Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mně se to k sobě líbí barevně - zlatá s tím modrozeleným strapem vypadá suprově :). Ale nato mi jinak vintage oblekových primkách pocitově nesedí.

Na druhou stranu, když si vezmu, co bych za nato dal, když mi praskla stěžejka.....

Odesláno

Samozřejmě, že nejlíp by vypadaly na nějaké luxusní ještěrce nebo pštrosovi, pak by to bylo dokonalé. Mně tohle nato přijde takové "svěží", třeba na léto. Vintage to opravdu není. Ale děkuji za postřehy pánové :)

Odesláno (upraveno)

Díky, jsem si vědom, že spojení nato a vintage společenské hodinky je řekněme diskutabilní.

Budu se pro příště vyvarovat..

Upraveno uživatelem Navros
Odesláno (upraveno)

Vůbec je neposlouchej, drtivá většina zdejších členů, včetně mně, má na potápkách kožený řemen a tam se to hodí míň než na starý primky hodit nato. A důležité je hlavně to, co se líbí tobě.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno

Hlavně bych pro místní milce autenticity podotkl, že PSI a tuším i PSII se prodávaly na pryži či co to bylo. Takže žádné tahy, řemeny a strapy se k nim nehodí.

Odesláno

Souhlasím,ale většina z nás si PS 1 docela považuje, když je má po renovaci ,nebo v původním, tedy zachovalém stavu a i z toho důvodu se je snažíme osadit nějakým luxusnějším řemenem.

Odesláno (upraveno)

Ja treba nosim PS1 nejradsi na natu.. Mam k nim remen z kuze, perlony ale tohle cerny nato mi sedi nejlip.. A kdyz jdu se psem jako dnes, tak me na ruce v tom mrazu nestudi dynko nebo tah jako na jinych... 2b69ed78bb66339f2d49328872082e3a.jpg

Upraveno uživatelem Vojtic883

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...