ATOM Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Před hodinou, stenly napsal: Dobře tak i předek pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 paradne su oboje tu pririmnych kolegov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Dnes tématicky k zadáni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Dneska tyhle jednoduché chudobky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 V jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 Když je ten svátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2022 Druhá strana lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2022 Vycházka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanDee Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 OldSchool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2022 paradne foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Dnes dorazil jetý Kovotex. A hned jsem pochopil, že před dávnými časy mohla být zkracování tahu disciplína, kterou se snad dalo i živit. Propích jsem si u toho prst Vydrbal jsem ho, byly na něm nečistoty snad ještě pračlověka, hřebík ve sponě nahradit stěžejkou, zkrátit a šup na ruku. Leštit ho nebudu pro zachování vintage looku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 3. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2022 Tak zase po delší době Primky. Leštil jsem, čistil jsem, těsnění jsem jim dal, odchylku odladit a jsou zase k světu, i sportovat se s nimi dá. Jen ten armovaci kroužek se mi nepodařilo vypáčit a srovnat, jak je tam zažranej, nevím jak na to, kdyby měl někdo radu, sem s ní. Jistě to jde ještě větší silou, ale to už nám strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Já bych to zkusil ještě větší silou:) Teď vážně, je potřeba vylisovat sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Když už dneska i svítilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanDee Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se