Jajar Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Prim spínací na gumě. Sorry všem, ale nedalo mi to, bylo to při úklidu dílny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Igeny na veceri Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Made my day Prim spínací na gumě. Sorry všem, ale nedalo mi to, bylo to při úklidu dílny. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Užíváme dovolenou plnými doušky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Stale Igeny a podvecerni politani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 datum nenastaveno, ale barevně ladím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 S Eltonama na houbách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 S Eltonama na houbách Pěkně pěkně... a rostou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Ale jo, byli jsme jen na chvilku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 A s Mantakem nam zacal bijak, tady je prvni klapka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor333 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 I já přikládám foto svých PS2 humberto. Mám je i s páskem od Kovotex(u) od roku cca 1988. Jak jsem psal v jiném vláknu, bylo v naší obci koupaliště a žádné jiné vodotěsné hodinky pro mne tehdy nexistovaly. Nosil jsem je cca 10 let bez jakéhokoli šetření, až v roce cca 1998 jsem je "utopil". Tehdy podle hodináře, kam jsem je hned odvezl (a tento je zachránil) steřely gumičky, které těsní korunku - tak mi to tehdy alespoň říkal. Korunka je tedy nová, vše ostatní originál - včetně lunety - což je vidět....Mám tyto hodinky moc rád a nosím je vždy v létě. Mám je teď také na ruce (datum zásadně neseřizuji) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 ... Tak ses dočkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Šlo to rychle...A povedly se ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) Chvilku jsem se snažil vést evidenci, ale ztratil sem po čase přehled a vzdal jsem to. Co vím jistě, mám číslo 1. edit: A Manťák má 13. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 PS2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) PS2ps2_bw_192451.jpgVyzařuje z nich magická energie!!! Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 To se asi vážně nedá. I já kupoval od jiného majitele, než který je uvedený na konci vlákna k limitce. Na druhou stranu musí byt fajn vidět, jak rychle mizí z prodejního vlákna, ne? Chvilku jsem se snažil vést evidenci, ale ztratil sem po čase přehled a vzdal jsem to. Co vím jistě, mám číslo 1. edit: A Manťák má 13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 S juniorem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se