Arathorn Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Momentalne ich uz na ruku nedam, ale ked som bol maly, tak áno. (ospravedlňujem sa za foto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Já dneska Eleganty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Momentalne ich uz na ruku nedam, ale ked som bol maly, tak áno. (ospravedlňujem sa za foto)OT: dokáže někdo prosím vysvětlit, proč má většina těchto "dětských" Primek křivou korunku? Mám troje malé Primky tohoto typu a všechny trpí stejnou vadou (pouzdro je s trubkou). Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 OT: dokáže někdo prosím vysvětlit, proč má většina těchto "dětských" Primek křivou korunku? Mám troje malé Primky tohoto typu a všechny trpí stejnou vadou (pouzdro je s trubkou). Odesláno z mého LG-D802 pomocí TapatalkTěch důvodů bude hned několik: - V uvedených dětských hodinkách je běžný kalibr 68, který se dával hlavně do pánských modelů. Dětský model hodinek musí proto mít menší průměr pouzdra. No a s tím souvisí následné možnosti "pevnějšího" uložení hřídelky pro natahovaní a seřizování hodinek. - Hodinky jsou určeny primárně pro děti a zkuste si představit, čím vším musely tyto hodinky za svoji historii projít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arathorn Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Tiež mi napadlo, čo sa im stalo, lebo ja si nepamätám, že by som im niečo vykonal. Mal by som pohľadať nejakého hodinára na opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Jedny z těch co mám nosil můj táta. Rodiče je pak dávali k hodináři abych je mohl nosit já. No a úplně nová korunka je teď taky ohnutá a to jsem je prý moc dlouho nenosil. Takže to vidím spíš na tu špatnou konstrukci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Jojo ohnutou korunku u dětských Primek vídám také dost často. Stačí prudší boční náraz do korunky o něco, což u hravých dětí není nic zvláštního. Naštěstí je většinou jen ohnutá hřídelka korunky a zručný hodinář by to měl opravit za pár minut na počkání a zdarma jako "pozornost podniku dětem" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Poslední dobou nic jiného, maximální pohodlí a přesnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 (upraveno) Taky igeny Upraveno 17. října 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Co to zase himlhergotdonevetr zase je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2015 (upraveno) Dorazilo k nám Humberto, tak jsem je vytáhl....btw - lze u nich krmit slony, celkem sranda... (hodinky nežerou) :-) Upraveno 17. října 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Igen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Igen.Všiml jsem si více lidí s tímhle řemenem. Co je zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Je od Anely/Honzy. Kůže hezky chytá patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Podzimní neděle s orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Konečně jsem se dočkal renovace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Tady Orel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2015 Jardo, gratulace k Orlíkům. Snad se taky někdy dočkám.... Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se