Jeronimo Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Tyhle si vybrala moje žena, díky, Jeronimo Není zač, dobrý řemen. ....Dnes Sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Hmmm,moc pěkný.Ještě,že není ciferník v modré,bych asi rána nedožil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Tak takovej cifr jsem na ps2 jeste nevidel... vypada lahodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 (upraveno) budu citovat repliku z jineho vlakna "jeste ze to nejsou sporty" ale krasny teda sou edit: preklep Upraveno 15. března 2017 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dík, jsou dobrý, asi nějaká invence někoho z eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Není zač, dobrý řemen. ....Dnes Sporty.hmm, tak ty jsem dlouho nevidelmoc pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 .. Jsem říkal, že už Primky sbírat nebudu, ale tomuhle jsem nemohl odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak takovej cifr jsem na ps2 jeste nevidel... vypada lahodne Ono jich je víc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 co znamena to auto time? radiem rizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 co znamena to auto time? radiem rizeny fantasto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 co znamena to auto time? radiem rizeny Ano. Ono jich je víc ... DSC_0033.jpgParáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 to je z takovejch hodin do auta, s magnetickymi zady, co se primlaskly na palubovku.nahore byl takovej dlouhej spunt, do kteryho se dal zapojit koax kabel z autoradia, kterej ten cas pak ridil co znamena to auto time? radiem rizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) to je z takovejch hodin do auta, s magnetickymi zady, co se primlaskly na palubovku.nahore byl takovej dlouhej spunt, do kteryho se dal zapojit koax kabel z autoradia, kterej ten cas pak ridilCože, fakt tomu nevěřím, na co je potom těch 17jewels? edit: v Prim bibli psáno, strojek kal. 66. Upraveno 16. března 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Dobre sci-fi se tady rozjizdi. :-) Edit: Jeste ze to nejsou sporty. Upraveno 16. března 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ty zeleny se mi asi libi vic, jsou takove cucave. Ale capuccino taky neni marne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dobre sci-fi se tady rozjizdi. :-) Edit: Jeste ze to nejsou sporty. Hele a co to tedy je, když ne sporty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Uz ctvrty den na ruce jedny hodinky. To je muj rekord. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To se ani nedivím, ty se dají nosit sakra dlouho.Blahopřeji, pěkný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Doslova na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Hele a co to tedy je, když ne sporty? Ok, nebudeme to hrotit.Sam si uz nejsem jisty.Budu tedy nazyvat veskere hodinky s pouzdrem PS2 jako sporty. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se