Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, zekon7302 napsal:

Ale je s tím dost práce. 
9DF9A8E2-E285-4D0D-9ADF-D728B141D8BD.thumb.jpeg.c2913de8ccd0b0b88019bc4f401e8f16.jpeg92308F4A-D749-449E-9FA9-9DAB7DF8F8C7.thumb.jpeg.7c6ac1fe347fe13a225bd3b0a853afe1.jpeg

Zekone!!! Čest tvé práci!!!!!

Mnoho zdejších přispěvatelů čeká na kvalitní výsledky tvé práce!!!!

Doufám, že ani mne nezklameš a hodinky smontuješ a seřídíš na jedničku, jako je u tebe zvykem!!!!!

Předem díky...  🙂

Odesláno
před 43 minutami, Jan_Jan_2006 napsal:

Zekone!!! Čest tvé práci!!!!!

Mnoho zdejších přispěvatelů čeká na kvalitní výsledky tvé práce!!!!

Doufám, že ani mne nezklameš a hodinky smontuješ a seřídíš na jedničku, jako je u tebe zvykem!!!!!

Předem díky...  🙂

No, teď je to vzhledem k nemocenským výjimečné. Normálně nemontuji. 

Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, kamilb napsal:

Sypeš mu sůl do rány :)

Ale kdepaaak, rana je zcela zahojena, vlastne ani zadna nebyla kdyz jsem je prodal 🙂 MM jsou hodinky, na ktery si uz ani nevzpomenu😁 Vysoke, tezke, s nic moc naramkem, bidnym remenem, nepohodlne, zavazejici, s mineralem, nahovno zavitem, nepresne...ale jako zalozni meric casu pri potapeni do velkych hloubek a ryze ucelove hodinky ok.

Naproti tomu si uzivam pohodli, presnejsiho casu, prijemneho natahovani, pomaleho tikani...jsem spokojenej 🙂

Sportky nosim 6 let, stridam s DA36 a je mi fajn 

Upraveno uživatelem ATOM
Odesláno
před 5 hodinami, ATOM napsal:

Ale kdepaaak, rana je zcela zahojena, vlastne ani zadna nebyla kdyz jsem je prodal 🙂 MM jsou hodinky, na ktery si uz ani nevzpomenu😁...

Máš recht, dobřes to napsal. Jak za starých časů. Každému co jeho jest.

Tak jich užívej, ať slouží ;)

Odesláno
před 19 hodinami, colommbo napsal:

Jo, guma jim vyloženě sluší! 👍

@Libor_OV, @Honza.manta, @Jan_Jan_2006 Díky pánové. Jsou to opravdu top primky. Nevím jak na meshi, protože k nim podle mě nesedne odstín k tomu titanu pouzdra. Určitě jim bude slušet trošku silnější hnědá “vintage” kůže. Ten kožený řemen co byl u hodinek je moc takový “levný”, tenký …. Místní mistři něco spíchnou (-:

Odesláno
před 37 minutami, Piplík napsal:

@Libor_OV, @Honza.manta, @Jan_Jan_2006 Díky pánové. Jsou to opravdu top primky. Nevím jak na meshi, protože k nim podle mě nesedne odstín k tomu titanu pouzdra. Určitě jim bude slušet trošku silnější hnědá “vintage” kůže. Ten kožený řemen co byl u hodinek je moc takový “levný”, tenký …. Místní mistři něco spíchnou (-:

Černý shark mesh by jim dle mého mohl slušet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...