Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, vypadá na nich fakt suprově, možná (když se nerozhodnu pro PS1 nebo něco jiného) budu nechávat dělat PS2 v barvě navy blue a chytám se všeho co se mi líbí...

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nebudu kecat, že jsem se nebál, jak to dopadne;-). Aspoň vím, že mytí rukou nebo letní přívalovej deštík s největší pravděpodobností vydrží...

Odesláno

No právě tvoje story s orlíkama ve mně budila jistý obavy, ale zdá se, že elton tu vodotěsnost přeci jen zvládne, i když v některejch případech až na potřetí...;-)

Návštěvník eloga
Odesláno

Já strávil včera den s mlaďasem v aquaparku a na potřetí musím pochválit Elton - Orlíky obstály beze ztráty květinky.

to buď rád, hold aquapark není sprcha.... gratuluji ke klidu v Orlíkách, jo,to by bylo smutný,,,, :eek:  :frusty:  :photo:  :lol2:  :cheers: 

**

Odesláno

Zatím nejlepší řemen co jsem na nich vyzkoušel  :)  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sedí i k okrovým  :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To nepůjde, každá luneta má své hodinky. Jsou sundané jen kvůli fotkám. Už jsi třetí kdo se ptá. To nebyl záměr. Rád bych dal, ale prostě už nejsou.

Já tomu nerozumím. Co je to za lunety? (myslím ty barevné nasazené na PS 2.1...)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...