Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

V 4. 1. 2015 v 11:47, Honza.manta napsal:

K těm bych měl několik brášků.

attachicon.gifP1000735.jpg

V 4. 1. 2015 v 11:59, Honza.manta napsal:

Sklíčko jde vyleštit, to je jednoduché.

Shodou okolností jsem je dnes taky dostal, bylo to, jako bych měl stírací los, trochu brnění v podbřišku, když jsem je otevíral, potom takové to zklamání, že tam bylo napsáno "bohužel klasika". Ale moje otázka, než to zmrvím, na sklíčku je šmouha zevnitř a strojek musí ven předem, když vymáčknu sklo, vrátím ho tam bez pavouka? Má někdo zkušenost? Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 1. 2015 v 20:56, Honza.manta napsal:

Dle mého to bez pavouka nejde. Je to řešení tak trochu - - - nelogické.

Myslel jsem si to, být tam ta devadesátka, tak bych to řešil, ale takhle půjdou do krabice a vytáhnu je, až se na Aukru budou prodávat tak za pět tisíc :) Ale i tak děkuji za odpověď Honzo.

Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2015 v 21:04, JR_2010 napsal:

Myslel jsem si to, být tam ta devadesátka, tak bych to řešil, ale takhle půjdou do krabice a vytáhnu je, až se na Aukru budou prodávat tak za pět tisíc :) Ale i tak děkuji za odpověď Honzo.

Prosím Tě, mohl bys potom napsat do té aukce ,,NENÍ tam ten stroj co chce Straspol?"   Dík.

Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2015 v 21:23, straspol napsal:

Prosím Tě, mohl bys potom napsat do té aukce ,,NENÍ tam ten stroj co chce Straspol?"   Dík.

Až půjdou ty moje na Aukru za pět tisíc, tak to už tam budou těch několik desítek kusů Tvých s devadesátkou prodávat Tvoji dědici. Doufám, že jim na štítky píšeš přbližné ceny a každý půl rok to valorizuješ, i když až po několika místních členech začnou pozůstalí rozprodávat sbírky, tak půjdou ceny skokově dolů, protože nabídka převýší mnohonásobně poptávku... 

Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2015 v 21:34, JR_2010 napsal:

Až půjdou ty moje na Aukru za pět tisíc, tak to už tam budou těch několik desítek kusů Tvých s devadesátkou prodávat Tvoji dědici. Doufám, že jim na štítky píšeš přbližné ceny a každý půl rok to valorizuješ, i když až po několika místních členech začnou pozůstalí rozprodávat sbírky, tak půjdou ceny skokově dolů, protože nabídka převýší mnohonásobně poptávku... 

Kdepak- my to máme domluvené jinak...

Odkaz ke komentáři

V 4. 1. 2015 v 20:46, JR_2010 napsal:

Shodou okolností jsem je dnes taky dostal, bylo to, jako bych měl stírací los, trochu brnění v podbřišku, když jsem je otevíral, potom takové to zklamání, že tam bylo napsáno "bohužel klasika". Ale moje otázka, než to zmrvím, na sklíčku je šmouha zevnitř a strojek musí ven předem, když vymáčknu sklo, vrátím ho tam bez pavouka? Má někdo zkušenost? Díky za odpověď.

Tyto primky snad nemají ještě jméno? ..že by se jim říkalo Prim stírací los? B)

Odkaz ke komentáři

V 6. 1. 2015 v 16:48, straspol napsal:

Noo, bílá luneta ladí pěkně k indexům- pěkné jsou !!

Jsem rád, že jsi jako otec automatů připustil vznik různejch verzí;-). Myslím, že bezpečně vede MaraThon s tim bílym cifrem...ale já jsem rád za tu zelenou, to byl super nápad.

Odkaz ke komentáři

JJ, já je taky tahám furt:) Před týdnem v Maroku, teď už jsou se mnou v Beskydech, opravdový zátěžový testy.

Kameramanskej až ve druhým plánu.........

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Karlovice jsou "Zafůkané"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...