padza1 Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Tak takovéto jsem měl dneska na ruce, ale jen chvilku, pak jsem se o ně musel podělit s ostatními Jinak hodinky ukazují čas mého narození a datumovka věk, .... zlatá mamka Kdo zapojí fantazii a uhádne o jaký typ jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2012 Tak to je bombastik. Gratuluji. Věk je super, hodinky taky a co se týče typu, tak to budou jedlé, neořechové s krémem a marmoškou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Nechcež se jich zbavit ? Krásný kousek Já dnes 1961 Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem Georf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Tak takovéto jsem měl dneska na ruce, ale jen chvilku, pak jsem se o ně musel podělit s ostatními Jinak hodinky ukazují čas mého narození a datumovka věk, .... zlatá mamka Kdo zapojí fantazii a uhádne o jaký typ jde? snad televize? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Tak to je bombastik. Gratuluji. Věk je super, hodinky taky a co se týče typu, tak to budou jedlé, neořechové s krémem a marmoškou. Kdepak, krém je s oříšky a navrchu je marcipán snad televize? Televize to nejsou. Chce to trošku více fantazie aby byly vidět vínové Prim Sport II Původně byly kulaté, ale lehce se to rozteklo Tak ještě přidávám vzor, který mi byl tajně ukraden, ale dnes je již zase zpátky na mé ruce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slepuch1 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Zdar.Niečo smutnejšie :-(Zároveň by ma zaujímalo či niekto nepozná približné náklady na opravu resp. výmenu sklíčka. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Zdar. Niečo smutnejšie :-( Zároveň by ma zaujímalo či niekto nepozná približné náklady na opravu resp. výmenu sklíčka. dik To je přímo tragédie - myslím tím hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Spíš bych na ně ještě šlápnul, aby byla jistota, že už nepůjdou spravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Financ tím chtěl říct,že ty hodinky jsou čínský šunt a nikoliv staré dobré primky.Je rozdíl mezi prim zde http://www.prim.cz/ a MPM http://www.mpm-quality.cz/ /to jsou ty Tvoje/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 A tyhle MPM číny tu nejsou zrovna moc populární, jak jsi si už mohl všimnout z předešlých reakcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slepuch1 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 tak to som si akurát všimol nuž ... dúfam, že som Vám neznechutil prípadnú neskorú večeru ... idem hodiť do googla ´´PRIM čínsky šunt´´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 tak to som si akurát všimol nuž ... dúfam, že som Vám neznechutil prípadnú neskorú večeru ... idem hodiť do googla ´´PRIM čínsky šunt´´ V pohodě, my tě převychováme :-) Tohle neopravuj, chvilku to tu studuj, rozbij prasátko a kup něco pořádnýho :-) Vítej na fóru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Finance neposlouchej, rychle zapomeň heslo a nevracej se,jinak Ti to poleze do peněz,zkrátka chronobundus jak vyšije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slepuch1 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Tak.. hodinky som vyberal podľa toho, že sa mi na prvý pohľad hneď zapáčili a boli iné ako tu 90% rovnakych PRIM... nevedel som, že Volkswagen vyrobený inde ako v Nemecku nie je Volkswagen.Čítal som o nejakom MPM aj pred tým no pochopil som to len ako nezhodu medzi viacerými distribučnými spoločnosťami... bližšie som to neštudoval. Tak isto som sa na štyroch e-shopoch kde som zisťoval info o týchto hodinkách nedočítal nič o Číne. Prasiatko som vyraboval keď som dal za tieto viac ako polovicu mesačnej výplaty Neviem koľko musí zarábať človek, ktorý si nechce kúpiť čínske šunty ...Dik za privitanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Osobně si myslím že MPM se dne chová lépe než Elton který kdyby nebyl dotován státem už by zřejmě nebyl.Smrt EU a veškerým dotacím!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 (upraveno) Abych nebyl moc OT /offtopic/,na Aukru se dají koupit mechanické primky v řádu pár stovek a mechanické Seika či Orienty začínají na pár tisícovkách,záleží jaké se ti hodinky líbí,co od nich požaduješ /funkce/ atd.Chce si to jen najít a číst.A pokud chceme diskutovat,tak už ne v tomto vláknu,toto má jiný účel!!!!!. Upraveno 22. dubna 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2012 Finance neposlouchej, rychle zapomeň heslo a nevracej se,jinak Ti to poleze do peněz,zkrátka chronobundus jak vyšije. Přesně tak, ZACHRAŇ SE A UTEČ ! Jinak pokud se ti to nepovede, jako většině z nás, tak určitě za hezké Prim hodinky nemusíš hned dávat polovinu svojí výplaty. Mrkni na aukční weby, zajdi do starožitností a vetešnictví a třeba něco hezkého "za pár kaček" seženeš. Věř, že se ti pak trochu změní život . Být tebou tak to ještě promyslím....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 Viktore tak si se dočkal? Moc pěkné, tahle barva indexu se mi líbí nejvíc. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2012 No jo, mám je už potřetí, bez Igenů jsem nějákej nesvůj, přeci jen to byl můj první hodinkovej sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se