Georgeisin Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Strašně jim sluší jen mi přijdou takové smutnější. Všechny aeskulapy co doma mám mají červenou vteřinovku, na těchto je ta černá původní? Aha- teď taky koukám že mají cifr se zlacenými indexy v chromovaném pouzdře- ale stejně jsou parádní! Ve vlákně Prim Aeskulap jsem svého času vznášel dotaz ohledně autentičnosti vteřinovky na Vás, pánové sběratelé. Otázka zůstala bez odpovědi, takže nevím, jak to stou vteřinovkou je. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56125-prim-aeskulap/?hl=aeskulap
PetrM Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Fotl jsem své Aeskulapy, které čekají na tu správnou chvíli. Ty napravo mají jiné ručičky, origo korunka je na středních. Zbytek je v pořádku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georgeisin Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Díky, jen z těch fotek není poznat index, jestli chrom nebo zlatý, jak si dobře všimnul Straspol. To s tím může souviset.
straspol Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) Díky, jen z těch fotek není poznat index, jestli chrom nebo zlatý, jak si dobře všimnul Straspol. To s tím může souviset.S čím, myslíš s barvou vteřinovky? To asi ne. Červenou /oranžovou by měly mít všechny, aby se dobře odečítalo na malých stupnicích. Barva indexů odpovídá provedení pouzdra. Upraveno 25. března 2013 uživatelem straspol
Beet Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Vypadaji pekne Bylo by mozne videt tu lunetu z vrchu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přiznám se, že z nich nejsem nadšený tak, jak jsem předpokládal, že nadšený budu. Cesta k nim byla asi víc vzrušující, než to uspokojení, že už je mám. Ale každým dnem co je nosím se mi líbí víc a víc. Takže je to na dobré cestě. Ještě to chce nějaký lepší řemen.Pouzdro je ve slušném stavu. V lepším než je vidět na fotkách. Luneta ošoupaná pouze z vrchu, ze spodu je odraz od stolu. V inzerátu bylo deklarováno, nová korunka, nová vložka lunety a jestě jsem dostal navíc novou lunetu a novou černou vložku lunety. Předpokladám, že ty nové díly jsou Parexo. Nebo se mýlím?Lze někde sehnat originální vložku lunety (s tím jiným hezčím fontem), ve velmi dobrém, či novém stavu?
financ Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Vlozka je Parexo, nove maji v Eltonu, zkus napsat Jirince Krskovy
Beet Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Vlozka je Parexo, nove maji v Eltonu, zkus napsat Jirince Krskovy Díky. Určitě jí napíšu. Ještě jsem se zapomněl zeptat, na jakou přesnost se můžu s tímto kalibrem po seřízení dostat? Aktuálně dělají cca +3min/24hod.
financ Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Dle směrnice pro výstupní kontrolu náramkových hodinek SM-5, která platila v Eltonu do roku 1995, byla předepsaná přesnost chodu nových hodinek -30s/d +60s/d. Platilo to pro kalibry 50,66,68 a 96. Elton při renovacích tuhle normu pořád drží, moje strojky dělají standardně méně.
Jarda_Prim Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Mně se snad začnou ještě líbit. Získal jsem je nedávno, jsou dost orvané a potřebovaly by minimálně nový cifr. Kdyby se vám někde slušný válel, dejte vědět. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Fotl jsem své Aeskulapy, které čekají na tu správnou chvíli. Ty napravo mají jiné ručičky, origo korunka je na středních. Zbytek je v pořádku. DSCN2178.JPGTy umíš udivovat!!!!Zírám!!!!!
PetrM Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Díky, jen z těch fotek není poznat index, jestli chrom nebo zlatý, jak si dobře všimnul Straspol. To s tím může souviset.Tak jsem sám překvapen, ty úplně napravo mají indexy zlaté. Tak to je asi skládačka ciferníku ze zlacených do chromovaného pouzdra. Je to tak blbě vidět, že jsem si toho vůbec nevšiml. Dík za upozornění.
PetrM Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Ty umíš udivovat!!!!Zírám!!!!! No zas takový zázrak to není. Je pravda, že se blbě shánějí, ale když máš štěstí... A nebo narazíš na doktora, který je už nepotřebuje...
danbrown Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Konečně se také můžu pyšnit těmito nádhernými Primkami
velorexar Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 tak jsem myslel, že hrdě "osedlám" nový kousek a pochlubím se.... žel prozatím Primky s páskem uhání dopředu víc, než-li by bylo zdrávo, takže hodinář to jistí...... Dvojče Sirius jde výborně a i vydrží, ale zase nemá ještě pásek. Hold mám zatím nějak smůlu, když jsou krásný, většinou mají nějakou vadu...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 P1000619.JPGNevědět to o fous dřív než jsem se na tu fotku mrknul, tak mi z toho fakt trefil šlak. Takhle jsem to měl šanci rozdejchat. Kterej blb z toho šťoural tu lunetu? Gratulace. Jsou v těch správnejch rukách
andiem Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Taky... :-)<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. <br /><br />
bohus76 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 P1000619.JPGGratuluju Honzo,jen by to chtělo lepší lunetu a budou super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se