Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Souhlas, jednání s pí. Krskouvou vždy v pohodě.   Jinak s tou lumi jsem byl taky nejdřív zklamanej (byl jsem zvyklej na super lumi ze Stowa Fliegru), ale když to teď vidím s odstupem, tak zjišťuju že čas v pohodě přečtu kdykoliv v noci.  je třeba se holt jen kouknout o trošku dýl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, pani ing. Krskova je pohotova a vzdy ochotna, ale je mi zahadou proc se v tom Eltonu nesnazi o vetsi predciznost a pousti ty renovace "jak jim to vyjde". Neprestnost strojku obhajuji jakymsi nesmyslnym limitem odchylky (30s - 60s), kdyz jiny hodinar je schopen se dostat maximalne do 10s za den... Prijde mi to az sprosty za ty prachy, co pozaduji za renovaci...

Odkaz ke komentáři

Ono to totiž nemá moc cenu, pokoušet se o nějakou velkou přesnost u strojku hned po generálce. Každý strojek po větší opravě (nevím, jak jiné značky, ale u Primek to určitě platí) si nějakou dobu "sedá" a přesnost se může docela měnit. Podle mých zkušeností má cenu zabývat se seřízením nejdřív po měsíci pravidelného chodu.

Odkaz ke komentáři

Ono to totiž nemá moc cenu, pokoušet se o nějakou velkou přesnost u strojku hned po generálce. Každý strojek po větší opravě (nevím, jak jiné značky, ale u Primek to určitě platí) si nějakou dobu "sedá" a přesnost se může docela měnit. Podle mých zkušeností má cenu zabývat se seřízením nejdřív po měsíci pravidelného chodu.

No to zírám- ,,můj" pan hodinář mi vždycky po generálce strojku říká sice něco podobného, ale nikdy mu hodinky nevracím, primky od něj šlapou docela přesně a hned....  No, a vždyť taky ta renovace trvá cca tři měsíce, ne? Tak je dost času nechat je běžet a rovnat a rovnat... ne?

Odkaz ke komentáři

No to zírám- ,,můj" pan hodinář mi vždycky po generálce strojku říká sice něco podobného, ale nikdy mu hodinky nevracím, primky od něj šlapou docela přesně a hned.... No, a vždyť taky ta renovace trvá cca tři měsíce, ne? Tak je dost času nechat je běžet a rovnat a rovnat... ne?

To sice jo,ale tech pripadu velky nepresnosti z nove renovovanych hodinek z Eltonu tu uz bylo celkem dost,jak dlouho asi trva regulace takovyho strojku...:-)Spis bych rekl,ze se s tim "ladenim"extra nemazou,tech pripadu tady fakt bylo pomerne dost....ale krivdit jim nechci.

Odkaz ke komentáři

No to zírám- ,,můj" pan hodinář mi vždycky po generálce strojku říká sice něco podobného, ale nikdy mu hodinky nevracím, primky od něj šlapou docela přesně a hned....  No, a vždyť taky ta renovace trvá cca tři měsíce, ne? Tak je dost času nechat je běžet a rovnat a rovnat... ne?

Můj taky a moje dosavadní zkušenost říká, že má pravdu. Akorát hodinářům nic nenosím, běžné Primky dokážu zregulovat podomácku (samozřejmě mluvím o starých kalibrch, lézt do těch nových bych se asi bál) ..

Odkaz ke komentáři

Tak osvětu jsme asi dokonali - tohle mi teď přistálo na xichtoknize a mělo to asi 70 komentářů...takže se z toho oficiálně stává módní vlna a my jsme out... :)

attachicon.gifSni?mek obrazovky 2013-11-30 v 12.24.04.png

Martine, kurde, tím si mě moc nepotěšil... :(

Zase to poleze nahoru...  :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Jedna fotka ze včerejšího večera. Ono to s tou lumi není zas tak špatný, holt mě ty Seika zmlsaly. Rychle vadne, ale v noci ve stanu jsem po vice deseti hodinách  ve tmě dokázal odečíst čas. Sice trochu ztuha, ale šlo to. Takže tímto se hodinkám omlouvám :).

post-18334-0-37515300-1385936954_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...