AndyAaron Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Siwi, jdi uz do haje. Tohle je jedna z nejhnusnejsich verzi PS2. Teda aspon byvala...
siwi Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Andy: Tak přesně tahle verze ve mě před 33 lety zažehla chronobundus
Honza1234 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Nejhnusnejsich - ja si pamatuju, kdyz jsem je videl poprve (dala mi je babicka, ze je nasla v supliku). To jsem si myslel, ze jsou to detske hodinky a jeste k tomu nepovedene. Postupne jsem Primkam propadl a najednou uz se mi Humberta tak spatne nezdaly. Pak jsem si rekl, ze ten vesely cifernik se perfektne hodi na leto, tak jsem je zacal nosit..a potom jsem si uvedomil, ze na jare a na podzim ty barvy taky nejsou marny. no, abych to shrnul - sice mi trvalo, nez jsem si k nim nasel cestu, ale ted je povazuji za jedny z nejlepsich Primek, ocenuji zajimavy design a hodim je na ruku rad uplne kdykoli.
colommbo Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 Jo, Humberta jsou úplně nezáživný sportprimky. O Igenech jsem si před časem myslel totéž (a nepotřebuju je, nechci.) A mám krásný dvoje, černý a červený. A k tomu špičkový PS2 v automatu. Humberta ještě nee...
Sonny919 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 tiež som spočiatku k humbertám nemal žiaden vzťah, ale postupne som si ich zamiloval až natoľko, že ich musím vidieť na ruke aj v noci
Sonny919 Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 moje tiež nesvietili, až od dnešného dňa Ideálne urobené to nie je, tá lumi farba sa nanáša fakt blbo, ale večer na pivo či na túru do lesa sa to celkom dá.
siwi Odesláno 21. září 2017 Nahlásit Odesláno 21. září 2017 To sis s tím musel dát hodně velkou práci. Klobouček. Já bych si na to netrouf.
CsabaC Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Tie humberta su take...no skratka cirkus humberto. Ale boli to moje prve hodinky a vysnene. Mal som asi 7-8 rokov a pol roka som ich kazdy den cestou okukaval vo vyklade. Az jedneho dna mi ich rodicia kupili. A dlho dlho sme boli nerozlucna dvojka. Potom ich nosil i otec do dielne a teraz sa vratili ku mne a pre tieto spomienky su vynimocne pre mna. A so zltym nato remienkom ci s povodnym ciernym su na volny cas ako vysite
siwi Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 To je krásnej příběh. Jedny takový vzpomínkový hodinky by měl mít každej z nás.
Honza.manta Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Já jsem jako první dostal do první třídy nějaké padesátky. Nevím kde jsou a taky už si je ani nepamatuji. Ale od té doby jsem hodinky z ruky nesundal.Okolo třinácti jsem dostal hodinky dle vlastního výběru, jenže jsem se začal stydět za to, že jsou to jen Primky, tak jsem je rozebral, ciferník omyl ředidlem a nastříkal na černo a jen vyryl základní indexy a tak jsem je nosil a nakonec totálně dobil. Nicméně torzo mám dodnes a asi ho někdy změním zpět na hodinky. Nicméně se mi podařilo před pár lety vyaukřit ty samé a ještě ke všemu na řemínku, který jsem miloval a nosil je na něm.
Honza1234 Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 Kdyz jsme u tech hodinek s citovou vazbou - ja jsem dite 90. let, takhe moje prvni hodinky byly quartzky s mickey mousem a barevnym textilnim reminkem. Miloval jsem je, mam je doted, ale ze soucasneho pohledu samozrejme nejde o hodinky, ktere bych si vzal na ruku. Nejhodnotnejsi pro me jsou hodinky po dedovi, ktere jsem dostal od babicky. Jsou to Eleganty 1. generace. Pamatuju si, jak je deda mival na ruce, kdyz si se mnou jako s klukem hral. To jsou hodinky, na ktere nedam dopustit a jasna volba pro vsechny slavnostnejsi prilezitosti a rodinne oslavy. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sonny919 Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 To sis s tím musel dát hodně velkou práci. Klobouček. Já bych si na to netrouf.dík
Kid_A Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Limitka Upraveno 24. září 2017 uživatelem Kid_A
AndyAaron Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 Ja je na vikend taky vytah. Foto vcerejsi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se