Biges Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 (upraveno) Mám na ruce svoje navrácené renovované z Eltonu Přikládám foto bez blesku, protože věrněji zachycuje barvu. Upraveno 12. října 2010 uživatelem Biges 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martin Kabat Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Pěkná práce a odstín číselníku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Pěkná práce a odstín číselníku! Dík! S odstínem jsem se vybíral dva měsíce. A nakonec mi Elton řekl, že tu barvu (Pantone Reflex Blue) stejně nemají a že mi to zkusí namíchat. No nakonec se jim to docela povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Hmmm, to je fakt paráda! Jsem rozhodnutej do toho jít taky, ale z těch barev mám hlavu úplně v pejru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Pěkná práce a odstín číselníku! Já je mněl v ruce - ve skutečnosti jsou hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Lepší foto, s barevně ladící košilí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Fakt hezká barevná kombinace! Škoda, že ten řemen je trochu užší než bylo ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Dlouho jsem doma vybíral, co bych tak dal, nakonec padla volba na tento. Je to sice jen 18mm, ale při běžném nošení to není příliš patrné. Zkusím ještě zkouknout eBay, co by se tam tak dalo, ale obecně nemám rád masivní řemínky, navíc co se řemínků týče, dávám přednost hodně jednoduchým. Nejraději bych nějaký původní černý Saturn, třeba i 20mm, ale můj poptávkový inzerát je zatím bed odezvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Opravdu krasny kousek, ale s tim remenem bych si pohral, ten je muze hooodne vylepsit, treba toto by jim sedelo http://www.watchobse...blue-p-623.html anebo mozna i hezky kaucuk Ten puvodni to ale nebude, ten je sráží nekam na uroven komunálu Upraveno 13. října 2010 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Lepší foto, s barevně ladící košilí To máš tak útlou ruku nebo ta bílá luneta tak opticky zvětšuje? Připadají mi na tvé ruce strašně veliké. Jinak je to moc pěkný kousek, modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 paradni barva. jinak lolohh asi narazel na to, ze by mu sedel spis 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Mám tenkou ruku, ale je pravda, že ta bílá luneta je hodně zvětšuje. Upraveno 13. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Dnes moje nejmilejší: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Dnes moje nejmilejší: No co na to říct no: prostě paráda a tichá závist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Lepší foto, s barevně ladící košilí Ta modrá je na nich opravdu perfektní, skvělá kombinace s bílou lunetou. Šíma by udělal pěknej řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Hezká košile....kecám, krásný hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Dnes zrovna moje oblíbené..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 V neděli jsem je vzal na 4 dny na výlet - fotky z letu - kokpit Airbus A319... A takhle sedí na ruce : 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Vejtaho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 Nerezové Sporty 2. Fotografie je zavádějící, indexy jsou ve skutečnosti zelené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se