bubuking Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Humberta na novém řemenu /hand made by ZRNO/ inspirated by Prischera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tysmek Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Pekny remen. Na objednani u zrna nebo chyceny v prodejnim vlakne?
bubuking Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Pekny remen. Na objednani u zrna nebo chyceny v prodejnim vlakne? made by ZRNO ..provedení inspirováno návrhem člena Prischery ..barevné provedení vlastní návrh
siwi Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Humberta na novém řemenu /hand made by ZRNO/ inspirated by Prischera Paráda!!! O podobném řemenu uvažuju od doby, kdy jsem ten Prischerův viděl.
Marcus Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Marcus Sice mě tu asi ukamenují, ale pokud nechceš aby se Ti odrbala luneta, zkus ji přetáhnout bezbarvým lakem. Já mám jednu takovou na běžné nošení a vypadá stále jak nová. Díky za radu, možná to vyzkouším. A neleskne se to nějak divně? Jestli můžeš, tak sem dej nějakou fotku, jak to vypadá. Díky.
simsa Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Dneska něco menšího... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bubuking Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 dnes na televizní vlně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fester Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Odesláno 15. října 2014 Marcus Zítra si je vyzvednut od hodináře, kde byly na ozdravné kůře, tak zkusím udělat nějaké obrázky. Je pravda, že luneta se nepatrně leskne, ale je to poznat jen při opravdu detailním zkoumání. A hlavně se neodírá...
p3k Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Včerejší "Zlatá svatba" mých rodičů... Hezký hezký!Kde na to chodíš??
pebe Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Igeny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 dd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 (upraveno) ddaaaach jo- můj sen... hm...jeden z mých snů... Upraveno 18. října 2014 uživatelem straspol
Honza.manta Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Odesláno 18. října 2014 dd Už jsem je u tebe vnímal. Gratuluji a tiše závidím.
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 ddZes je ukazal. Hodinky, ktery maji silny kouzlo.Kdyz jsem je mel, tak me nezajimaly. Lezely na policce, nebo v sejfu. Ted je nemam a kdyby byly doma, tak se nezlobim...
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 dneska plecháčky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Už jsem to sice dával do hlavního vlákna, ale sem to patří taky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Už jsem je u tebe vnímal. Gratuluji a tiše závidím. Díky Honzo :-) Zes je ukazal. Hodinky, ktery maji silny kouzlo.Kdyz jsem je mel, tak me nezajimaly. Lezely na policce, nebo v sejfu. Ted je nemam a kdyby byly doma, tak se nezlobim...Už jsem je sem dával vícekrát Davide. Ale proč ty ses jich zbavil, mi hlava nebere...
MaraThon Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 dneska plecháčky DSCN7806.jpgUž jsem to sice dával do hlavního vlákna, ale sem to patří taky. P1020358.jpgKrása střídá nádheru !!!
financ Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 (upraveno) Díky Honzo :-) Už jsem je sem dával vícekrát Davide. Ale proč ty ses jich zbavil, mi hlava nebere...Protoze me nevzaly u srdce. Strelil bych asi i ty prototypy Orliku co ma Honza.Takhle to ma byt. Mam co chci mit a v Primkach jsem naprosto vyrovnany. Upraveno 19. října 2014 uživatelem financ
bohus76 Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Odesláno 19. října 2014 Mno máte to pánové velmi pěkné.Kdy dáme Davide nějaký sraz ať můžu omrknout a odzkoušet Orlíky? Veřejně nebo SZ je jedno,dík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se