Jarda_Prim Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 (upraveno) Jo, není nad to si občas pěkně zabastlit...Jen mít víc náhradních dílů. Zásoby se tenčí! A jak odhumusuješ kovové tahy? Já mám nejlepší zkušenost s vyvařením ve vodě se saponátem. Pěkně nechat probublat. Upraveno 21. ledna 2013 uživatelem Jarda_Prim
JHonza Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 V tomto případě to byla docela síla.krok 1: horká voda+Jar, naložit na pár desítek minutkrok 2: vydrhnout starým kartáčkem na zuby namočeným v koncentrovaném Jaru z obou stran (v částečně napnutém stavu) a nakonec pořádně opláchnoutkrok 3: zničené ruce důkladně namazat Indulonou
Jarda_Prim Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Jo, občas je to fakt humus. Okolo stěžejek na hodinkách to nebývá lepší. S tím kartáčkem na zuby je to dobrý nápad, musím vyzkoušet!
JHonza Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Ale pak už bych jej asi raději nepoužíval na zuby
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Taky ten bordel miluju. A nejlepší je pod lumetou u sportů.
JHonza Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Také zkouším: cal 68.4 po opravě (pero,nařizovací soukolí), z nedostatku lepšího cifr, pouzdro a ručky zkombinované ze dvou totálních šrotů (asi tak, jako když nedávno proběhla v médiích zpráva, že chirurgové komusi zašili ukousnuté ucho do břicha, aby přežilo, než je budou moci přišít nazpátek).Všimněte si dobového tahu: patřil k jednomu z těch šrotů a po odhumusení a nevelké opravě vypadá docela k světu.Jo, a tahleta mašinka po několika dnech pokusů s regulací: +2s/2dny (ruka + odkládání na dýnko). Ještě odzkouším různé polohy
straspol Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Taky ten bordel miluju. A nejlepší je pod lumetou u sportů.no, to je pravda, tam se to hromadí....alespoň potom nechodí příliš lehce, žejo...
booker007 Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Taky ten bordel miluju. A nejlepší je pod lumetou u sportů. Někdy u těch šrotovějších by člověk skoro zasadil brambory co tam je materiálu fuj.
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2013 (upraveno) Tohle je vlákno o hodinkách na ruce a ne o Elton renovacích, tak jsem příspěvky týkající se renovace přesunul.Sem patří fotky hodinek na ruce Včera jsem je sem nestihl dát - jedna z práce Upraveno 23. ledna 2013 uživatelem Honza.manta
SakalMarty Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Dnes v práci nádherný diplomaty..... jenom těžká za závist
skodna Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Diplomaty? Jsou to neoficiálně malé tv.
JR_2010 Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Diplomaty? Jsou to neoficiálně malé tv. Ani jedno
VintageLover Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Diplomaty? Jsou to neoficiálně malé tv. Spíše bych řekl skorodiplomaty
skodna Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Jejda tak to sorry.No jasně skorodiplomaty.Nějak jsem to špatně procházel a tu reakci na pěkné diplomaty "dnes v práci" jsem přiředil příspěvku vad reakcí a tam jsou malé tv.Tak se všem omlouvám B.L.B jsem Jáááá.
SakalMarty Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Jejda tak to sorry.No jasně skorodiplomaty.Nějak jsem to špatně procházel a tu reakci na pěkné diplomaty "dnes v práci" jsem přiředil příspěvku vad reakcí a tam jsou malé tv.Tak se všem omlouvám B.L.B jsem Jáááá. Já napsal diplomaty, projel jsem fotky přes mobil a uniklo mi to. takže se omlouvám za mystifikaci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se