Melly Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Podle mě jen Traktor a Diplomat, potažmo cal. 50 do pouzdra Linea. Traktory asi uděláš do cca 10K, Diplomaty jen chromovaný pouzdro cca 12K a Linea stojí 20K (samozřejmě strojek si dodáš)...
Berny Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Dobrý den nevíte jaká baterie se dává do Prim digitál ?
Melly Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Nechtěl by někdo z Modů založit vlákno "Poradna Prim", kam se tyto nespecifikované dotazy přesouvaly? Poslední dobou se to tu hromadí mi přijde...
financ Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Podle mě jen Traktor a Diplomat, potažmo cal. 50 do pouzdra Linea. Traktory asi uděláš do cca 10K, Diplomaty jen chromovaný pouzdro cca 12K a Linea stojí 20K (samozřejmě strojek si dodáš)...Jj, přesne tak.
Marcus Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Športkytaky mám červenou bundu (datem jsem pořád o den napřed)
Milan Praha Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 jedny z mála potápek se kterými se potápět fakt nebudu :-d
warann Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 taky mám červenou bundu (datem jsem pořád o den napřed)red.igen_04.jpgDost dobrý :-). Budeš je zejtra mít? A nakonec kvůli identifikaci i tu bundu? ;-)
Marcus Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Dost dobrý :-). Budeš je zejtra mít? A nakonec kvůli identifikaci i tu bundu? ;-)Díky. Bundu jo. Hodinky budu mít jiné.
Honza.manta Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Nechtěl by někdo z Modů založit vlákno "Poradna Prim", kam se tyto nespecifikované dotazy přesouvaly? Poslední dobou se to tu hromadí mi přijde... Takové vlákno tu samozřejmě existuje.
Marcus Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Tak se nechám překvapit :-)To já taky
Melly Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Takové vlákno tu samozřejmě existuje.Tak mozna ho pripichnout hore, aby bylo vsem na ocich?
Honza.manta Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Nebo ať si ho dotyčný najde a tady mu neodpovídat. Nejsme děti. Připíchávají se důležitá vlákna.
Melly Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Souhlasím i nesouhlasím. Připíchnuté je třeba vlákno a výstavě všech typů Orlíků, což je ve svém duchu důležité téma, ale současně téma o jedné události, jejíž termín je aktuálně v nedohlednu, a i po případné realizaci začne téma velmi rychle pozbývat smyslu. Naproti tomu téma v duchu "poradny", kam by se mohly směřovat různé nejasně zařaditelné a OT dotazy, smyl mělo.
Honza.manta Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Až vlákno s orlíky pozbude smysl, tak se zase posune zpět. Ale kdo chce poradit s problémy s primkami, by tomu mohl věnovat alespoň to, že si příslušné vlákno najde. Jinak si holt na odpověď počká. Howgh.
AndyAaron Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Na druhou stranu Seiko ma svoje faq, tak proc neco takoveho neudelat i pro primkare jako startovni bod?
Návštěvník Mitak Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Já bych to aktuálně potřeboval :-)
Fade Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Taky nevidím důvod proč by to nešlo. V Seiko sekci to normálně funguje.
Honza.manta Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Tady je několik různých vláken na dané téma - tady a tady. Vzhledem k rozvětvenosti a množství modelů primek a tím pádem taky množství vláken k těmto odlišným typům hodinek mi přijde jednodušší si vždy najít příslušné vlákno a řešit to tam. Tak alespoň informace ke konkrétním typům strojků nebo modelů budou jednodušeji později k vyhledání.
Hardslimer Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Tak neco k tematu.Prischery v koalici s kpt. Morganem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se