Daftra Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Připadá ti,že bych neco nekomu hanil? Napsal jsem pouze, že : S tím řemenem bych to na ruku níkdy nedal. A? Nedá se to ani číst ? Tak to nečti
stenly Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Mě se ten řemen taky líbí(kde se dá sehnat)?. Hlavně ty výseky jsou stejného tvaru jako origo a má to něco do sebe. Daftra je divnej:) Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem stenly
prim-ky Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Připadá ti,že bych neco nekomu hanil? Napsal jsem pouze, že : S tím řemenem bych to na ruku níkdy nedal. A? Nedá se to ani číst ? Tak to nečti Bohužel to číst musím, když čtu zdejší fórum a ty se tady rád ukazuješ.
Jeronimo Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Řekl bych, že hodinky s řemenem pochází ode mě. Navíc má řemen samo vyhazovací stěžejky, tedy není potřeba vystěžejkovač. Barevně i stylově mi to ladilo. Jak píše stenly, tak to evokuje původní gumu.
cosmos Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Čau Jardo, jasně jsou to ty od tebe :-) mě se na nich řemen naopak líbí (a to je podstatné) ale každej máme jinej vkus. Je pohodlnej a odkazuje na puvodni řemen. Ale tak to má být, každýmu se líbí něco jiného a tak to je správné.
MaraThon Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 stále.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karel Horčík Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) Popojedem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Karel Horčík
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Igen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cosmos Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Dneska dvojky, teď to hodně točím :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 taky igeny(po delší době dávám fotku přes tapatalk, uvidíme, co s ní provede)
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Pěkný,pěkný, oboje fotky Díky. taky igeny(po delší době dávám fotku přes tapatalk, uvidíme, co s ní provede)Nic moc. Fotka má nějaký velký šum nebo co.
Marcus Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) Nic moc. Fotka má nějaký velký šum nebo co. Odborně se tomu říká šumák.Zítra zkusím kombinaci foťák a počítač. Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Marcus
Daftra Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Humberta
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Včera Igen, dnes Diplomat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se