Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

A s Mantakem nam zacal bijak, tady je prvni klapka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I já přikládám foto svých PS2 humberto. Mám je i s páskem od Kovotex(u) od roku cca 1988. Jak jsem psal v jiném vláknu, bylo v naší obci koupaliště a žádné jiné vodotěsné hodinky pro mne tehdy nexistovaly. Nosil jsem je cca 10 let bez jakéhokoli šetření, až v roce cca 1998 jsem je "utopil". Tehdy podle hodináře, kam jsem je hned odvezl (a tento je zachránil) steřely gumičky, které těsní korunku - tak mi to tehdy alespoň říkal. Korunka je tedy nová, vše ostatní originál - včetně lunety - což je vidět....Mám tyto hodinky moc rád a nosím je vždy v létě. Mám je teď také na ruce (datum zásadně neseřizuji)

Odkaz ke komentáři

To se asi vážně nedá. I já kupoval od jiného majitele, než který je uvedený na konci vlákna k limitce.

Na druhou stranu musí byt fajn vidět, jak rychle mizí z prodejního vlákna, ne? ;)

Chvilku jsem se snažil vést evidenci, ale ztratil sem po čase přehled a vzdal jsem to. Co vím jistě, mám číslo 1. :lol2:

edit: A Manťák má 13.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...