Vojtic883 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Hawaii s Igen Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník dabelM Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Zekonova limitka u lunárního modulu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 (upraveno) PS 2.1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. července 2015 uživatelem Jeronimo
Fade Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 To je nějaký bastl? Tyhle jsem ještě neviděl a vypadají moc dobře ;-) Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Když mě ty plastové lunety moc neberou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Když mě ty plastové lunety moc neberou. Já bych jednu užil
Jeronimo Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 To nepůjde, každá luneta má své hodinky. Jsou sundané jen kvůli fotkám. Už jsi třetí kdo se ptá. To nebyl záměr. Rád bych dal, ale prostě už nejsou.
siwi Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 To nepůjde, každá luneta má své hodinky. Jsou sundané jen kvůli fotkám. Už jsi třetí kdo se ptá. To nebyl záměr. Rád bych dal, ale prostě už nejsou.Chápu
bohus76 Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 To nepůjde, každá luneta má své hodinky. Jsou sundané jen kvůli fotkám. Už jsi třetí kdo se ptá. To nebyl záměr. Rád bych dal, ale prostě už nejsou.Že tys nás chtěl nasrat, ty Jaryne
Mikefux Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Dneska zkušebně nové šupinkové než půjdou k "lékaři" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Že tys nás chtěl nasrat, ty Jaryne Trošku. Upraveno 4. července 2015 uživatelem Jeronimo
Honza.manta Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Nerezky na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mikefux Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Nerezky na výletě Můžu se zeptat, co je to za tah a kde by se dal sehnat?
vicomt Odesláno 5. července 2015 Nahlásit Odesláno 5. července 2015 Mikefux : je to nějaký noname tah . Ani jsem ho nekupoval , byl na nějakých hodinkách , tak jsem ho sundal . Vyčistil jsem ho a k renovačním PS II se docela hodí .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se