Frostie Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 tak jsem si sehnal svoje první Primky, dorazily mi někdy minulý týden a až teď jsem na ně našel čas...a tak jsem celé odpoledne leštil a leštil a nakonec je sklíčko v super stavu. Teď už jenom někde sehnat novou lunetu a řemen to by se ti časem tady mohlo podařit sehnat. Jinak jsou fantastické a užívej jich!
gunman Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 jeko - když se moje žena se švagrovou dozvěděly, jakou hodnotu má Jawa 500OHC, která nám z bráchou zůstala po tátovi, tak je ani nenapadlo ceknout něco o prodeji. A to ani jeden nejsme motorkáři.
bohus76 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Tak tak, peníze budou,ale druhé Orlíky těžko..Zvlášť pokud jsou po někom z rodiny.Ale cením si,že jsi se alespoň přiznal.
stanik73 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 zdravím všetkých prajníkov aj neprajníkov...Tak a záhada týmto vyriešená ano sú to tie hodinky z bazos. Vidím, že sú tu niektorí chalani celkom dobrý detektívy...Ohladne toho predaju cez inzerát, dal som ich tam z dôvodu, že som chcel posondovať či by bol o nich záujem a v prípade, že by niekto ponúkol uvedenú premrštenú cenu, tak by som sa ich vedel aj vzdať, urobil som to aj pod nátlakom manželky, ktorá keď sa dozvedela akú majú hodnotu tak zaútočila...sak poznáte ženy. Na druhej strane keby som za ne uvedenú sumu nedostal, sa priznám, že som v tomto dosť rozpoltený, lebo mám ich z dedičstva a velmi rád by som si ich nechal. Ako začiatočník na tomto fóre som zistil, že je tu kopu odborníkov vo fachu a pod. a dodržujú sa tu určité pravidlá, preto som sa ich aj držal a nikomu som moje hodinky na fóre neponúkal...mal som v úmysle sa tu s nimi len pochváliť ako každý druhý a podeliť sa o dojmy z nich. Pravidla fóra zásadně nedodržuješ a hrubě je porušuješ, neboť:1, řekl jsi o tom manželce2, a když už jsi to řekl, tak jsi jí řekl pravdivou cenu......a to se tady u nás fakt nedělá
Georgeisin Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 zdravím všetkých prajníkov aj neprajníkov...Tak a záhada týmto vyriešená ano sú to tie hodinky z bazos. Vidím, že sú tu niektorí chalani celkom dobrý detektívy...Ohladne toho predaju cez inzerát, dal som ich tam z dôvodu, že som chcel posondovať či by bol o nich záujem a v prípade, že by niekto ponúkol uvedenú premrštenú cenu, tak by som sa ich vedel aj vzdať, urobil som to aj pod nátlakom manželky, ktorá keď sa dozvedela akú majú hodnotu tak zaútočila...sak poznáte ženy. Na druhej strane keby som za ne uvedenú sumu nedostal, sa priznám, že som v tomto dosť rozpoltený, lebo mám ich z dedičstva a velmi rád by som si ich nechal. Ako začiatočník na tomto fóre som zistil, že je tu kopu odborníkov vo fachu a pod. a dodržujú sa tu určité pravidlá, preto som sa ich aj držal a nikomu som moje hodinky na fóre neponúkal...mal som v úmysle sa tu s nimi len pochváliť ako každý druhý a podeliť sa o dojmy z nich.Zn. prodám vzpomínku za hodně peněz. Teď už ten Tvůj příběh pro mě nění tak dechberoucí. Každýho věc. Já bych je chtěl taky.
Honza.manta Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Pravidla fóra zásadně nedodržuješ a hrubě je porušuješ, neboť:1, řekl jsi o tom manželce2, a když už jsi to řekl, tak jsi jí řekl pravdivou cenu......a to se tady u nás fakt nedělá
straspol Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Pravidla fóra zásadně nedodržuješ a hrubě je porušuješ, neboť:1, řekl jsi o tom manželce2, a když už jsi to řekl, tak jsi jí řekl pravdivou cenu......a to se tady u nás fakt nedělá :lol2: Haha, tak Ty jsi to opravdu krásně, přímo esenciálně shrnul :lol2:
Borodov Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Pravidla fóra zásadně nedodržuješ a hrubě je porušuješ, neboť:1, řekl jsi o tom manželce2, a když už jsi to řekl, tak jsi jí řekl pravdivou cenu......a to se tady u nás fakt nedělá +1
MaraThon Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Pravidla fóra zásadně nedodržuješ a hrubě je porušuješ, neboť:1, řekl jsi o tom manželce2, a když už jsi to řekl, tak jsi jí řekl pravdivou cenu......a to se tady u nás fakt nedělá Mně se hned vybavil tento vtip. Jen se nebaví cyklisté ale chronopacienti.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Bruselský incabloc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
plasan Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 moje pracovni automaty Sent from my iPhone using Tapatalk
Perun73 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 zdravím všetkých prajníkov aj neprajníkov...Tak a záhada týmto vyriešená ano sú to tie hodinky z bazos. Vidím, že sú tu niektorí chalani celkom dobrý detektívy...Ohladne toho predaju cez inzerát, dal som ich tam z dôvodu, že som chcel posondovať či by bol o nich záujem a v prípade, že by niekto ponúkol uvedenú premrštenú cenu, tak by som sa ich vedel aj vzdať, urobil som to aj pod nátlakom manželky, ktorá keď sa dozvedela akú majú hodnotu tak zaútočila...sak poznáte ženy. Na druhej strane keby som za ne uvedenú sumu nedostal, sa priznám, že som v tomto dosť rozpoltený, lebo mám ich z dedičstva a velmi rád by som si ich nechal. Ako začiatočník na tomto fóre som zistil, že je tu kopu odborníkov vo fachu a pod. a dodržujú sa tu určité pravidlá, preto som sa ich aj držal a nikomu som moje hodinky na fóre neponúkal...mal som v úmysle sa tu s nimi len pochváliť ako každý druhý a podeliť sa o dojmy z nich. Tak příště budeš holt vědět, že některé věci se panímámě prostě neříkají. A před víkendem jeden povedenej pro místní chornomagory. Nevím, jestli jste to už viděli, ale mě to hrozně pobavilo a hned jsem si to musel objednat. Dneska to dorazilo a je to fakt vtipný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
doktor584 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Tak příště budeš holt vědět, že některé věci se panímámě prostě neříkají. A před víkendem jeden povedenej pro místní chornomagory. Nevím, jestli jste to už viděli, ale mě to hrozně pobavilo a hned jsem si to musel objednat. Dneska to dorazilo a je to fakt vtipný.A maj to i v Rolexu?
hirsch Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Mně se hned vybavil tento vtip. Jen se nebaví cyklisté ale chronopacienti..
docent_tecka Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Kuku ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 CO TO JE ????? V tomhle pouzdře přece mají být 97ky, ne ?
financ Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 CO TO JE ????? V tomhle pouzdře přece mají být 97ky, ne ?To jsou automaty na vysku. Pouzdro je jiny
straspol Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 To jsou automaty na vysku. Pouzdro je jinyŽe jsou to ,,automaty na výšku" jsem tak nějak z toho obrázku vyčetl. Že je pouzdro jiné nevím, protože jsem viděl jen jedny, s devadesátsedmičkou..a přijde mi to dost podobný...
financ Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 tyhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 (upraveno) Ne, ty na výšku... nebo že bych se pletl? Mají je v můzeu.. a ty na Tvojí fotce taky nejsou v origo pouzdře.. Upraveno 9. května 2014 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se