financ Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 hmmm,ale traktory obecne maji kal 5x.xxxx, i kdyz se uz nekdo tady(na chronom) snazil tam vecpat i kal 6x.x mozna opravnene podle vzhledu Kal 68 do puvodniho choromovyho traktorovyho pouzdra jsem nacpal ja, ale to bylo v ramci presvedcovani Eltonu ze to jde. Kdyz jsme chystali nasi limitku.
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Kde se touláš traktoristo?Je to fajn vědět,že kalibr 66 a 68 jdou dát do traktorového pouzdra.
financ Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Furt na cestach, tentokrat na sedadle spolujezdce
Honza.manta Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Dneska tyhle modré traktory po opravě. Originál vteřinovku jsem nesehnal, ale tahle jim taky sluší. Ahoj všichni,takovéhle vášnivé reakce jsem nečekal, nicméně použiju Financovu "definici" z příspěvku č. 11 ve vlákně o traktorech: "Traktor se jim přezdívá podle podobnosti ciferníku se zadním kolem od traktoru." Pokud máte lepší a výstižnější, sem s ní.A jinak uvítám i připomínky, proč by to traktory být nemohly. Možná jsou i další charakteristické znaky, které jsou pro traktory typické. Na další fotce jsou stejné, jen s datumovkou. Je lépe vidět číselník. Jak již psali jiní - tohle není traktor - traktory jsou jen jediné, nedělej nám prosím hokej v názvosloví primek.
bohus76 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Tady máš všechny traktory pohromadě http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/ ,ať víš jak to vypadají :-)
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Tady máš všechny traktory pohromadě http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/ ,ať víš jak to vypadají :-)Tak přece jen jsem měl pravdu...Docela mě to nejprve vyvedlo z míry...
villain83 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Tak přece jen jsem měl pravdu...Docela mě to nejprve vyvedlo z míry... A ja myslel,ze sis delal prdel:-)
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 A ja myslel,ze sis delal p...l:-)
Jarda_Prim Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Jak již psali jiní - tohle není traktor - traktory jsou jen jediné, nedělej nám prosím hokej v názvosloví primek.OK, díky za osvětu.
bohus76 Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Ale furt,provokujete mě s orlíkama a ještě s volnem ku.wa a já musím odpoledne do rachoty :-)
warann Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Ale furt,provokujete mě s orlíkama a ještě s volnem ku.wa a já musím odpoledne do rachoty :-)Vidím to úplně stejně, akorát já jsem v rachotě už teď. Ačkoli mě napadá - sedím v teple v kanclu, je to vůbec rachota?
warann Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 To je pravda a vůbec nejhorší na tom je, že mě furt něco rozptyluje, tu Orlíky, tu nějaká limitka, tu děs, zda mi něco neuniklo v prodejním vláknu. No takhle to dál nejde, kašlu na to, a jdu na oběd.
Honza.manta Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Jen tak na chvilku, datum jsem neřešil.
Glob Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Jen tak na chvilku, datum jsem neřešil. P1000213.jpgKurňa, co tohle je? Musím se přiučit od zkušenějších.
financ Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Kurňa, co tohle je? Musím se přiučit od zkušenějších. To je speciální limitka Orlíků z Orlanda
Glob Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 To je speciální limitka Orlíků z Orlanda Jo dobrý. I tak lze nazvat bastlík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se