Akkersson Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Svatováclavské bohužel nemám, takže volím tyto nejsvátečnější z mých svátečních: Po takových taky toužím
Akkersson Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 (upraveno) Svatováclavské bohužel nemám, takže volím tyto nejsvátečnější z mých svátečních: Po takových taky toužím Edit: Pardon, nevím jak se to mohlo stát... Upraveno 28. září 2012 uživatelem Akkersson
Popelář Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 No nejsou nijak sváteční,už je mám od sedmi let ,dlouho leželi ve vitrýnce tak jsem je trochu vyvětral.
P_P Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 tak přidám také svoji packu s Prim Diplomat
Javert Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 (upraveno) Diplomaty jsem si chtěl vzít také, ale při nastavení času mi zůstala korunka v ruce. Tak se na ně musím podívat. Upraveno 29. září 2012 uživatelem Javert
filo-boxer Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Na tezkou praci (stehovani) poradne hodinky.
Honza.manta Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Jsem v Rakousku kousek od Rosenburgu - jestli to tady někdo znáte, tak tady chcípnul pes a i vodítko už mu zhnilo - tak tedy tady tyhle - sem se hodí, tady nic jinýho než lesy a louky není
cedric Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 (upraveno) Já jsem před týdnem dostal od dědečka jeho oblíbené Primky. Tak jsem si je k večernímu čtení vzal na ruku. Jsou pěkně zachovalé, nechám je vyčistit a seřídit a nové sklíčko atd... Mají kolem sklíčka (na pouzdře) takový nános, ale bojím se na to šáhnout kartáčkem s vodou, tak to nechám na panu hodináři, má na to takový roztok... Upraveno 30. září 2012 uživatelem Honza.manta Maximálně 800 na každé straně - viz pravidla
Honza.manta Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Kurňa, tohle taky musím smazat. Sakryš čtěte pravidla a dávejte sem fotky maximálně v rozlišení 800 na delší straně.
papen Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Jedny Eleganty na kůži od mistra Šímy. Edit: Velikost přílohy!?! Upraveno 1. října 2012 uživatelem Honza.manta
mischa Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 To je nádhera takový eleganty.... ještě k tomu mít lepší materiál saka, bělejší manžetu košile a jemnější opálenou ruku bez chlupů a bylo by to dokonalý. No prostě, pošli mi je, u mě jim špatně nebude:smile_anim: .Saka mám prošoupaný, manžety košile zažloutlý a ruce hodné kopáče.... přesto mám eleganty tak rád a občas je i nosím, kouká se na ně super a jsou dost nadčasové. Podobných modelů od jiných firem běhají po světě tisíce, že jo, le na těhle je napsáno Prim, tak než se ošoupe pouzdro, nebo do nich nateče voda, jsou nejlepší ze všech! Patriotismus je děsná choroba a už mě stála tolik peněz:wallbash:
papen Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 To je nádhera takový eleganty.... ještě k tomu mít lepší materiál saka, bělejší manžetu košile a jemnější opálenou ruku bez chlupů a bylo by to dokonalý. No prostě, pošli mi je, u mě jim špatně nebude:smile_anim: .Saka mám prošoupaný, manžety košile zažloutlý a ruce hodné kopáče.... přesto mám eleganty tak rád a občas je i nosím, kouká se na ně super a jsou dost nadčasové. Podobných modelů od jiných firem běhají po světě tisíce, že jo, le na těhle je napsáno Prim, tak než se ošoupe pouzdro, nebo do nich nateče voda, jsou nejlepší ze všech! Patriotismus je děsná choroba a už mě stála tolik peněz:wallbash: Díky, díky, taky se na ně nemůžu vynadívat. Btw.děkuji jednomu kolegovi z Chronomagu za prodej.
bandicoot Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Btw.děkuji jednomu kolegovi z Chronomagu za prodej.No sláva, snad si najdou cestu na ruku
papen Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) No sláva, snad si najdou cestu na ruku Doufám, že už si našly , ale znáš to, nic není na pořád... :-) Upraveno 1. října 2012 uživatelem papen
Honza.manta Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Oblekovky Paráda - já je mám taky za oblekovky.
papen Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Jedny Eleganty na kůži od mistra Šímy. Edit: Velikost přílohy!?! V pravidlech je definováno: Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii.Obrázek má 1000 pixelů na 750, kde je teda problém....? thx
Honza.manta Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 V pravidlech je definováno: Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii.Obrázek má 1000 pixelů na 750, kde je teda problém....? thxTak se omlouvám, je tam opravdu 1000 bodů. Ale bylo to 800, nicméně si to budu pamatovat. Ale když se podíváš, tak 800 bodů dělá 100% přílohy a pak už je to navíc. Takže je lepší dodržovat 800 a míň. Ono to jinak dost zpomaluje třeba ty z nás, co mají možnost se podívat jen přes telefon.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se