli ne, klidně se ptej - někdo tě vždy nasměruje nebo odpoví - prim sekce je dost ukecaná komunita. Ale parexo tu moc populární není, v tom asi rady nečekej.
Daemonultimate Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 To jsem se již dočetl než jsem do toho šel, máš pravdu, Prim sekce je tu pěkně obsáhlá a více než zajímavá. Popularitu s Parexem nečekám . Ale téma originality a zbastlenejch kusů mě začíná opravdu zajímat. A Primky jsou krásný.
michigan5 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Dnes jsem dal na traktor nové čelní sklo.
doktor584 Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Dnes jsem dal na traktor nové čelní sklo.Pěkné, jen bacha na mouchy, ty na všechno s........
vašek12 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) dnes tyto Upraveno 22. října 2014 uživatelem vašek12
p3k Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 (upraveno) Dnes jsem dal na traktor nové čelní sklo. ten tvar máš jiný, vypadá to jako skutečné sklo? Upraveno 22. října 2014 uživatelem p3k
michigan5 Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 ten tvar máš jiný, vypadá to jako skutečné sklo?Je to plast jen jiný tvar (Sternkreuz M Miconcave flat domed)
Jarda_Prim Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Tak jedny pěkně zachovalé, úlovek z bazaru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se