Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

hezké hodinky a fotka taky:smile_anim: a hodně se mi líbí ten tah, sedí ke sportům dokonale, můžeš, prosím, napsat, o jaký tah se jedná (popř. kde se dá pořídit?)

¨Díky moc za pomoc

Ještě že ty pirani jsou jen miminka.....

Odesláno

nebo se podívej na eBay

třeba když dáš do vyhledávače:

Textured 18 MM Heavy Duty Rubber Watch Strap Band Black With Yellow Stitching
Návštěvník eloga
Odesláno

pro sklerotiky :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55962-prim-sport-iii-a-iv-fotografie-popisy-vychytavky-zvlasnosti-atd/page-2

Mně vzhledově hnusné nepřijdou, ale že napodobujou Rolex je samozřejmé, to už jsme probírali, tak pokud je to myšleno takto, pak Ok.

ok, to je dobrý odkaz a připomínka, já je také nesbírám, ale přišel jsem k tomu jak slepý k houslím, 

**

Odesláno

Chceš nějaké nechat pozlatit?Obecně pokud nemáš suprově nachystané pouzdro a ostré hrany,tak to bude jak ožužlaný bonbon /zakulacené hrany/,zkrátka výsledek špatný.

Odesláno

Nesbírám! Prostě se mi to tu jen hromadí... :-) Z konvolutů, nebo je pro někoho sháním jako dárek, znáš to... A pár jich občas ponosím. Ale nesbírám je a nerozumím jim.

Odesláno

Kvalitní tvrdé zlacení 20 mikronů. Pozdější primky už měly tenčí zlacení (nakonec snad jen 3 mikrony) a bylo to dost znát...

Odesláno

Kvalitní tvrdé zlacení 20 mikronů. Pozdější primky už měly tenčí zlacení (nakonec snad jen 3 mikrony) a bylo to dost znát...

vdaka za odpoved 

Odesláno

Sypat sul do rany... to se ti dari Davide... :bag:

Moc hezke Traktory!

Tohle se fakt považuje za Traktory? Není podmínka, že musejí mít reliefní ciferník, tzv. vystouplou "pneumatiku" ? 

post-35648-0-41326300-1415353232_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

A zmatek v neoficiální terminologii stále trvá....

Poznávací znamení traktorů je jednotné velké pouzdro, s charakteristickymi plochymi nožkami, které je stejné u všech modelů traktorů kromě fullgoldu. Velikost 36 mm. Skupina získala název podle jednoho nejstaršího modelu, který skutečně evokoval kolo od traktoru.

Ty menší na Tvé fotce se řadí mezi tzv .šrafované padesátky, světlá varianta s plastickým kruhem na cifru. Jsou menší, 32mm, a mají jiné pouzdro, tzv. "s fazetkami" (zkoseni hrany nožek)

Edit: financ byl rychlejší :-)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Je fakt, že "stařenky" jsou hodně zvláštní model, kromě loga a nápisu czechoslovakia tam zcela chybí tištěné minutové indexy. Když už se cifr potiskoval, je záhadou, proč tam neudělali v Chronotechn? i ty indexy. Uměli to předtím i potom. Ale není to jediný model starých primek, u kterého minutové indexy chybí.... takže prostě podivná ukázka kreativity výrobce.

Odesláno

No u hodinek Prim bez minutových indexů bych nevylučoval možnost, že to byl záměr navrhovatele - grafika. Jednoduchost bez "rušivého" množství minutových čárčiček. Vždyť ve světových muzeích umění jsou vystavovány extrémně jednoduché a slavné hodinky pouze s minutovou a hodinovou ručičkou a se skoro prázdným ciferníkem s jedinou tečkou na posici 12 myslím přímo zvané "Museum watch" asi by jsme je našli ve Švýcarské sekci - myslím dost známá značka Movado - ale ve švýcarských hodinkách se moc nevyznám, jen mi tato extravagance uvízla v paměti a snad jsou na toto téma i nějaké Primky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...