Nowis Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Mesh pásek jim opravdu sedne, ale nejedná se o druhovýrobu, jen s původním strojkem?
brba Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Noo , máš pravdu . Som si toho vedomý , predajca písal že skompletované z dielov z druhovýroby s pôvodným strojčekom . Samozrejme že by originál , pôvodné nemohli takto dobre vypadať . Ale mne sa páčia a robia mi radosť . 1
Kapelnik Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna PRIMa volantovkaSent from my iPhone using Tapatalk 1 1
Kapelnik Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Cože???? Foceno za jízdy??? Hazardére!!! Ale na želvu! Sent from my iPhone using Tapatalk
VRS_Lenka Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Skládačka nebo bastl? Mám v nich novou baterku, tak je chvíli ponosím 1
brba Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května No , tak toto je skladačka z viacerých modelov . Ale vcelku vydarená 1
Nowis Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května (upraveno) Na výletě.. Upraveno 10. května uživatelem Nowis 2 2
Tikal Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Nic co by nešlo rozleštit aneb sobotní bastlík. 1
Tikal Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Kdepak, sklo je původní a po vyčištění zůstalo. Prostě do nich nateklo a někdo je odložil. Koupil jsem to na burze na pouzdro, protože to bylo parádní, včetně lunety. Povedlo se mi z toho ještě pomocí WD a malého páčidla dostat nepoškozenou korunku i s osičkou a armovací kroužek. Tím počet použitelných dílů skončil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se