Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Marcus: Pěkný! Tyhle klasický PS2 (žádný Humberta) mi scházejí, zatím jsem na žádný pěkný, co by stály za pořízení, nenarazil...

Odesláno

Prvý príspevok, nie som si istý tým filtrom, no ale čo už... dnes pondelková modrá, práve po malej technickej kontrole (dotiahnutý číselník občas brzdil veľkú ručičku). Šľapú ako.. hodinky :)

post-56951-0-86042300-1500906865_thumb.jpg

Odesláno

Prvý príspevok, nie som si istý tým filtrom, no ale čo už... dnes pondelková modrá, práve po malej technickej kontrole (dotiahnutý číselník občas brzdil veľkú ručičku). Šľapú ako.. hodinky :)

Tento model sa mi veľmi páči, môže byť aj s dátumom, začnem rozhadzovať siete nech si rozšírim zbierku

Odesláno

Tento model sa mi veľmi páči, môže byť aj s dátumom, začnem rozhadzovať siete nech si rozšírim zbierku

Presne, v tejto modrej verzii sú "soudky" veľmi podarené. Taký nezvyčajne hravý nevtieravý dizajn. Občas sa objavia na antik-hovorka.cz aj s dátumom, tak držím palce.

Odesláno

Já vzal dnes Igeny na výšlap na Stezku korunami stromů. Potěšila mě manželka, když mi potom dole řekla, že jsem si dnes vybral hodinky, které se k té stezce hodily a pěkně s ní ladily. :)

post-53285-0-22120100-1500927060_thumb.jpg

post-53285-0-53186100-1500927084_thumb.jpg

Odesláno

Hlásenie po 7 dňovom sledovaní: denné nosenie cca 8 hodín, zvyšok dňa položené na dynku a odchýlka je cca  +2 až +3 sekundy za 24 hodín. Spokojnosť :clap:

post-32221-0-86725500-1500974040_thumb.jpg

Odesláno

To je u nás v Ostravě ? Parádní fotka, ten industriál je dokonalý.

Ano, jak pravíš... u nás v Ostravě ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...