johny350 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 nový prírastok do páru, nové sklo, nová sekundovka, prečistiť ciferník a budú fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Beszél magyarul? -Igen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Dlouho mi PSII nic neříkaly a nechávaly mě chladným. To se naštěstí před časem změnilo a tak jsem si vyrobil ze šuplíkových zásob malý bastlík.Líbí se mi moc. Jedna úterní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 na fajnej gumke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 lidi jaky maji ty eleganty rucky? jsou lisovany do strisky nebo zlabku? ono to neni dobre videt ani v bibli, rekl bych ze striska ale na nekterych fotkach bych dal krk na to ze do zlabku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Tyhle si vybrala moje žena, díky, Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Tyhle si vybrala moje žena, díky, Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Dnes pracovně takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 .tenhle model a styl aplauduju stále, paráda, palec hore. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 to eloga: Děkuji pane za pochvalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 lidi jaky maji ty eleganty rucky? jsou lisovany do strisky nebo zlabku? ono to neni dobre videt ani v bibli, rekl bych ze striska ale na nekterych fotkach bych dal krk na to ze do zlabkuDíval jsem se lupou a mám tam stříšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 to plazalien: Nemám je teď u sebe, ale na 99% jsou i na zlatých ručky do stříšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Nosí se moc dobře, mám velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Jo a ručky jsem se pokusil vyfotit, jsou do stříšky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 dik, me se nezdala ta fotka od zekona tam to vypadalo ze ty rucky jsou do zlabku ale je to hloupost je to striska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 (upraveno) Koukám na svoje foto, jo, ono to tak divně vypadá, nicméně, je to jen hra stínů. Upraveno 10. března 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Limitovana edice, tzv. cedrovky: P.S. Nemohl jsem si to odpustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 a jak to funguje? odbiji to uderem do cedru? trochu mi to pripomina kopito do boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Hodinky i pití "Made in Československo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se