Milan01 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 "Nová" Humberta, ještě by jim možná slušel řemen prošívaný červeno-oranžovou nití :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Ta Humberta vypadaj? dobře už teď. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 to Mellyseděl si vepředu? Snad je nerušilo tikání . Primky ale tak hlasitý nejsou. Já měl jednou Pobědy a ty šly strašně nahlas.BedTys byl taky, jo? Bylo dobré, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 dnes pé es (2) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Zbastlene pracovni PS2. Nejak jsem si na ne zvyknul. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Dneska v práci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Tak dneska šedivá varianta se správným číselníkem, bílé se připravují.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 datum sa mi nechcelo nastavovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 dnes pé es (2) Pěkná kombinace. Je nějak zbroušený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2016 Pěkná kombinace. Je nějak zbroušený?Díky. Ne, je to koupené rovnou v šířce 18 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Slávie ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Tož jsem nasadil nový náramek a je to super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Slávie .....Jsou dobrý, viděl jsem je v prodeji na Aukru. To je nějakej hobby tuning, nebo o co se jedná ??? Dej prosím nějaké informace, pokud je máš .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Jj, jsou z Aukra a jsou z nerezu, koupil jsem je z úcty k dědovi , byl to to zarytej slávista . Pod lupou ten číselník vypadá velice pěkně , takže buď nějakej hodně šíkovnej domácí kutil nebo zakázka ???? fakt netuším . Jo a jsou funkční, ani v nich nebyla baterka . Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Dnes PS II Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Jj, jsou z Aukra a jsou z nerezu, koupil jsem je z úcty k dědovi , byl to to zarytej slávista . Pod lupou ten číselník vypadá velice pěkně , takže buď nějakej hodně šíkovnej domácí kutil nebo zakázka ???? fakt netuším . Jo a jsou funkční, ani v nich nebyla baterka .Čumím na ně jak péro z gauče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Miroslávek: Nebylo na dýnku nějaké věnování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Je tam "Standovi k narozeninám " , časem vyměním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Bych to tak nechal. Třeba byl Standa slavný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se