doktor584 Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 hezké hodinky a fotka taky:smile_anim: a hodně se mi líbí ten tah, sedí ke sportům dokonale, můžeš, prosím, napsat, o jaký tah se jedná (popř. kde se dá pořídit?)¨Díky moc za pomocJeště že ty pirani jsou jen miminka.....
p3k Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 nebo se podívej na eBaytřeba když dáš do vyhledávače: Textured 18 MM Heavy Duty Rubber Watch Strap Band Black With Yellow Stitching
Návštěvník eloga Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 pro sklerotiky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/55962-prim-sport-iii-a-iv-fotografie-popisy-vychytavky-zvlasnosti-atd/page-2 Mně vzhledově hnusné nepřijdou, ale že napodobujou Rolex je samozřejmé, to už jsme probírali, tak pokud je to myšleno takto, pak Ok.ok, to je dobrý odkaz a připomínka, já je také nesbírám, ale přišel jsem k tomu jak slepý k houslím, **
solko Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 prosím kde by som nasiel nieco popisane o zlatení hodiniek prim na tomto fore dakujem
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Chceš nějaké nechat pozlatit?Obecně pokud nemáš suprově nachystané pouzdro a ostré hrany,tak to bude jak ožužlaný bonbon /zakulacené hrany/,zkrátka výsledek špatný.
martar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) Docela nositelná velikost... Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem martar
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Docela nositelná velikost... Primky NOS.jpgNo vida, myslel jsem, že tyhle nesbíráš
martar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Nesbírám! Prostě se mi to tu jen hromadí... :-) Z konvolutů, nebo je pro někoho sháním jako dárek, znáš to... A pár jich občas ponosím. Ale nesbírám je a nerozumím jim.
solko Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 pýtal som sa preto že mám tieto a je na nich napísane prim plaque G 20
martar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Kvalitní tvrdé zlacení 20 mikronů. Pozdější primky už měly tenčí zlacení (nakonec snad jen 3 mikrony) a bylo to dost znát...
Anela Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Nesbírám! Prostě se mi to tu jen hromadí... :-)tak až nebudeš mít kam ty hromady skládat, o jednu se hlásím
Borodov Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Stařenky DSCN7829.JPGSypat sul do rany... to se ti dari Davide... Moc hezke Traktory!
solko Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Kvalitní tvrdé zlacení 20 mikronů. Pozdější primky už měly tenčí zlacení (nakonec snad jen 3 mikrony) a bylo to dost znát...vdaka za odpoved
CollectorX Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Sypat sul do rany... to se ti dari Davide... Moc hezke Traktory!Tohle se fakt považuje za Traktory? Není podmínka, že musejí mít reliefní ciferník, tzv. vystouplou "pneumatiku" ?
financ Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Druhý zleva traktory nejsou, ostatní ano. Všechny Traktory mají stejný pouzdro, průměr 36mm, strojky se můžou lišit - kal 50 (bez data), kal. 52 (s datem) a kal. 55 (centrální vteřinovka) Víc informací o traktorech najdeš v odkazu:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/
martar Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) A zmatek v neoficiální terminologii stále trvá....Poznávací znamení traktorů je jednotné velké pouzdro, s charakteristickymi plochymi nožkami, které je stejné u všech modelů traktorů kromě fullgoldu. Velikost 36 mm. Skupina získala název podle jednoho nejstaršího modelu, který skutečně evokoval kolo od traktoru. Ty menší na Tvé fotce se řadí mezi tzv .šrafované padesátky, světlá varianta s plastickým kruhem na cifru. Jsou menší, 32mm, a mají jiné pouzdro, tzv. "s fazetkami" (zkoseni hrany nožek) Edit: financ byl rychlejší :-) Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem martar
CollectorX Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Děkuji za vysvětlení. Dotaz směřoval především k příspěvku, na který jsem reagoval, s popisem Stařenky.
martar Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 Je fakt, že "stařenky" jsou hodně zvláštní model, kromě loga a nápisu czechoslovakia tam zcela chybí tištěné minutové indexy. Když už se cifr potiskoval, je záhadou, proč tam neudělali v Chronotechn? i ty indexy. Uměli to předtím i potom. Ale není to jediný model starých primek, u kterého minutové indexy chybí.... takže prostě podivná ukázka kreativity výrobce.
Mipa Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2014 No u hodinek Prim bez minutových indexů bych nevylučoval možnost, že to byl záměr navrhovatele - grafika. Jednoduchost bez "rušivého" množství minutových čárčiček. Vždyť ve světových muzeích umění jsou vystavovány extrémně jednoduché a slavné hodinky pouze s minutovou a hodinovou ručičkou a se skoro prázdným ciferníkem s jedinou tečkou na posici 12 myslím přímo zvané "Museum watch" asi by jsme je našli ve Švýcarské sekci - myslím dost známá značka Movado - ale ve švýcarských hodinkách se moc nevyznám, jen mi tato extravagance uvízla v paměti a snad jsou na toto téma i nějaké Primky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se