bohus76 Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Navštiv servis,než Ti ta vlhkost rozežere strojek,ručky,či ciferník.Čím dřív, tím lépe.
Jeronimo Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Navštiv servis,než Ti ta vlhkost rozežere strojek,ručky,či ciferník.Čím dřív, tím lépe.Máš pravdu předsedo byla by jich škoda.
bohus76 Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Předseda je financ,já jsem jen přísedící :-)
adam.ra Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Předpokládám správně, že i když se odmlžily, nějaká vlhkost uvnitř zůstala? A s tím pomůže i obyč hodinář? Odesláno ze Samsung Galaxy NoteII
bohus76 Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Aby tam nebyla začínající koroze,netěsnost skla,dýnka..... Stokrát nic umořilo vola.Zkrátka by se neměly mlžit vůbec.Jak Ti zkorodují některé části,je po hodinkách. Upraveno 14. června 2014 uživatelem bohus76
straspol Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Valná většina těch netěsností je kolem korunky. Na dýnku pokud se dobře dotáhne není co zkazit a kolem skla se to od zápěstí nezpotí. Otevřít dýnko, nechat vyvětrat, donést k hodináři, ať zkontroluje stroj, hlavně kolem nátahu to rádo rezne... dá se tomu opatrně pomoct fénem, ale pozor ať se neohřejou, u Diplomatů je cifr strašně citlivej.. Upraveno 14. června 2014 uživatelem straspol
Jeronimo Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Tak tak. Pokud se hodinky zamlží jen na několik minut a jedná se pouze o vlhkost, stačí opravdu otevřít dýnko a nechat vyvětrat. Jestli se ale do hodinek dostane voda, nebo jsou hodinky zaroseny několik hodin, už je to většinou pro strojek, ciferník i ručičky průšvih. Jak píše Straspol, natahovací mechanizmus dokáže zareznout tak, že nejde vytáhnout ani pootočit natahovací hřídelkou.
straspol Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Tak tak. Pokud se hodinky zamlží jen na několik minut a jedná se pouze o vlhkost, stačí opravdu otevřít dýnko a nechat vyvětrat. Jestli se ale do hodinek dostane voda, nebo jsou hodinky zaroseny několik hodin, už je to většinou pro strojek, ciferník i ručičky průšvih. Jak píše Straspol, natahovací mechanizmus dokáže zareznout tak, že nejde vytáhnout ani pootočit natahovací hřídelkou.... a protože většinou tudy vlhkost vnikne nejčastěji, je to téměř jistota. Tady pot vniká v kompletním agresivním složení, dál ve stroji už ,,jenom" kondenzuje. Proto zarezne nátah nejčastěji.
adam.ra Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 Určitě to tak bude protože se to stalo když jsem stál bezmála osmnáctihodinovou frontu na pití a měl jak punťa ruce zkřížené na prsou. Teď už je dýnko sundané. Nechám do rána větrat a v pondělí skočím k hodináři. Odesláno ze Samsung Galaxy NoteII
financ Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Dneska divný Igeny, ale na gumě jim to docela sekne
Luděk Talián Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 V sobotu mohly být, díky Honzovi Mantovi, použity v divadelním představení autentické rekvizity :-)
Perun73 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 (upraveno) Copak to mas za lunetu?Zaručeně originální bastl. Už jsem to ukazoval v bastlvlákně. Mám takovou i červenou Upraveno 16. června 2014 uživatelem Perun73
martar Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Jste mě navnadili takže dnes také diplomaticky....
Jeronimo Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Dnes TV20140619_143501.jpgŠkoda je nosit, nádhera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se