Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Svatováclavské bohužel nemám, takže volím tyto nejsvátečnější z mých svátečních:

post-13018-008164100 1348827775.jpg

Po takových taky toužím crying_anim.gif

Edit: Pardon, nevím jak se to mohlo stát...

Upraveno uživatelem Akkersson
Odesláno (upraveno)

Diplomaty jsem si chtěl vzít také, ale při nastavení času mi zůstala korunka v ruce. Tak se na ně musím podívat.

Upraveno uživatelem Javert
Odesláno (upraveno)

Já jsem před týdnem dostal od dědečka jeho oblíbené Primky. Tak jsem si je k večernímu čtení vzal na ruku. Jsou pěkně zachovalé, nechám je vyčistit a seřídit a nové sklíčko atd... Mají kolem sklíčka (na pouzdře) takový nános, ale bojím se na to šáhnout kartáčkem s vodou, tak to nechám na panu hodináři, má na to takový roztok...

Upraveno uživatelem Honza.manta
Maximálně 800 na každé straně - viz pravidla
Odesláno (upraveno)

Jedny Eleganty na kůži od mistra Šímy.

Edit: :pokey: Velikost přílohy!?!

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

To je nádhera takový eleganty.... ještě k tomu mít lepší materiál saka, bělejší manžetu košile a jemnější opálenou ruku bez chlupů a bylo by to dokonalý. No prostě, pošli mi je, u mě jim špatně nebude:smile_anim: .

Saka mám prošoupaný, manžety košile zažloutlý a ruce hodné kopáče.... přesto mám eleganty tak rád a občas je i nosím, kouká se na ně super a jsou dost nadčasové. Podobných modelů od jiných firem běhají po světě tisíce, že jo, le na těhle je napsáno Prim, tak než se ošoupe pouzdro, nebo do nich nateče voda, jsou nejlepší ze všech! Patriotismus je děsná choroba a už mě stála tolik peněz:wallbash:

Odesláno

To je nádhera takový eleganty.... ještě k tomu mít lepší materiál saka, bělejší manžetu košile a jemnější opálenou ruku bez chlupů a bylo by to dokonalý. No prostě, pošli mi je, u mě jim špatně nebude:smile_anim: .

Saka mám prošoupaný, manžety košile zažloutlý a ruce hodné kopáče.... přesto mám eleganty tak rád a občas je i nosím, kouká se na ně super a jsou dost nadčasové. Podobných modelů od jiných firem běhají po světě tisíce, že jo, le na těhle je napsáno Prim, tak než se ošoupe pouzdro, nebo do nich nateče voda, jsou nejlepší ze všech! Patriotismus je děsná choroba a už mě stála tolik peněz:wallbash:

Díky, díky, taky se na ně nemůžu vynadívat. Btw.děkuji jednomu kolegovi z Chronomagu za prodej.

Odesláno (upraveno)

No sláva, snad si najdou cestu na ruku :)

Doufám, že už si našly smile_anim.gif, ale znáš to, nic není na pořád... :-)

Upraveno uživatelem papen
Odesláno

Jedny Eleganty na kůži od mistra Šímy.

Edit: :pokey: Velikost přílohy!?!

V pravidlech je definováno: Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii.

Obrázek má 1000 pixelů na 750, kde je teda problém....? thx

post-24257-075511700 1349126154.jpg

Odesláno

V pravidlech je definováno: Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii.

Obrázek má 1000 pixelů na 750, kde je teda problém....? thx

Tak se omlouvám, je tam opravdu 1000 bodů. Ale bylo to 800, nicméně si to budu pamatovat. Ale když se podíváš, tak 800 bodů dělá 100% přílohy a pak už je to navíc. Takže je lepší dodržovat 800 a míň. Ono to jinak dost zpomaluje třeba ty z nás, co mají možnost se podívat jen přes telefon.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...