Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle mě jen Traktor a Diplomat, potažmo cal. 50 do pouzdra Linea. Traktory asi uděláš do cca 10K, Diplomaty jen chromovaný pouzdro cca 12K a Linea stojí 20K (samozřejmě strojek si dodáš)...

Odesláno

Podle mě jen Traktor a Diplomat, potažmo cal. 50 do pouzdra Linea. Traktory asi uděláš do cca 10K, Diplomaty jen chromovaný pouzdro cca 12K a Linea stojí 20K (samozřejmě strojek si dodáš)...

Jj, přesne tak.

Odesláno

Souhlasím i nesouhlasím. Připíchnuté je třeba vlákno a výstavě všech typů Orlíků, což je ve svém duchu důležité téma, ale současně téma o jedné události, jejíž termín je aktuálně v nedohlednu, a i po případné realizaci začne téma velmi rychle pozbývat smyslu. Naproti tomu téma v duchu "poradny", kam by se mohly směřovat různé nejasně zařaditelné a OT dotazy, smyl mělo.

Odesláno

Až vlákno s orlíky pozbude smysl, tak se zase posune zpět. Ale kdo chce poradit s problémy s primkami, by tomu mohl věnovat alespoň to, že si příslušné vlákno najde. Jinak si holt na odpověď počká. Howgh.

Odesláno

Tady je několik různých vláken na dané téma - tady a tady. Vzhledem k rozvětvenosti a množství modelů primek a tím pádem taky množství vláken k těmto odlišným typům hodinek mi přijde jednodušší si vždy najít příslušné vlákno a řešit to tam. Tak alespoň informace ke konkrétním typům strojků nebo modelů budou jednodušeji později k vyhledání.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...