Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, není nad to si občas pěkně zabastlit...Jen mít víc náhradních dílů. Zásoby se tenčí! :mad:

A jak odhumusuješ kovové tahy? Já mám nejlepší zkušenost s vyvařením ve vodě se saponátem. Pěkně nechat probublat.

Upraveno uživatelem Jarda_Prim
Odesláno

V tomto případě to byla docela síla.

krok 1: horká voda+Jar, naložit na pár desítek minut

krok 2: vydrhnout starým kartáčkem na zuby namočeným v koncentrovaném Jaru z obou stran (v částečně napnutém stavu) a nakonec pořádně opláchnout

krok 3: zničené ruce důkladně namazat Indulonou :wheelchair:

Odesláno

Jo, občas je to fakt humus. Okolo stěžejek na hodinkách to nebývá lepší. S tím kartáčkem na zuby je to dobrý nápad, musím vyzkoušet!

Odesláno

Také zkouším: cal 68.4 po opravě (pero,nařizovací soukolí), z nedostatku lepšího cifr, pouzdro a ručky zkombinované ze dvou totálních šrotů (asi tak, jako když nedávno proběhla v médiích zpráva, že chirurgové komusi zašili ukousnuté ucho do břicha, aby přežilo, než je budou moci přišít nazpátek).

Všimněte si dobového tahu: patřil k jednomu z těch šrotů a po odhumusení a nevelké opravě vypadá docela k světu.

Jo, a tahleta mašinka po několika dnech pokusů s regulací: +2s/2dny (ruka + odkládání na dýnko). Ještě odzkouším různé polohy :speak_cool:

Odesláno (upraveno)

Tohle je vlákno o hodinkách na ruce a ne o Elton renovacích, tak jsem příspěvky týkající se renovace přesunul.

Sem patří fotky hodinek na ruce :smile_anim:

Včera jsem je sem nestihl dát - jedna z práce

post-5320-092946700 1358962161.jpg

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Jejda tak to sorry.No jasně skorodiplomaty.Nějak jsem to špatně procházel a tu reakci na pěkné diplomaty "dnes v práci" jsem přiředil příspěvku vad reakcí a tam jsou malé tv.Tak se všem omlouvám B.L.B jsem Jáááá. :rolleyes:

Odesláno

Jejda tak to sorry.No jasně skorodiplomaty.Nějak jsem to špatně procházel a tu reakci na pěkné diplomaty "dnes v práci" jsem přiředil příspěvku vad reakcí a tam jsou malé tv.Tak se všem omlouvám B.L.B jsem Jáááá. :rolleyes:

Já napsal diplomaty, projel jsem fotky přes mobil a uniklo mi to. takže se omlouvám za mystifikaci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...