Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

hmmm,ale traktory obecne maji kal 5x.xxxx, i kdyz se uz nekdo tady(na chronom) snazil tam vecpat i kal 6x.x mozna opravnene podle vzhledu  :whistling:

Kal 68 do puvodniho choromovyho traktorovyho pouzdra jsem nacpal ja, ale to bylo v ramci presvedcovani Eltonu ze to jde. Kdyz jsme chystali nasi limitku.

Odesláno

Dneska tyhle modré traktory po opravě. Originál vteřinovku jsem nesehnal, ale tahle jim taky sluší.

Ahoj všichni,

takovéhle vášnivé reakce jsem nečekal, nicméně použiju Financovu "definici" z příspěvku č. 11 ve vlákně o traktorech:

"Traktor se jim přezdívá podle podobnosti ciferníku se zadním kolem od traktoru."

Pokud máte lepší a výstižnější, sem s ní.

A jinak uvítám i připomínky, proč by to traktory být nemohly. Možná jsou i další charakteristické znaky, které jsou pro traktory typické. :)

Na další fotce jsou stejné, jen s datumovkou. Je lépe vidět číselník.

Jak již psali jiní - tohle není traktor - traktory jsou jen jediné, nedělej nám prosím hokej v názvosloví primek.

Odesláno

Jak již psali jiní - tohle není traktor - traktory jsou jen jediné, nedělej nám prosím hokej v názvosloví primek.

OK, díky za osvětu.

Odesláno

Ale furt,provokujete mě s orlíkama a ještě s volnem ku.wa a já musím odpoledne do rachoty :-)

Vidím to úplně stejně, akorát já jsem v rachotě už teď. Ačkoli mě napadá - sedím v teple v kanclu, je to vůbec rachota?

Odesláno

To je pravda a vůbec nejhorší na tom je, že mě furt něco rozptyluje, tu Orlíky, tu nějaká limitka, tu děs, zda mi něco neuniklo v prodejním vláknu. No takhle to dál nejde, kašlu na to, a jdu na oběd.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...