Jarda_Prim Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Nepřekvapí, ani neurazí. Mne potěšily, jsou v pěkném stavu.
StK323f Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Dnes jsem si nemohl vzít nic jiného, než moji novou akvizici. Sport II. Líbí se mi čím dál víc.
odjinud Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Dneska jsem měl tyhle telky z blešáku za 150,-. Testuju jen strojek, který by měl jít do "růžovek". Vypadá to ok, +2min. den, rezerva chodu po odložení 20h. Rotor je už trochu volný, ale za ty prachy... Trochu mi je jich i tak líto, ale vyjma cifru a ruček jsou v dost špatném stavu. Růžovky nejsou na tom o moc lépe, ale zase jsou trochu více "rare".Mělo by to tam jít, ne?
VintageLover Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Asi jsem s tím učením měl začít dřív...
odjinud Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Myslíš jako že bys pak věděl jak Elton Sport má vypadat? :-) Asi jsem s tím učením měl začít dřív...
padza1 Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Asi jsem s tím učením měl začít dřív... Nápodobně
VintageLover Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Myslíš jako že bys pak věděl jak Elton Sport má vypadat? :-)Náhodou, mně se ta moje barevná kombinace náramně líbí, vybočuju z řady... černá je fajn, ale bílou umí Elton taky dobře... Nápodobně Bude to dlouhá noc - a samá čísla, paragrafy, normy, nařízení vlády a zákony...
MaraThon Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Podle aukra "1296"Capture.JPGMarku gratuluji! Díky...
VintageLover Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Všechny zkoušky za mnou - teď s chutí do diplomky...
MaraThon Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Jsou parádní, nadčasový Přesně a navíc se skvěle nosí. Člověk o nic vůbec neví a to mi vyhovuje.
prischera Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Zlatou na hodinkách moc nemusím, ale tyhle mám rád.
guca Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Dnes oblekovky... Jsou mooc pěkný. Ty mi v hodinkovnici chybí.
odjinud Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 tak tyhle jsem zrovna včera dal do servisu... Zlatou na hodinkách moc nemusím, ale tyhle mám rád.ImageUploadedByTapatalk 21370519384.633602.jpg
libor2002 Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Náhodou, mně se ta moje barevná kombinace náramně líbí, vybočuju z řady...S inverzní lunetou ... s cervenou neinverzni je to lepsi... a jsou to, alespon pro me, jedny z nejkrasnejsich sportu tady na chronu
VintageLover Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 ... s cervenou neinverzni je to lepsi... a jsou to, alespon pro me, jedny z nejkrasnejsich sportu tady na chronu Děkuji Ti za poklonu - dalo to taky práci - přijít na nějakou neokoukanou kombinaci, která by ale zároveň byla realizovatelná... Nakonec se povedlo.
prischera Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Včera společensky, dneska sportovně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se