Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když je dneska ten Slivestr, tak jsem nasadil tyhle...

post-23687-099425300 1356963661.jpg

Ještě neopravené, ale srdíčko už jim tiká...

Jo a samozřejmě, z fotky to není vidět... Pod tou krabicí jsou Orlíky :)

Přeji všem Chronomagorům hodně štěstí v příštím roce. Štastnou ruku při prohrabávání bazarů, prolézání půd a přihazování na Aukru ;)

Ať se nám všem daří!

Odesláno (upraveno)
Když je dneska ten Slivestr, tak jsem nasadil tyhle...

Já bych to spíš viděl na nějaký druh pavouků.Že by big pavouk s ručním nátahem.Na to by ovšem měl být vydán zbrojní pas.Raději si je dnes neber na silvestrovskou veselici, aby někdo neutrpěl zranění při divokém tanci.

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Hodinky, krásný, ale jak se ti s tím na ruce dohledává ? Já bych z toho vykvet...

No vidíš to mi nedocvaklo, házelo to trošku falešňáky, ale dalo se to.

Poslední roky na to bohužel nemam moc času, tak už mi to nemyslí :D

Letos jsem byl v terénu asi teprve potřetí.

Příště si budu muset hodinky dát na pravou ruku a nebo si je nebrat vůbec.

Odesláno (upraveno)

Jak tan na ty sorela koukám, začínají se mě čím dál tím víc líbit.No to zas bude rok.Myslím, že celou rodinnou kasu dám někam do trezoru a zahodím klíč a druhej nechám své polovičce.Jinak ten barák nikdy nedodělám.

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Zdravím, mám menší problém, k vánocům byly koupeny jako dar nové quartzové Primky http://eshop.prim-hodinky.cz/Eshop/Product/512/w01c10001f a nový majitel z nich asi nemá ani radost. Je majitelem starých Prim sport a tyto nové se bojí brát na plavání do vody nebo do práce (kde se běžně setkává i se sbíječku). Nechci mu na 100% říkat ať si je bere všude jako staré Primky, chci se proto obrátit na vás s prosbou, co si o tom myslíte? Vydrží tyto nové hodinky to, co vydržely ty staré? Díky

Odesláno

To nejsou primky, to jsou čínské MPM. Ale je tu o nich celé vlákno - stačí hledat. Nebyl to quartz model, ale automat, ale to bz nemělo mít vliv na výdrž. Ale byly testovány v těch nejhorších možných podmínkách - v mrazáku, v troubě, jízdou na kole, prací s pneumatickým kladivem a jánevím čím ještě prošly - najdi si to vlákno, tam to všechno je. Prošly jen s drobnými vnějšími škrábanci, ale bez jakéhokoli zjevného poškození. Takže vydrží téměř cokoli.

Odesláno

Zdravím, mám menší problém, k vánocům byly koupeny jako dar nové quartzové Primky http://eshop.prim-hodinky.cz/Eshop/Product/512/w01c10001f a nový majitel z nich asi nemá ani radost. Je majitelem starých Prim sport a tyto nové se bojí brát na plavání do vody nebo do práce (kde se běžně setkává i se sbíječku). Nechci mu na 100% říkat ať si je bere všude jako staré Primky, chci se proto obrátit na vás s prosbou, co si o tom myslíte? Vydrží tyto nové hodinky to, co vydržely ty staré? Díky

Myslím že snesou téměř cokoliv. Rozhodně víc než ty staré PS1.

Odesláno

Myslím že snesou téměř cokoliv. Rozhodně víc než ty staré PS1.

Na PS 1 nám nešahej,nebo Ti rozhodíme sandál. :D :cheers: /Honzo,dej mu ban :bangin: /

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...