spona Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Tak jsem konečně sehnal slušný Diplomaty, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Incablocem byly osazený všechny diplomaty nebo se dělaly i bez něj...? Mám tytok: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Jsou dvě varianty s a bez incabloc, ty máš ty starší a vzácnější, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 nekdy bacha, je tam cifr inka a stroj bez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Děkuju za vysvětlení i upozornění, páni kolegové! Mám je od hodináře v důchodu (tedy jen o šest let staršího než já ), ještě "stará škola", poctivej a férovej chlap (jako já ) a nejsou jediný, co od něho mám. Myslím, že bych za něj dal ruku do ohně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Hasím žížu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 To spona: moc pekny je mas Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Díky, mám z nich velkou radost. Dnes sehnat slušný kousek je docela náročný a to nemluvím o ceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalH Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 rozšířil jsem sbírku o Eleganty...k obleku to bude to pravé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Eleganty v pozlaceném pouzdru, také je mám chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 zaskákali jsme si a půjdeme domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 To spona:pekné,akoby včera vyšli s fabriky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Díky Jožko, měl jsem je na vyčištění u hodináře a je to znát Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 zaskákali jsme si a půjdeme domů Co je to za gumu, prosím tě? Nemáš více fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Tak jsem konečně sehnal slušný Diplomaty, Slušný jsou, o tom žádná.. ale jestli vidím dobře, tak jim též ještě kousek k čistému ciferníku schází.. Ale jinak gratuluji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Asi trochu ano, ale jak píšu sehnat pěkný, zánovní Diplomaty je fakt problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Proto též gratuluji a hlavně i s ohledem na pouzdro, to působí používaně jen pro sváteční účely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Sunset 64ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 v kuchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Co je to za gumu, prosím tě? Nemáš více fotek?Je to levná 20 mm guma s překlápěčkou koupená na ebay za pár korun. Nějaké fotky jsou i na fóru, ale nejrychleji se to dá najít na instagramu. např. https://www.instagram.com/p/BKaR88lB8Sc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se