straspol Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 T-t-t--tt-ttt-ohle T-tt-ttti p-p--ppp-připomenu w-ww-wwwoe a-aaž jje bbudešš p-pp-ppproddávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Většinou vrtačka, pila a flexa, kladivem jenom do důlčíku. Jen ať si zvykaj, rozmazlený slečinky nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Nevím čemu se divíte, není na nich co zničit, takhle jsem to chtěl,(tool watch). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Při sobotě dvojkově... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Asi mame jine meritka, ale abych mel podepsanou "vrtacku" na pouzdru hodinek... Po tom opravdu netouzim.Taky si nesu vzdelani ze skoly, kdy jsem mel moznost videt co umi elektricky proud, ve zkratu, s prstem, kdyz na nem mas prstynek. Dlouhy vlasy vs. stojanova vrtacka apod...Jako "heavy duty" jsou idealni treba G-Shocky. Proto je uvidite na rukou lidi, kteri predpokladaji ze s nima nekde svihnou (vetsinou i se sebou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Asi mame jine meritka, ale abych mel podepsanou "vrtacku" na pouzdru hodinek... Po tom opravdu netouzim.Taky si nesu vzdelani ze skoly, kdy jsem mel moznost videt co umi elektricky proud, ve zkratu, s prstem, kdyz na nem mas prstynek. Dlouhy vlasy vs. stojanova vrtacka apod...Jako "heavy duty" jsou idealni treba G-Shocky. Proto je uvidite na rukou lidi, kteri predpokladaji ze s nima nekde svihnou (vetsinou i se sebou) Zas až tak určitě né, myslel jsem jako pracovní hodinky, na akce, kde bych si třeba nevzal PO-čka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Zdvořilý dotaz - jak bych si asi podepsal stojanovou vrtačku na hodinky? To bych s nima musel o ten ingot třísknout. A když mám obavy, tak si vemu rukavice a hodinky strčím pod ně. Vzhledem k tomu, že na dílně dělám tak v průměru pět dní do roka, tak nijaké nebezpečí nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 no pokud si k té stojanové vrtačce vezmeš rukavice tak nesouhlasím, že to bude bezpečné Zdvořilý dotaz - jak bych si asi podepsal stojanovou vrtačku na hodinky? To bych s nima musel o ten ingot třísknout. A když mám obavy, tak si vemu rukavice a hodinky strčím pod ně. Vzhledem k tomu, že na dílně dělám tak v průměru pět dní do roka, tak nijaké nebezpečí nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Navrhuji založit vlákno Jaké Orlíky máte právě na ruce. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Navrhuju založit kvízovou soutěž ,,Jaké Orlíky má právě na ruce Manťák". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 no pokud si k té stojanové vrtačce vezmeš rukavice tak nesouhlasím, že to bude bezpečné Souhlasím! Bezpečnost práce nade vše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Zdvořilý dotaz - jak bych si asi podepsal stojanovou vrtačku na hodinky? To bych s nima musel o ten ingot třísknout. A když mám obavy, tak si vemu rukavice a hodinky strčím pod ně. Vzhledem k tomu, že na dílně dělám tak v průměru pět dní do roka, tak nijaké nebezpečí nehrozí. no pokud si k té stojanové vrtačce vezmeš rukavice tak nesouhlasím, že to bude bezpečné To bylo myšleno na bezpečnost hodinek v průběhu celého dne. K čemu by mi byly u stojanovky rukavice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 To je přece jasný, aby ti nezábly ruce nééééé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Tombede díky za zatím jedinou fotku primek na týhle stránce :-) A abych jen nepovidal, jedna starší fotka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) když je ta Jizerská 50 a pak biatlon, pak na ruce jedině Prim sport I.Honza Manta: takhle jo. To máš na dílně lepší hodinky než majitel firmy ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 PS 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Co je to za lunetu? To je můj dávný sen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Plechová, sestupná. Ty ji nemáš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) V poslední době často ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem Zemlic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Plechová, sestupná. Ty ji nemáš?Nedělej drahoty, netrap mě a napiš co je to za hujeřinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se